Xoezer

Admin
 • Aantal bijdragen

  421
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  32

Over Xoezer

 • Rang
  Vast lid

Profile Information

 • Geslacht Male
 • Woonplaats 3de wolk rechts

Contact Methods

 • Speelt vooral Skyblock
 • Minecraft naam Xoezer

Recente profielbezoeken

3903 profielweergaven
 1. Beste TorchCrafters, We zijn altijd opzoek naar spelers die ons willen helpen om TorchCraft nog leuker, gezelliger en mooier te maken. We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Als Helper ben je de gastheer / gastvrouw van de server. Je verwelkomt nieuwe spelers en helpt leden met vragen. Je bent voor spelers het eerste aanspreek punt met problemen, vragen en-of opmerkingen. Hieronder staat wat we jou bieden als helper, en wat we van een helper verwachten. Wat bieden we jou? Een coole helper prefix ingame op de gamemode waar je helper bent. Nauwe samenwerking met het staff team. Een gezellige sfeer. Warn, mute en jail rechten om de gamemode waar je helper bent. Evaluatie en coachingsgesprekken om je skills te verbeteren. Wat verwachten wij? Je staat klaar voor andere, en wilt spelers graag helpen. Ruime online time (aanwezig op de drukke tijden 16.00 - 20.00). Je wordt niet snel boos en kan omgaan met lastige situaties. Je staat niet in de banlijst. Je bent 15 jaar of ouder. Je bent actief in de TorchCraft community. (Ook op het forum) Je maakt vooral plezier! Direct solliciteren De sollicitatie gaat via het forum. Niet via Hulp@TorchCraft.nl. Sollicitaties naar dit e-mail adres worden niet in behandeling genomen. Je kunt solliciteren als je meer dan 25 forum berichten geplaatst hebt.
 2. Lieve spelers, Ons TorchCraft hart gaat wild tekeer, want het is Valentijnsdag, weer. Omdat wij jullie lief hebben, gaan we jullie verwennen. Jullie zullen er wel wat voor moeten doen, en dat is meer dan een (virtuele) zoen. Vul het hartje met een mooie, korte zin, maar verwerk er zoveel mogelijk iets van TorchCraft in. Is het een liefdesmemo aan Pixiio? Of ga je liever op date met Cees? Dat is altijd een groot feest. Wees dus kort en krachtig, wie weet win je ons hart, waarachtig. Mijn rijm is zeer slecht, Wel is mijn liefde naar jullie echt! Wedstrijd Plaats een leuke tekst in het TorchCraft hart. Bewerk dit met paint, photoshop of pen en papier. Upload jouw creatie onder deze post. De drie leukste inzendingen zullen worden beloont met een leuke attentie. Hart downloaden klik hier
 3. 30-01-2017 Offline voor onderhoud (update 1.3). A.s. zaterdag volgt meer informatie over de update.
 4. Helper worden? Check de video!

   

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. SmexyCover

   SmexyCover

   Robert. jij bent niet geschikt.. weet je ondertussen toch?

   ps.. waarom staat er in-game [Helper] voor je naam? xD

    

  3. xRobert010

   xRobert010

   @SmexyCover Niet geschikt? :o:(.
   He wat [Helper] voor mn naam. :o Oeh ik zie t fancy >:D

   ~Skyblock Helper :P (Voor de mensen die er niks van snappen :D)

  4. Djcoco0611

   Djcoco0611

   yep yep ook al gesolliciteerd!

    

 5. Leuk jongens! Veel plezier
 6. Gefeliciteerd!
 7. Ik ban @Kamiel omdat hij zijn bericht heeft bewerkt
 8. Nice, ziet er tof uit!
 9. Hoi Tobias! Spelers met een rank houden deze gewoon, kitpvp blijft namelijk gewoon actief in de game server! Groet!
 10. He Iowndead12, Thanks voor de tip! We nemen jouw idee mee en zullen het binnen het team bespreken! Groet!
 11. Dinsdag whoehoeeeee het is bijna weer bijna weekend :P

  1. Toon vorige opmerkingen  %s meer
  2. pandabeer007

   pandabeer007

   bijna weekend??????? nee voor mij niet 

    

  3. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   Heb na morgen alweer weekend en dinsdag pas weer school ;P

    

  4. Trekboer

   Trekboer

   Vrijdag whoehoeeeee het is bijna weer dinsdag! :P

 12. Beste Smellypizza, Wat een lang bericht zeg, ik merk dat het je dwars zit. Zoals ik in mijn e-mail ook schreef kun je het beste de spelers negeren. Op de PvP gamemodes hoort dit er een beetje bij. Op prison is onze doelgroep een stuk jonger, waarop wij wel actief modereren. Daarin hebben wij een keus gemaakt. Je kunt spelers negeren via de /ignore <spelersnaam> functie. Vind je de chat stijl van KitPvP te heftig verwijs ik je graag door naar Prison of een van onze survival gamemodes. @Zak_Patat goed dat je het vraagt! De logica is namelijk dat de woordfilters op onze gamemodes gelijk zijn. Daarom worden bepaalde woorden wel geblockt. Inderdaad! Logica Voor nu topic gesloten.
 13. Heel erg jammer Mr_Symons! Tot snel ingame!
 14. De ranks blijven gewoon bestaan. KitPvP zal namelijk onderdeel worden van de nieuwe game-server, alleen ene stuk kleiner. Daarnaast komen nieuwe minigames. Welke dat is nog even een verassing. We hebben er wel erg veel zin in!
 15. *BUMP*