1. Skywars   

  By Xoezer, 07/13/2016


  Beste TorchCrafters,

  Eindelijk is het zover! Skywars komt terug. Na een lange onderhoudsperiode heeft onze held Cees skywars gemaakt. Skywars is de eerste TorchCraft gamemode die volledig op Minecraft 1.10 draait.

  De donateurskits zijn aangepast, en de lobby is vernieuwd. Voor de rest, is het oud vertrouwd skywars!

  Vrijdag om 16:00 zullen we de game-mode openen. Ben jij er ook bij?

  Met vriendelijke groet,


  - Het TorchCraft team

  • 185 Views
  • 13 Comments


 2. KitPvP 3.0 Pre-release   

  By kaana, 07/07/2016


  Hey Torchcrafters,

  Goed nieuws! De kitpvp 3.0 update is zo goed als klaar. Om er zeker van te zijn dat alles lekker gaat lopen wanneer we de volledige release uitvoeren, gaan we een week lang een beta test uitvoeren. In deze beta test wordt alles live gegooid waar we al die tijd hard aan hebben gewerkt! Deze beta duurt een week, en begint aankomende zondag (10 juli) tot en met zondag (17 juli). Er komt binnenkort nog een volledig rapport van wat er nou eigenlijk allemaal is veranderd.

  De kits hebben vooral nog een groot vraagteken boven zich hangen. De kits zijn hopelijk goed uitgebalanceerd. Mochten er problemen zijn met de kits of heb je problemen met de map? Of zijn er bugs? Stuur dan een een ticket ([email protected]). Dit maakt het heel erg overzichtelijk voor ons, en kunnen we er goed aan werken :)

  Met vriendelijke groet,

  Het Torchcraft team

  • 127 Views
  • 6 Comments


 3. PvP   

  By Pixiio, 07/03/2016


  Hey allemaal! Zoals jullie (hopelijk) allemaal weten gaat de PvP gamemode binnenkort online. De afgelopen tijd heb ik er regelmatig aan gewerkt en het resultaat daarvan is dat PvP voor 70% af is. Toch wordt PvP uitgesteld. De reden hiervoor is dat ik dinsdag wegga en het dan niet de aandacht kan geven die ik wil; nieuwe dingen toevoegen, bugs fixen en de gamemode optimaliseren. Na mijn vakantie zal ik ervoor zorgen dat de gamemode zo snel mogelijk af is.

  Hopelijk begrijpen jullie het. Een overhaastte release heeft niemand wat aan.

  Groetjes,
  Pixiio

  • 236 Views
  • 7 Comments


IP.Board News by DevFuse

 • Top voters (deze maand)

 • Top voters (aller tijden)