Welcome to TorchCraft forum
Registreer om toegang te krijgen tot alle functies. Eenmaal geregistreerd en ingelogd kun je mee praten op ons forum, tickets aanmaken en praten met andere TorchCrafters. Ook krijg je je eigen privé e-mail inbox, kun je status berichten posten, een eigen profiel aanmaken en nog veel meer! Dit bericht wordt automatisch verwijderd als je bent ingelogd. 1. Skyblock 2.0   

  By Sjules, 10/01/2015


  Klik op de titel om alles in een normaal format te lezen! (bug, wordt nog opgelost)
  Met heel veel trots presenteren wij vandaag de grote Skyblock 2.0 update!
  Nieuwe spawn met shops en PvP!
  De afgelopen weken is heel hard gewerkt aan het bouwen van een nieuwe spawn voor Skyblock. Hij ziet er dan ook geweldig uit en is veel uitgebreider dan de oude spawn. De ‘/warp shops’ is nu volledig geïntegreerd in de nieuwe spawn met 14 speler shops die vanuit de spawn zijn te bereiken. Daarnaast hebben we ook een server shop geïntroduceerd die via een klein parcour is te bereiken. Hier kunnen alle spelers spullen kopen en voor alleen de UltraGod rank is ook de mogelijkheid geboden om spullen te verkopen. De server shop kent een hoge(re) prijsstelling voor items en dient puur voor spelers die iets nodig hebben en dat niet in de speler-shops kunnen vinden. Via de brug en de boot kan je tot slot naar de PvP arena waar je het gevecht met andere Skyblock spelers aan kan gaan. Let op, hier kan je dus doodgaan en spullen verliezen!
  Regels speler shops
  Maximaal 1 shop per speler;Je kan de huur van de shop maximaal verlengen met 10 dagen;Als je op vakantie gaat, kan je een ticket aanmaken om je shop niet te verliezen;Het vasthouden van een shop zonder er gebruik van te maken is niet toegestaan. Als we constateren dat een shop wel verlengd wordt maar wekenlang niet wordt bijgehouden (allemaal lege chests), kan het TC team besluiten om de huur vanuit TC op te zeggen.Regels PvP Arena
  De UltraGod commando’s /fly, /god en /jump zijn niet toegestaan, resulteert in straf.Introductie UltraGod rank
  De afgelopen week heeft iedereen de mogelijkheid gekregen om de UltraGod rank te pre-orderen. Vandaag is deze pre-order periode verlopen en introduceren wij hierbij alle leuke kits, functies en mogelijkheden die je met deze rank gaat krijgen!
  Pre-order:
  /disguise                             horse, rabbit, witch, zombie pigman, wither skeleton
  /kit animal                          kit met 1 x mushroom cow + horse + ocelot + wolf (cooldown van 14d)   
  /kit end                               kit met een endportal block (cooldown 30 dagen)
  UltraGod commando’s:
  /walkspeed                       Het aanpassen van de loopsnelheid.
  /shout                                 Praat in een opvallende kleur (cooldown 10 minuten)
  /jump                                  Teleporteren naar het block waar je naar kijkt.
  /near                                    Zo zie je welke speler er in dis naast je staat
  /god                                     Je kan niet meer dood gaan.
  /fly                                        Je kan vliegen!
  /sethome <naam>         Mogelijkheid om 10 homes te maken op je island.
  /home <naam>                               Teleport naar één van je 10 homes
  /setwarp <naam>           Mogelijkheid om tegen betaling van 1000 coins een extra warp te maken.
  /warp <naam>                 Teleport naar de warp van jezelf of iemand anders.
  /spawner                           Wissel zelfstandig tussen een spider-, skeleton-, pig- of cow spawner.
  /disguise                             Villager, spider, iron golemn, cat, enderman
  /is biomes                          De mogelijkheid om de biome van je island aan te passen
  /lb tool                            Bekijk wie er in je chesten heeft gezeten!
   
