Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Afgelopen uur
 2. Vandaag
 3. Prijsvraag: 8 ages Rebus: Makkelijk: survival is de langst bestaande gamemode van Torchcraft Moelijk: De eerste eigenaar van Torchcraft was Pixiio
 4. Gisteren
 5. Tibo

  ServerBouwers gezocht!

  @DanceGirlAmbie kon toch van die mooie dirt kastelen maken?
 6. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Ah helaas. Dan sla ik dit keer maar over.
 7. 111age

  ServerBouwers gezocht!

  Opzich zoeken we wel iets van wat meer kwaliteit.
 8. Heyhallo iedereen, Deze week is er een speciale weekendeditie van het weekblad! (Eigenlijk niet zo heel speciaal, maar ik had gewoon weinig tijd met mijn examens) Veel lees en quiz-plezier! De antwoorden mogen ook hier in de reacties geplaatst worden als je geen Discord hebt! Veel succes! Groetjes Het content-team
 9. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Dat was snel, ik dacht ik stuur nog even een bouwwerkje mee die ik vanochtend ff snel in elkaar heb gezet. Is zoiets dan wel goed genoeg?
 10. Afgelopen week
 11. Drber

  ServerBouwers gezocht!

  Lijkt me hartstikke leuk om een keer te doen!
 12. Jeroen123

  ServerBouwers gezocht!

  Heyy allemaal, Om onze server zo mooi mogelijk te houden zijn wij opzoek naar nieuwe bouwers die ons team willen versterken! Wat bieden wij jou: - Een sterke bouwserver met alles wat je je maar kan wensen. - Een goed, gezellig en rustig team dat altijd paraat staat om te helpen. - Uiteindelijk de mogelijkheid tot het krijgen van een bouwer-tag ingame! Wat verwachten wij van jou: - Dat je zelfstandig en in team verband kan werken. - Je met feedback kan omgaan. - Je genoeg tijd hebt om te bouwen aan projecten. Lijkt dit jou leuk? Solliciteer dan nu via deze link: [Klik hierop]
 13. De winnaars zijn bekend! Het moet NIek013 zijn, maar ik heb een foutje getypt in de random-name-picker, mijn excuses.. Doordat ik het wat druk heb komt het volgende weekblad iets later dan verwacht, maar het komt zeker! Voor de winnaars: je kan een ticket sturen naar [email protected] om je prijs te claimen! @larsvcool @Jianl1 @Hrududu @Niek013 Tot de volgende keer!
 14. Mappors

