1. Parkour!   

  By Xoezer, 02/02/2016


  Beste TorchCrafters,

  Het feestje is nog niet over! Speciaal voor onze 4 jarig bestaan hebben we een nieuwe game-mode toegevoegd. Vanaf vandaag kun je lekker springen en jumpen op de nieuwe parkour server. Train je skills in de makkelijke levels, zodat je minicoins kan verdienen bij de gemiddelde en moeilijke levels.

  Graag wil ik via deze weg het parkour bouwteam in het zonnetje zetten. Onder leiding van ShoozNL hebben; SaintSDevastator, Jonko1991, OpperdruifNL, Wiksxo, xVerena, Josken_15, SickLittlePuppet, Monk_NL en Imperiaan hun stinkende best gedaan voor een uniek eindresultaat.

  Hopelijk tot snel op /parkour

  Met vriendelijke groet,
  - Het TorchCraft Team

  • 216 Views
  • 10 Comments


 2. TorchCraft 4 jaar!   

  By Pixiio, 01/29/2016


  Hey TorchCrafters. Is iedereen al feest aan het vieren!? Vandaag bestaan we 4 jaar! Om dit te vieren is er een tof evenement opgezet om 16:30. Kom je ook? Het enige wat je hoeft te doen is om ~16:25 online te zijn op de server, je krijgt dan verdere informatie. Wat voor event het wordt is nog geheim!

  Oh.. en er is een prijsje te winnen.

  Met vriendelijke groet,
  - Het TorchCraft team
   

  • 270 Views
  • 13 Comments


 3. KitPvP update   

  By Pixiio, 01/21/2016


  Hey TorchCrafters. Vanmiddag rond 17:00 gaat de KitPvP update online! De update is erg groot en daarom kun je veel nieuwe dingen verwachten. Aangezien we willen blijven verbeteren horen we ook graag jouw mening over bepaalde dingen uit de update. Ook zijn er nog dingen die nog moeten komen, hier staat in de links hieronder ook meer over.

  Geef je mening over de update -> klik hier.
  Bekijk de KitPvP to-do lijst -> klik hier.

  Thanks!
   

  • 193 Views
  • 5 Comments


 4. Mushroom PVP Event   

  By Taantje, 01/15/2016


  Salute Torchcrafters,

  We hebben weer een mooi PVP Event klaarstaan op de Factions server. Deze keer kan iedereen meedoen aangezien wij zorgen dat elke deelnemer goeie pvp heeft bij het begin van elk gevecht! Dit event zal starten en eindigen op 30 januari 2016 en begint om 19:00 uur.

  Wil jij graag meedoen of heb je interesse in dit super gave event met mooie prijzen ( je kan zelfs een rode prefix met " ProPvP " krijgen als je wint )? Schrijf je dan nu in door op de onderstaande link te klikken!

  KLIK HIER : http://torchcraft.nl/forums/topic/4742-mushroom-event-aankondiging-2vs2-event/

  Tot dan en succes met pvpen!

  Met vriendelijke groet,
  - Het TorchCraft Team

   

  • 170 Views
  • 2 Comments


 5. KitPvP rework   

  By Pixiio, 01/13/2016


  Hey TorchCrafters. Vanaf morgen avond zal KitPvP offline gaan voor 5 dagen omdat KitPvP helemaal wordt vernieuwd! Wat dit precies gaat inhouden? Dat houden we voor ons. Donderdag 21 januari rond 17:00 zal KitPvP weer openen voor het publiek. We zijn heel enthousiast over deze update, hopelijk zijn jullie dat ook. :)

  We werken met een team van 5 mensen hieraan.

  - TorchCraft team

  • 361 Views
  • 12 Comments


IP.Board News by DevFuse
 • Top donateur

  De top donateur widget is tijdelijk even uitgeschakeld.

 • Top voters