  UltraGod /kits:
  /kit sea                                5 x sea lantern, 10 x prismarine, 1 x sponge block, 1 x clownfish (cooldown van 5 dagen)
  /kit head                             1 x zombie + skeleton + creeper head (cooldown van 30 dagen)
  /kit silk                                 1 x silk touch book (cooldown van 14 dagen)
  /kit pvp                               1 x Dia armor set + Splash pot. Healing 2 (cooldown van 7 dagen)
  Extra Mogelijkheden UltraGod
  Geen AFK kick;Je krijgt 20 coins per uur in plaats van 2 per uur;Zitten op stairs, zoals op survival, door erop te klikken met rechtermuisknop.Tokenshop: Nieuwe items
  We willen gebruik maken van de gelegenheid om de Tokenshop nog eens onder de aandacht te brengen. Door te stemmen op onze TorchCraft server krijg je zogenaamde tokens. Met die tokens kan je vervolgens weer allemaal nuttige items kopen in de Tokenshop. Deze hebben we volledig vernieuwd met nieuwe en meer items. Neem eens een kijkje via het commando “/tokens store”. Voten op de server kan je doen via http://torchcraft.nl/vote/.
  Minishop
  De minishop is misschien niet bij iedereen bekend maar is te bereiken via het commando “/is minishop” of “/is ms”. Je krijgt dan een scherm te zien met allerlei items die je kan kopen. Deze shop hebben wij voorzien van nieuwe items en prijsstelling
  Challenges
  Op veler verzoek zijn alle challenges stuk voor stuk doorlopen en allemaal aangepast. Deze zijn opgebouwd om te zorgen dat een nieuwe Skyblock speler via diverse uitdagingen op een leuke manier zijn island kan opbouwen. De challenges zijn dus niet gemaakt om de vele stacks aan waardeloze spullen van bestaande spelers te dumpen. Maar er is wel geluisterd naar de bestaande spelers en er is voor iedereen wel wat te vinden tussen de nieuwe challenges. Ook is invulling gegeven aan de wens om de ‘cactus-zand’ challenge terug te brengen!
  Test-periode
  We hebben ons uiterste best gedaan om alle nieuwe mogelijkheden goed werkend te krijgen. Het kan echter voorkomen dat sommige dingen nog niet 100% werken, ondanks dat we bijna alles getest hebben. De komende weken zal sowieso een test periode zijn waarbij het TC team nog aanpassingen kan en zal doorvoeren als dat nodig is in bijvoorbeeld challenges, shops, prijzen en mogelijkheden. Houd hier rekening mee.
   
  Dan rest ons jullie een bijzonder leuke periode toe te wensen op Skyblock! We hopen dat jullie de nieuwe spawn en alle nieuwe mogelijkheden erg leuk gaan vinden en dat het jullie ‘Skyblock ervaring’ vergroot!
   
  Namens het hele TC team,
  Xoezer en Sjules.
  • 149 Views
  • 8 Comments


 2. Skyblock 2.0 en UltraGod rank!   

  By Sjules, 09/26/2015


  Leuk nieuws! De afgelopen weken is er op de achtergrond hard gewerkt aan een grote update voor de gamemode Skyblock. Over ruwweg een week zal Skyblock voor minimaal een dag offline worden gehaald om alle wijzigingen en aanpassingen door te voeren. Klik op de titel om alles te lezen!
  Gedurende deze offline periode zullen wij jullie nader informeren over de wijzigingen die op Skyblock worden doorgevoerd. Wij zijn zelf heel erg enthousiast over deze update en we hopen dat enthousiasme binnenkort met jullie te mogen delen!
  Nieuwsgierig geworden? Nou vooruit, we zullen één onderdeel van de update alvast verklappen! Enkele maanden geleden is de UltraGod rank geïntroduceerd op de gamemode Survival. Met veel trots kunnen wij melden dat Skyblock de tweede gamemode is waar wij deze hoogste rank zullen gaan introduceren. Wat de UltraGod rank allemaal voor geweldige nieuwe mogelijkheden biedt gaan we uiteraard nog niet melden nu, maar zoals gebruikelijk kan je deze rank vanaf nu wel pre-orderen! Als je nu alvast een donatie doet voor deze UltraGod rank, krijg je de onderstaande extra opties die andere spelers niet zullen krijgen.
  Pre-order kits
  /kit animal       kit met 1 x mushroom cow + horse + ocelot + wolf egg (cooldown 14 dagen)/kit end           kit met een endportal block (cooldown 30 dagen)(opmerking: De /kit egg bij de Godlike rank zal verdwijnen na de Skyblock 2.0 update)
  Pre-order extra's
  Disguise jezelf als een horse, rabbit, witch, zombie pigman of wither skeleton;Je krijgt een skull van je eigen head;Eenmalig 5.000 Coins;Je krijgt 10% korting op de rank zelf, dit kan al gauw 10 euro schelen!Je krijgt direct je unieke UltraGod tag!Dus ga naar de webshop en pre-order de UltraGod rank!
  Xoezer en Sjules.