  Updates

  Hoi allemaal, Ook wij zijn weer hersteld van de jaarwisseling, en hebben ons afgelopen weken weer dagelijks ingezet om de server nóg een stukje beter te maken. Hierbij een overzichtje van de laatste updates: Lobby: • Lobby menu voor supporter gefixed. Survival: • Je krijgt nu 1 coin per kill. • Falldamage by stacked mobs is weer teruggedraait. • Bug in quest met warp claimuitleg opgelost Prison: • Shout kleuren zijn weer normaal (bedankt Chimp!) • Je krijgt nu geen melding meer dat flyc is disabled als je op de spawn komt • De kerstman is nu echt Prison weer verlaten [cue sad noises] • De game "upgrade" werkt weer in het Casino • Mines werken nu stabieler en sneller door een technische update • Je krijgt geen suffocation damage meer in de zandmine • Mines resetten nu elke week standaard • Je kunt weer blokken plaatsen in de mines (woehoew tekenen in de A-mine!) • Je kunt eindelijk weer vanaf de ladders hakken bij de mines • Diverse hulppagina's zijn bijgewerkt • Rtools menu is verbeterd • De A-mine reset nu ieder uur • Nieuwe commando's /questbackpack en /questlogboek toegevoegd • De Drillsergeant heeft een kleine droptable gekregen naast de bestaande coin reward. De speler die de laatste klap uitdeelt maakt kans op een extraatje (bedankt Sterrenwacht!) • Diverse taalfouten weggewerkt in de challenges (bedankt alococa!) • Een hoop andere kleine bugfixes • Nieuwe functie: Seizoensitems: Seizoensitems zijn speciale items die je kunt kopen bij de zwarte markt op Prison. Er zijn 4 seizoensitems per jaar te verkrijgen. De te verkrijgen items wisselen telkens na 3 maanden (na die 3 maanden kun je de vorige dus NIET meer kopen). Hiernaast is er nog een exclusief jaar-item. Deze is enkel te verkrijgen wanneer je alle 4 seizoensitems van dat jaar hebt gekocht. Je kunt maximaal 2 stuks van elk seizoensitem per speler kopen. Zo kun je dus het jaar-item kopen en een setje seizoensitems bewaren, mocht je dat leuk vinden. Dat was hem weer. Tot op het jubileumgala!
 15. Eerder
 16. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Gala 28 januari + Global unban. Torchcrafters! Het gala Eerder deze maand kondigden we al aan dat de hele maand januari in het teken staat van ons 10-jarig bestaan. Op 28 januari hopen wij dit dan ook met jullie allemaal mooi te kunnen afsluiten! Als het goed is heeft een deel van jullie dan ook al goed meegeholpen met de voorbereidingen van dit grote spektakel. 28 Januari organiseert Torchcraft namelijk haar eigen gala! Wat houdt dit precies in? Deze avond hopen we, samen met jullie, terug te blikken op 10 mooie jaren. Daarbij hebben we ook geprobeerd om een aantal oude bekenden uit te nodigen! Natuurlijk is het voor ons onmogelijk om iedereen te benaderen, dus mocht jij nog mensen kennen met wie jij lang (LANG) geleden nog mooie momenten hebt beleefd op Torchcraft, nodig ze dan ook zeker uit deze avond! Zo zorgen we er voor dat het iets wordt waar nog lang over nagepraat kan worden. Degenen die op deze dag alle quests hebben afgerond, krijgen VIP-toegang tot het event! Dit houdt in dat jullie de beste plekken krijgen om het hele evenement te zien. Na het gala is het daarnaast mogelijk om een ticket aan te maken om het VIP-kaartje te bemachtigen, op een gamemode naar keuze. Zo kan jij aan iedereen laten zien dat jij alle quests heb voltooid! (Zorg dus dat je een ticket maakt na 28 januari en vermeld hierin de gamemode waarop je het item wilt ontvangen. Aangezien dit een heus gala is, hopen we ook dat iedereen netjes gekleed komt! (lees; maak een deftige skin voor jezelf). De personen met de beste skins zullen dan ook nog met een extra prijsje naar huis gaan deze avond. Het gala zal rond 19:00 beginnen! Zorg dat je er bij bent! Global Unban Dan nog wat anders. We willen van dit moment ook graag gebruik maken om ons van onze goede kant te laten zien. De afgelopen jaren heeft Torchcraft heel wat spelers bestraft. Nu snappen wij ook dat, net zoals Torchcraft ouder wordt, spelers hetzelfde ervaren. Daarom hebben wij gekozen om de gehele banlist op te schonen. Dit houdt in dat alle spelers* worden ontdaan van hun warns, mutes, kicks en bans! Het moment waarop dit zal gebeuren zal net voor 28 januari zijn. Ook deze leden kunnen dus bij het gala aanwezig zijn! Het Torchcraft Team *Er zullen een aantal uitzonderingen worden gemaakt op deze regel. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.
 17. Torchcrafters! Het gala Eerder deze maand kondigden we al aan dat de hele maand januari in het teken staat van ons 10-jarig bestaan. Op 28 januari hopen wij dit dan ook met jullie allemaal mooi te kunnen afsluiten! Als het goed is heeft een deel van jullie dan ook al goed meegeholpen met de voorbereidingen van dit grote spektakel. 28 Januari organiseert Torchcraft namelijk haar eigen gala! Wat houdt dit precies in? Deze avond hopen we, samen met jullie, terug te blikken op 10 mooie jaren. Daarbij hebben we ook geprobeerd om een aantal oude bekenden uit te nodigen! Natuurlijk is het voor ons onmogelijk om iedereen te benaderen, dus mocht jij nog mensen kennen met wie jij lang (LANG) geleden nog mooie momenten hebt beleefd op Torchcraft, nodig ze dan ook zeker uit deze avond! Zo zorgen we er voor dat het iets wordt waar nog lang over nagepraat kan worden. Degenen die op deze dag alle quests hebben afgerond, krijgen VIP-toegang tot het event! Dit houdt in dat jullie de beste plekken krijgen om het hele evenement te zien. Na het gala is het daarnaast mogelijk om een ticket aan te maken om het VIP-kaartje te bemachtigen, op een gamemode naar keuze. Zo kan jij aan iedereen laten zien dat jij alle quests heb voltooid! (Zorg dus dat je een ticket maakt na 28 januari en vermeld hierin de gamemode waarop je het item wilt ontvangen. Aangezien dit een heus gala is, hopen we ook dat iedereen netjes gekleed komt! (lees; maak een deftige skin voor jezelf). De personen met de beste skins zullen dan ook nog met een extra prijsje naar huis gaan deze avond. Het gala zal rond 19:00 beginnen! Zorg dat je er bij bent! Global Unban Dan nog wat anders. We willen van dit moment ook graag gebruik maken om ons van onze goede kant te laten zien. De afgelopen jaren heeft Torchcraft heel wat spelers bestraft. Nu snappen wij ook dat, net zoals Torchcraft ouder wordt, spelers hetzelfde ervaren. Daarom hebben wij gekozen om de gehele banlist op te schonen. Dit houdt in dat alle spelers* worden ontdaan van hun warns, mutes, kicks en bans! Het moment waarop dit zal gebeuren zal net voor 28 januari zijn. Ook deze leden kunnen dus bij het gala aanwezig zijn! Het Torchcraft Team *Er zullen een aantal uitzonderingen worden gemaakt op deze regel. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.
 18. Jaaa goed punt, ahjooo jullie begrijpen het wel..
 19. Iedereen van het always evenementen team heeft gestemd op de screenshots en @larsvcool is de winnaar geworden! Hij mag mij contacteren voor zijn prijs bij AET op te halen. Bedankt iedereen voor de prachtige screenshots en het komen kijken naar de vuurwerkshow. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer 😉 larsvcool zijn screenshot:
 20. Bij een Zweedse puzzel staan de vragen klein in een vakje voor waar het antwoord moet komen, bij kruiswoordpuzzel staan de vragen aan de kant (hier dus) vgm.
 21. Leuke editie weer! Vooral dat interview op pagina 2, die man is om op te vreten 🍝 Ik kijk nu al uit naar deel 3! Is het trouwens geen kruiswoordpuzzel ipv. een Zweedse puzzel? Ik snap de verwarring overigens wel want ze lijken erg op elkaar 😂
 22. Het is een leuk initiatief maar dat betekent dat we je hard zullen missen en dat vind ik minder leuk. Ik wens je alvast een mooi leven toe buiten TC en hoop je toch af n toe nog online te zien.
 23. Hey Torchcrafters, Hier is hij dan, weekblad nummer 2! Veel leesplezier! Doe zeker weer mee met de Zweedse puzzel en win leuke prijzen! Groentjes, Het content-team
 24. jale1

  Torchcraft 10jaar jubileumblad

  En de winaaarssss zijn.... Als eerste wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken om het meedoen aan de witacties! Bij het volgende weekblad zijn er ook weer allemaal leuke prijzen te winnen, dus check het zeker zodra het er is! Als eerste de prijsvraag, hier werd gevraagd om het aantal blocks van het TC logo in de lobby, dit waren er 20539 en @Aardbeisnoep zat het dichtste bij met de gok van 20400 blocks. Gefeliciteerd! Je wint een 15 euro coupon! Uit alle inzendingen van de prijsvraag is er nog iemand extra uitgeloot, dit is: Daarnaast zijn er 3 winnaars gekozen uit alle inzendingen van de woordzoeker, dit zijn: @[email protected]@Kamiel Jullie mogen een ticket maken om jullie prijs in ontvangst te nemen!
 25. Leuk! Ik hoop er ook te zijn
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...