TheIdiotManiac

UltraGod
 • Aantal bijdragen

  154
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  10

Over TheIdiotManiac

 • Rang
  Vast lid
 • Verjaardag 23-01-99

Profile Information

 • Geslacht Male
 • Woonplaats Voor m'n computer scherm
 • Interesse's Skyblock!!!!!! En muziek ;P

Contact Methods

 • Geslacht Timmeh
 • Speelt vooral Skyblock
 • Minecraft naam TheIdiotManiac
 1. Welkom op het forum, en op de server zelf! Misschien leuk om ook eens een kijkje te nemen op andere gamemode's want TorchCraft heeft veel meer te bieden dan alleen skyblock (wat overigens super leuk is hoor!). Ik zie je vast nog wel op skyblock Groetjes Tim
 2. Hey mensen, Ik vraag me nou al een tijdje af of mensen liever alleen of samen Skyblock spelen. Zelf vind ik alleen skyblock doen een stuk relaxter dan het samen te doen (heb nu wel 1 iemand op mijn island maar die is toch niet vaak online en heb er geen last van daardoor). Waarom ik het liever alleen doe? : - 1. Je hoeft je spullen niet te delen met iemand wat ik zelf altijd irritand vind. - 2. Hoeft niet te bespreken met een ander als je verandering aan het island wilt brengen of nog iemand zou willen toevoegen. - 3. Heb verder niemand nodig op mijn island om het gezellig mee te hebben want dat heb ik het sowieso al met de mensen die ook hun eigen skyblock's hebben! Heb jij redenen waarom je wel of niet samen met iemand skyblock speelt/wilt spelen? Zou het leuk vinden om ook wel eens te weten van anderen hoe hun erover denken.
 3. @xDSvennyGamesxD Hey, misschien als je even een ticket aanmaakt (email sturen naar: Hulp@TorchCraft.nl) en het even aangeeft dat ze je daar verder helpen. Groetjes, Tim
 4. Ik heb gewoon je linkje in een mappie heur dus als mensen het nodig hebben kan ik het makkelijk in de chat pleuren
 5. 't Moet ook niet te makkelijk zijn he ;)
 6. Welkom op 't forum Natasja Groetjes Timmeh
 7. Hey, Ik (en andere spelers) krijgen vaak de vraag of we even kunnen uitleggen hoe die torch challenge nou werkt of dat ie nou klopt zoals hun het hebben gedaan, dus ik dacht ik probeer het in het kort uit te leggen. Het eerste wat je doet is op een platform dat je al gemaakt hebt de torches 21x21 te plaatsen, maak daar bovenop een platform net zo breed en maak zulke platformen 11x zodat je intotaal 13 lagen torches hebt. Check elk nieuw gemaakte platform elke keer nadat je torches geplaatst hebt zodat je zeker weet dat je niet perongelijk 1 torch vergeten bent waardoor je dus alle lagen weer 1 voor 1 zou moeten verwijderen om die ene torch te vinden! Als je er bovenop staat kun je in het midden (zodat je van alle kanten 10 blocks hebt nog met torches) 5 blokken naar beneden weghakken, vergeet niet dat bij elk block dat je weghakt, aan de zijkant een torch te plaatsen zodat die mee telt. Als het goed is zou het zo moeten werken. (Zorg dat ook op het blokje waar je op staat nog een torch is) Als ik het fout heb of iemand iets beter kan uitleggen zie ik dat graag zodat we nieuwere spelers weer verder kunnen helpen! Groetjes Tim!
 8. Alleen klopte de timer ervan niet meer ;)
 9. Welkom op het forum @xDSvennyGamesxD
 10. Ik wil ook gratis like's ;-;
 11. Wie zegt dat ik m'n geldje ermee wil verdienen
 12. Hey mensen! Ik weet dat er misschien ook wel meerdere mensen zijn die ooit dit idee hebben gehad maar, ik ben van plan om mijn YT account een TC tutorial channel te maken. Wat er nu al op staat is een Stone Generator, linkje staat hieronder. Wat ik er nog op ga zetten is aan jullie, wat jullie graag willen zien. Tot nu toe ben ik van plan om 2 verschillende Iron Farms te maken. 1tje die wat simpeler is en de andere wat meer complex. Hebben jullie leuke ideetjes? Laat ze even weten en ik zal er mee bezig. En als je dit leuk vind, laat dat dan weten door een comment hieronder te plaatsen of simpel even op "vind ik leuk" te klikken. Groetjes Tim Bewerking: Deze tutorials zullen meer voor skyblockers zijn dan voor de andere gamemodes maar als je ze ergens anders voor kan gebruiken, I won't stop you.
 13. Dan krijg je toch weer kinderen die liever 1.8 combat hebben. ;)
 14. Blij dat ik je heb kunnen helpen ;)
 15. Moet je maar niet m'n video gaan dwarsbomen D: