Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Hopper limiet

  ik zit met dit probleem, hoppers zijn leeg
 3. Vandaag
 4. Gisteren
 5. R.I.P. Avicii ◢ ◤

  RIP ΛVICII ◢ ◤
 6. Afgelopen week
 7. R.I.P. Avicii ◢ ◤

  vind het echt jammer dat hij overleden is had graag meer liedjes van hem gehoord
 8. R.I.P. Avicii ◢ ◤

  zoals velen van jullie waarschijnlijk al wisten is vrijdag 20 april 2018 de Zweedse muziek dj/producer Tim Bergling, beter bekend als 'Avicii', overleden. Hij is onder andere bekend met zijn nummers 'Waiting For Love' en 'Wake Me Up'. Voor veel mensen (waaronder mij) is dit een enorme schok en, ook al heeft het weinig nut, wil ik hem toch bedanken voor zijn muziek. als je zelf nog iets wil zeggen over Tim Bergling mag dat natuurlijk ook. #RipAvicii ◢ ◤
 9. Helper worden

  Hey @GewoonMax88, Het aantal forum volgers maakt verder weinig tot niks uit voor of je wel of geen helper kan worden! Het enige wat je wel op het forum moet hebben om te kunnen solliciteren zijn minimaal 25 berichten wat natuurlijk geen onnozele spam berichten zijn. ;)
 10. Helper worden

  Hallo iedereen ik ben Max Brands ---> GewoonMax88 En ik zou het geweldig vinden als ik helper zou worden, daarom de vraag... Willen jullie op mij reageren? Vriendelijke groet, Max Brands (GewoonMax88)
 11. Ik vind dat mensen niet zonder reden gebanned mogen worden.

  Naar mijn weten was dit per ongeluk gedaan. De ban is ook al verwijderd van de banlijst. Wat voor discussie probeer je te starten?
 12. Wie is wie?

  Ik spreek jullie alle drie wel gewoon aan als ik een van jullie nodig ben, de eerste die reageert is dan maar de sjaak
 13. Wie is wie?

  Aangepast en wel
 14. Wie is wie?

  Mop? Je spelt telkens me naam fout Het is xxEemsxx niet met drie e's. Voor de rest klopt het helemaal! Handig forum bericht trouwens. En wanneer we het kunnen veranderen gaan we onze namen terug veranderen. Groetjahsss xxEemsxx
 15. Wie is wie?

  Zoals jullie al weten, hadden xxEeemsxx en Faxtice (ik) ruzie, en is dat helemaal opgelost, door een verwarrende namechange.. Nu is Haloboyzz086 ons gejoined met het verwarrende concept: ''wie is wie ? '' Dus hier even een uitleg.. Deeeemsx - Faxtice xDeeeemsx - xxEemsxx xDeeeems - Haloboyzz086
 16. Ben jij dit cees? :o is maar een grapje hoor menskens

  smeer kees.PNG

  1. Cees

   Cees

   WAAR HEB JE DIE GEVONDEN

  2. Maribohlina
  3. Maribohlina

   Maribohlina

   Moet zeggen Staat je niet slecht xD misschien scheren volgende keer?

    

 17. Mistakes Were Made

  Wow uit de oude doos dit haha Apple kijkt heel soms nog op het forum maar niet vaak zover ik weet. Ze ziet haar tag vanzelf wel een keer gok ik.
 18. Survival1 update!

  Beste survival1 spelers! Na lang wachten is na s2 nu ook s1 aan de beurt! Na een nacht hard werken samen met @Monk_NLis het gelukt! De nieuwe survival1 spawn staat online! Neem snel een kijkje! Er is van alles veranderd. Naast een nieuwe spawn hebben we ook een nieuwe /warp shops. dit heeft gevolgen voor de huidige shop owners! Lees dit dan ook goed: - Jullie shop op de oude spawn kunnen jullie nog steeds bij! Haal je spullen hieruit en geef dit door aan een admin! - - Je hebt een nieuwe shop gekregen op /warp shops! richt hem snel in en maak er wat moois van! - - Mocht je nog geen nieuwe shop toegewezen gekregen hebben, @Monk_NL werkt hard maar kan niet vliegen! Dit zal dan zo snel mogelijk gebeuren - (edit door Monk: de nieuwe shops zijn toegewezen, en de eigenaren hebben 2 weken extra huur gekregen) Je kunt naar de oude spawn met /warp oudespawn Ik wil graag alle bouwers bedanken voor het helpen! @Raoulh @Kamiel @jale1 jullie zijn toppers Veel plezier met de nieuwe spawn allemaal! Met vriendelijke groet, Het survival team PS: Binnenkort (ZEER BINNENKORT) de grote hopper update op beide survivals!
 19. Eerder
 20. Hoe krijg je een rank op het forum?

  ben jij wel btrouwbaar dan?
 21. Hoe krijg je een rank op het forum?

  Fijn dat het is opgelost! Voor andere hulp kan je bij mij terecht Maribah!
 22. Hoe krijg je een rank op het forum?

  Thnx! had et anders niet geweten
 23. Zwemles

  lekker gedaan zeg
 24. Zwemles

  Haha, snel naar de eerste hulp <3
 25. Zwemles

  Hey iedereen! Vandaag op Skyblock heb ik geleerd hoe te zwemmen op de keiharde grond! Tis alleen alles behalve een aanrader, m'n hele buik ligt open... D:
 26. Hoe krijg je een rank op het forum?

  En al werkt dit niet kun je altijd een ticket sturen naar [email protected] !
 27. Hoe krijg je een rank op het forum?

  www.torchcraft.nl/forumrank heb je dat al geprobeerd?
 28. Hoe krijg je een rank op het forum?

  Ik heb zelf op S1 een ultragod rank alleen heb ik geen idee hoe ik die ook hier kan krijgen. als iemand zo kunnen helpen zo het erg op waarde gesteld worden
 29. Mijn mening over TorchCraft.

  nou nou banaan sterke woorden
 30. Ik zat lekker te gamen met Maribah toen ze plots gebanned werd voor geen enkele reden. Ik vind dat staffleden geen mensen zonder reden mogen bannen (ook al is het voor de grap). Wat vinden jullie hiervan?
 1. Meer activiteit laden
×