Spring naar bijdragen
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. Ticketbot + Nieuwe moderators!

  Door 111age,08-09-22


  Afbeelding

  Hallo allemaal,

  Na tijden mag ik eindelijk dit nieuws bericht eruit gooien. Ondanks dat zojuist de Engelse koningin is overleden is dit gelukkig wat goed nieuws. We hebben namelijk eindelijk de mogelijkheid om tickets te maken via discord! Deze functie is misschien wel de meest aangevraagde functie ooit op TC en dit project loopt al ongeveer een jaar of misschien zelfs langer. Voordat ik het verder uitleg zou ik eerst even @Backslidewillen bedanken, Back heeft namelijk het meeste werk gedaan en verdiend alle credits. Dus applausje voor back! (En een kleintje voor Chimp.)

  Dus de nieuwe bot werkt als volgt:
  - Je stuurt naar Torchie of in een kanaal /nieuwticket. 
  - Torchie stuurt je een DM met knoppen die je kunt indrukken.
  - De rest zou voor zich moeten spreken.

  Belangrijk: De bot kan zeker nog tekortkomingen bevatten en zit 100% in de testfase. Mochten jullie bugs of problemen ervaren, laat het weten dan proberen we het te verhelpen!

  Dan nog meer goed nieuws voor de mensen die het nog niet gelezen hebben. We hebben twee nieuwe moderators. Namelijk @alococa en @engeltjuuh! Wij wensen ze veel succes! 

  - Het staffteam.
   

  • 112 Views 2. Event - Mario Kart Paardenrace

  Door Mappors,29-08-22


  event_paardenrace_forumbanner.jpg

  Ja, we horen jullie! Het was weer eens tijd voor een event!

  Daarom organiseren wij aanstaande zaterdag om 20:00 een paardenrace! En zeker niet zomaar een paardenrace, een bloedstollende Mario Kart race!

  Terwijl je door een prachtige magische fantasiewereld raast kom je de gekste custom hindernissen tegen! En échte Mario Kart power-ups maken de strijd nog spannender! Dus trek je race-tenue aan en zorg dat jij klaar bent om te strijden voor de eerste plek!

  We hebben voor de winnaar een speciale EventWinnaar tag klaarstaan, en een winkel coupon ter waarde van 15 euro!
  Voor de tweede plek ligt er een coupon van €10, en de de speler die als derde over de finishlijn raast krijgt €5 shoptegoed.

  Zorg dat je erbij bent! Dit unieke event wil je niet missen! Aanstaande zaterdag, 20:00, op /event.

  Tot dan!
  -SenorFlamingo en Mappors
   

   

  • 96 Views 3. Zomerkorting!

  Door 111age,08-07-22


  Afbeelding

  Hey allemaal,

  Het zonnetje schijnt, de hemel is blauw en het is dus tijd om wat korting te geven. Deze zomer is deze korting 25% op alles in onze winkel. De actie loopt tot 8 Augustus. Namens het hele TC team wensen wij jullie ook een hele fijne zomer! 

  • 161 Views 4. Skyblock Opening

  Door DanceGirlAmbie,10-05-22


   sb opening.png

  Dames en heren, jongens en meisjes, en alles daar tussenin… het moment is dan bijna daar! We hebben jullie extra lang laten verheugen, maar Skyblock 3.0 gaat dan aanstaande woensdag om 20:00 toch echt van start!

  De afgelopen maanden hebben we met een geweldig team (wat inmiddels ook behoorlijk is gegroeid) mogen werken aan een volledig vernieuwde gamemode op TorchCraft. Uiteraard is het nog altijd een klassieke Skyblock, maar we hebben de nodige tweaks en nieuwe features aangebracht die het spelletje naar een nieuw niveau zullen dragen!

  - Bij first join start je nu op een uitleg locatie;
  - Volledig vernieuwde challenges;
  - Een totaal nieuw concept adminshop, je kunt nu items vrijspelen in de adminshop aan de hand van je challenge tier;
  - Duels: vecht tegen elkaar in een arena naar keuze. Zoals de bouw-arena en standaard arena;
  - Dungeons: voer opdrachten uit en vecht tegen bosses in deze gloednieuwe ervaring op TorchCraft;
  - Nether generator locatie;
  - Nieuw spawn eiland en een verbeterd shops-eiland;
  - Vernieuwde generators;
  - Nieuwe mobcoin-rewards en een mobcoin gokmachine;
  - TNT-run en Spleef arena’s;
  - Daily rewards en weekly crate

  Verassingspakketten die in de winkel gekocht zijn krijgen jullie uiteraard terug. Het kan een paar dagen duren voordat je dit daadwerkelijk terug hebt. Maak je geen zorgen, je krijgt het wel terug.

  Alsof dat nog niet leuk genoeg is, hebben we nog een kleine verrassing! Degene die binnen 2 weken na release het hoogste eiland level haalt wint een speciaal Skyblock prijzenpakketje!

  Wij hebben er al ontzettend veel zin in. Sommigen van ons kunnen er zelfs niet van slapen, heb ik vernomen. We hopen dat jullie net zo hyped zijn als wij! 🥳

  Vanaf 11 mei, 20:00, zien we je graag weer terug op /skyblock! 


  Het Skyblock team

  • 297 Views 5. Survival 1.18 + Nieuwe map!

  Door jale1,26-04-22


  survival_1.18.jpg

  Hey iedereen,

   

  Daar is hij dan… de enige echte survival 1.18 update! 

  Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is alles er klaar voor en kunnen we jullie eindelijk vertellen dat hij er héél snel aan komt!

  Wanneer komt 1.18?

  Vrijdag 29/04 is het zover! Vanaf 15u gaat de survivalgamemode offline om de update voor te bereiden en vanaf 20u gaan de deuren van survival weer open! Ze gaan niet zomaar open, maar met een gloednieuwe map3!

   

  Huh een map 3?

  Jazeker! Omdat het zo’n toffe update is wat betreft biomes willen we jullie de kans geven deze volledig te gaan ontdekken in een nieuwe cleane map! Dus vanaf 29/04 om 20u zal deze map bereikbaar zijn met /warp map3. Ook zal /rtp werkend zijn in deze map.

  Let ook op! Binnenkort volgt er meer info over wat er na deze update gaat gebeuren met map1. Maar we kunnen jullie sowieso al aanraden jullie map1 spulletjes te gaan verplaatsen naar map 2 en/of map 3! Als jullie hier nog ideeën over hebben horen wij het graag!  Dit betekent NIET dat map 1 meteen helemaal weg gaat of iets dergelijk, we zijn enkel nog de opties aan het bekijken!

  Map 3 zal online komen met een diameter van 10 000 blocks. Dus alle ruimte om allemaal grote bouwprojecten op te beginnen! Ook gaan we ons best doen deze op regelmatige basis al dan niet aangekondigd te vergroten!

   

  Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ons!

   

  Het survival-team

  • 280 Views
×
×
 • Nieuwe aanmaken...