1. Nieuwe Moderators!   

  By Xoezer, 08/20/2016


  Beste TorchCrafters,

  Vandaag hebben we leuk nieuws! Twee helpers hebben zich afgelopen periode bewezen dat zij het moderatorschap aan kunnen.  

  Het zonnetje lacht, de lucht is blauw. Nieuwe moderators, kom maar gauw! Welkom Compelintje (prison) en Josken_15 (survival2).  Namens het TorchCraft team wensen we jullie veel succes met jullie nieuwe taken.

  Heet ze van harte welkom!

  Nu er twee Helpers moderator zijn, kan ik dan Helper worden?

  Nee, op dit moment zijn er nog geen vacatures. Het is nog niet bekend of de helpers de volgende ronde op speelgedrag worden geselecteerd of via een sollicitatie ronden. Mocht er weer een sollicitatie ronde zijn wordt dit via de homepage aangekondigd. Mijn advies is: "helpen, zonder officieel helper te zijn". Sollicitaties die worden gestuurd naar [email protected] worden niet in behandeling genomen.

  Met vriendelijke groet,
  - Het TorchCraft team 

  • 203 Views
  • 12 Comments


 2. PvP #Alpha!   

  By Xoezer, 08/15/2016


  image.png

  Nieuw op TorchCraft: PvP! Op de PvP gamemode focussen we op een Vanilla achtige PvP, dus geen spells of protecties. Wat belangrijk is om te vertellen is dat de gamemode in Alpha (test fase) is, lees hier meer over de update. We krijgen inmiddels al veel positieve reacties en dat is goed om te horen! Mocht je suggesties hebben kun je deze kwijt in het topic. Mocht je een bug tegen komen meld deze dan via [email protected] Doe jij ook mee?!...

  Vier met ons mee!

  De opening van PvP willen we vieren met jullie! Dit doen we door een selfie actie. Maak op de PvP game-mode een leuke selfie en post hem in het topic. Deze ranks kun je winnen:

  • 1x Godlike++ (PvP)
  • 2x VIP++ (PvP)
  • 2x VIP (PvP)

  image.png

  (klik op de banner om naar de competitiepagina te gaan)

   

   

   

  • 51 Views
  • 0 Comments


 3. KitPvP 3.0 Update   

  By Pixiio, 08/04/2016


  Hey TorchCrafters! Quafley heeft een onwijs toffe trailer gemaakt van de nieuwe KitPvP 3.0 update. Deze update is al live en deze trailer laat een aantal beelden daarvan zien. Aangezien beelden veel meer zeggen dan woorden... aanschouw de trailer hieronder! Laat ons weten wat jij van de update vindt. :D

   

  • 231 Views
  • 11 Comments


IP.Board News by DevFuse