Pixiio

Admin
 • Aantal bijdragen

  3687
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  212

Over Pixiio

 • Rang
  Eigenaar

Profile Information

 • Geslacht Male

Contact Methods

 • Minecraft naam Pixiio

Recente profielbezoeken

16889 profielweergaven
 1. Psst.. vanavond leuk Terra nieuws voor mensen die Godlike++ hadden op Factions!

 2. Vanavond ga ik de winteractie prijzen uitdelen! Heb je nog niet gemailed om je prijs op te halen? Nu is je laatste kans!

 3. Goede doelen actie resultaat

  Hey TorchCrafters! Bedankt voor jullie support! Dankzij jullie hebben we 84,- weten op te halen voor de Cliniclowns . Hierdoor kunnen nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier bezorgd worden. Dank aan de volgende donateurs: Chief_Thomas117 kaaskopje92 Adaila_1962 lowmaxyboy123 XoryoX Toppers!
 4. Aangezien er wat onrust is wil ik graag ons plan alvast even uitleggen. Binnenkort zullen mensen die een rank op Factions hadden als eerst een uitnodiging voor Terra krijgen. Waarschijnlijk beginnen we eerst met de hoogste rank en gaan daarna langzaam naar beneden. De reden hiervoor is dat een te grote instroom gaat zorgen voor problemen, het is immers een beta. Oftewel: geen zorgen!
 5. Je kan tot dinsdag je prijs innen via de mail. Iedereen zijn prijs zullen we dan ongeveer gaan uitdelen.

  1. Esther_NL
  2. Pixiio

   Pixiio

   Yep, en de andere prijzen!

  3. Esther_NL

   Esther_NL

   hoe haal je dan de coupons op?

    

    

    

 6. TorchCraft voor het goede doel!

  STATUS: ACTIE AFGELOPEN. Hey TorchCrafters! Aanstaande maandag wordt het goede doelen dag! Alle inkomsten op die dag zullen worden gedoneerd aan het doel die jullie kiezen. Na het sluiten van de actie zullen we het bedrag over maken en zullen we hier ook een screenshot van posten. Ook al verwachten we niet meer.. we doneren tot 250 euro. TorchCraft zal alle transactie en belastingen (niet alles kan worden afgetrokken) betalen. Indien de 250 euro wordt bereikt zal dit direct en duidelijk op de website te vinden zijn. Deze dag is in ieder geval zonder winstoogmerk. We willen jullie graag zelf de keuze geven om het goede doel te kiezen. Voordat de actie begint zal het gekozen doel bekend worden gemaakt. Klik hier om te kiezen. Hopelijk halen we de 250! Tot maandag! - TorchCraft team
 7. Ons lijkt het in ieder geval erg leuk. Ook leuk is dat er games komen die je 1vs1 kan doen ^^
 8. Enige overeenkomst is het plotsysteem. Dan zou het net zo goed op Prison lijken.. =P
 9. Hey TorchCrafters! We hebben de afgelopen dagen onder het moderator en admin team overlegd en we zijn er over uit dat KitPvP op de huidige manier niet werkt. De afgelopen week is het maximale aantal spelers 10 geweest.. terwijl het vakantie is. Na nadenken hebben we besloten dat KitPvP -> Games wordt. Op de Games gamemode zullen er een aantal gamemodes te spelen zijn, waaronder een kleinere KitPvP arena. Op alle gamemodes kun je coins verzamelen die je daarna weer aan blokken kan uitgeven op je eigen plot. Zo wordt het echt een competitie wie het waardevolste huis heeft! Het wordt natuurlijk niet te makkelijk om een mooi huis te maken. Meer informatie volgt.. Voor de stressers die niet lezen: KitPvP blijft dus nog wel op de gamemode. Er komt vooral veel leuks bij. Wordt tof, geen zorgen.
 10. Winnaars staan erop! En iedereen heeft zijn vex huisdier. Veel plezier!!

  1. Roeten

   Roeten

   Ik heb verloren...

    

 11. Vex huisdier + uitslag van de korting actie komen vanavond of morgen.

  1. GamerLittleKing
  2. Brent sas

   Brent sas

   Oke, ik heb ook meer als 25 euro betaald dus hoop dat ik ook krijg... ik heb al een mailte verzonden!

  3. TheIdiotManiac

   TheIdiotManiac

   @Brent sas Geloof dat je de Vex pet bij een besteding van 50,-+ kreeg. Bij 25,- doe je automatisch mee aan het winnen van extra prijzen. Mvg Tim :) 

 12. Hi kun je soliciteren voor Youtuber? 

   

  Grz

  Thomas

  1. Wiksxo

   Wiksxo

   Hi!

   Er is helaas geen Youtube rank op TorchCraft.

   Groet, Wiksxo

  2. Chief_Thomas117

   Chief_Thomas117

   even een aanvulling op wat wiksxo zegt, Je mag altijd video's maken op torchcraft! Dat vinden de admins vaak ook leuk

  3. age111

   age111

   Nog een aanvulling: de YouTube rank is nog niet op TC. Als je echt een grote youtuber ben kun je altijd mailen naar [email protected]

   Groet,

   Age

 13. Fijne Jaarwisseling, Berend! ;)

 14. Survival 1 & 2 De 16 diamonds kopen in de tokens store werkt vanaf nu weer.
 15. Hey TorchCrafters! Helaas hebben we droevig nieuws: SaintSDevastatoR heeft zichzelf gepromoveerd tot admin. Ik raad u aan om allen te schuilen in de bunkers die geplaatst zijn in de lobby. Nee, even zonder gekheid. We hebben besloten om SaintSDevastatoR te verwelkomen in het admin team. De reden hiervoor is dat SaintS goed bij het team past en zich onwijs hard inzet voor TorchCraft. Gefeliciteerd!!