   
   
  • 434 Views
  • 18 Comments


 3. Welkom nieuwe helpers!   

  By Xoezer, 09/25/2015


  Hey TorchCrafters. *tromgeroffel* Eindelijk is het dan zover, de uitslag van de helper sollicitaties. Klik op de titel om het hele bericht te lezen.
  We zijn enorm trots dat zoveel spelers zich willen inzetten voor de leukste minecraft server van Nederland! Uit meer dan 50 sollicitaties hebben we 11 nieuwe helpers geselecteerd. Deze 11 zijn gekozen op motivatie en hun gedrag op Torchcraft zelf. Welkom in het Torchcraft team:
  Survival1:
  Jonko1991SaintsDevastatorSurvival2:
  X_SunshineGirl_XLaCaptainFluffyPrison:
  Deathstroke_NLEverttwixKitPvP:
  Fearsum88Hier zullen ook Qward en Deathstroke_NL actief zijn als helper.Factions:
  Qward (ook op kitpvp)Stro_oSkyblock:
  Hete_PandaServer075 
  Sta je er nou dit keer niet bij, wees niet getreurd en probeer het de volgende keer gewoon nog een eens. Tijdens de sollicitatie bekijken we niet alleen je motivatie maar ook je gedrag op TorchCraft. We wensen de nieuwe helpers heel veel succes toe!
  Met vriendelijke groet,
  - Het TorchCraft Team
  • 839 Views
  • 40 Comments


 4. The Hardcore Games   

  By Pixiio, 08/31/2015


  Gegroet TorchCrafters! Na het succes van de vorige Hardcore Games hebben we besloten om er nog een te houden! The Hardcore Games is een groot event waar iedereen aan kan mee doen. Klik hier om alles te lezen!
  • 272 Views
  • 1 Comments


 5. Huisdieren update!   

  By Pixiio, 08/30/2015


  Hey TorchCrafters. De afgelopen maanden hebben verschillende TorchCrafters huisdieren gekocht. Vandaag is er een leuke gratis update voor mensen met huisdieren en ook voor toekomstige eigenaren! Klik op de titel voor meer info!
   Wat is er veranderd? Vanaf vandaag kun je je gekochte huisdieren in plaats van op één gamemode op verschillende gamemodes gebruiken! Je huisdier gaat automatisch mee en activeert zichzelf ook automatisch als je van gamemode veranderd. Ook kun je bij sommige huisdieren meer types gebruiken zoals de baby versie ervan of verschillende kleuren. Op welke gamemodes kun je ze gebruiken? Op de PvP gamemodes werken de huisdieren niet aangezien ze vervelend kunnen zijn in gevechten. Huisdieren kun je vanaf nu gebruiken op de volgende gamemodes:•LobbySurvival 1Survival 2SkyblockCreativeIk heb een huisdier een tijd geleden gekocht maar het werkt niet!Dat klopt, je moet hiervoor een ticket maken. Tot 4 september kun je een ticket aanmaken zodat we je huisdieren overzetten van één gamemode naar alle gamemodes. Dit is hierna niet meer mogelijk, geen uitzonderingen! Vermeld in je ticket je gekochte huisdieren, dan kunnen we dit nakijken.  Voor nieuwe huisdier eigenaren werkt het al automatisch. Tof! Ik wil een nieuw huisdier! Klik hier om alle pakketten te zien!  Veel plezier!  Met vriendelijke groet,
  - TorchCraft team
  • 417 Views
  • 5 Comments


IP.Board News by DevFuse
 • Latest Comments

  • Skyblock 2.0
   By: Sjules · 10/03/2015
   Boven verwacht! Een leuke rank met veel functies, en niet te vergeten de update!
  • Skyblock 2.0
   By: Sjules · 10/02/2015
   Ziet er heel erg netjes uit! Je kan zien dat er oprecht hard gewerkt is. Goed gedaan boys.
  • Skyblock 2.0
   By: Sjules · 10/02/2015
   Goede update! Ik heb even rondgelopen en ooit koop ik UltraGod.  Goed werk verricht Xoezer en Sjules! (En alle andere die meehielpen)
  • Skyblock 2.0
   By: Sjules · 10/02/2015
   Zitten enorm leuke dingen tussen, bedankt!
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 1 Guest (See full list)

  There are no registered users currently online

 • Top donateur

 • Top voters