Alle bezigheden

This stream auto-updates   

 1. Vandaag
 2. dit is een topic om de minecraft updates te bespreken, ga gerust de discussie aan!
 3. Yesterday
 4. Takelwagenkroes1?
 5. @age111 super leuk dat je dit organiseert!
 6. Prank gaat fout?
 7. Afgelopen week
 8. 😈 Evil!😈
 9. Daar is zandbak ook voor bedoeld. Lekker evil zijn. 😈
 10. Hou het toch echt bij skyblock hoor, moet m'n regeltjes hebben anders word ik net zo evil als de staf-leden hier al zijn! D:
 11. leuk dat het forum zo goed word bij gehouden door iedereen ga zo door allemaal
 12. als dit komt word het zeker weten chaos hahah
 13. ik kan miss meedoen maar ik heb dan wel een verjaardag dus ik weet het niet maar ik ga het wel proberen
 14. Omgg leuk ik ga meedoen denk ik
 15. telt een goede vriend zijn ook als bonuspunten
 16. wat is fnaf
 17. 19 jullie tot 3 augustus dan ben ik op vakantie is er een mogelijkheid toch mee te doen want ik wil het niet missen
 18. klinkt wel logisch
 19. Je raad het nooit! Omdat er gevochten wordt op een zandveld.
 20. je had toch al een wedstrijd???
 21. ik ga sws meedoen! maar @age111, waarom heet het 'zandveld'
 22. lekker bezig age, en geen probleem voor het helpen ik deed het graag!
 23. Yesterday
 24. Hey Allemaal, Zoals jullie weten gaat Terra binnenkort open voor iedereen. Nog niet gelezen? Dan verwijs ik jullie hierheen: https://torchcraft.nl/view-23-terra-beta-25-06-2017/ Met trots mag ik dan mijn event houden. Om vooral de PvPers onder ons wat enthousiaster te krijgen post ik hierbij alvast een korte uitleg. ZONDAG 25 JUNI 15:30 Het event Het event zelf is misschien niet veel bijzonders. Kaana en taantje hebben dit al meerdere malen gedaan. Namelijk een 1v1 event. Uit mijn vorige event is namelijk gebleken dat jullie dat graag wilden. De kit is dan ook waarschijnlijk niet veels bijzonder: Full godsetje (Sharp 5, prot 4 enzovoort...) Fireristance pots. Speed 2 pots Instant healing 2 pots. 5 normale goldenapples Eten Als jullie nog toevoegingen of vragen hebben over de kits hoor ik het graag! De kit kan je aanpassen naar je eigen wil, je kan bijvoorbeeld 5 fireres en 1 speedpot meenemen. Edit: Je krijgt je spullen dus! Je hoeft het NIET zelf te regelen. Je vecht gewoon verschillende 1v1's. Elke keer als je wint ga je door naar de volgende ronde. Als je verliest lig je eruit. Maar laat je hier als survivalaar vooral niet door tegen houden. Het is natuurlijk een goede oefening, maar ik zal persoonlijk ook een beetje m'n best doen voor de wat slechtere PvPers. De vorige keer werd een verassend team van Survivalaars derde! Laten we zien wie de beste ridder van Terra is. De prijs Allemaal heel leuk en aardig, alleen wat kunnen jullie winnen? Dit is nog niet helemaal bekend. Maar je kunt hierbij denken aan loot, ingame geld en misschien nog iets speciaals. Maar dat horen jullie dan wel. Ik weet zeker dat het de moeite waard is! Inschrijvingen en wanneer? Voor dit event hoef je je niet in te schrijven! Wij doen dit omdat we uit ervaring kunnen zeggen dat met een mooi schema de helft toch niet komt opdagen. We regelen dus alles ter plekke. Als je mee wilt doen hoef je alleen maar te zorgen dat je er bent op ZONDAG 25 JUNI 15:30. Het event zal gestreamd worden op de TorchCraft twitch. Bedankwoordje: Verder wil ik @jeroen123 en @Wiksxo(Ookal wordt je arena niet gebruikt) bedanken voor het helpen. En @kaana en @Xoezer voor het meedenken! En @skykill4 voor zijn rare redstone ding. Hopelijk zie ik jullie daar. Groet, Age en het Terra Team.
 25. Afgelopen week
 26. Eindelijk is de stad volledig in gericht, er is een kleine markt bijgekomen en een paar shops die momenteel nog niet werken, ook hebben wij een oog voor detail voor deze build, namelijk we proberen het realistisch en "bewoond" laten uitzien, het is mss een beetje druk maar dat is ieder zijn smaak natuurlijk ;) nu nog een kerk plaatsen en het centrale deel van de stad is klaar (wie langs wilt komen is nog altijd welkom !!! )
 27. Welkom welkom allemaal, Kom gewoon eens gezellig langs je bent van harte welkom en we zien jullie graag. In goede hoop hebben wij binnenkort een warp waar jullie naartoe kunnen warpen. Zou in ieder geval super gezellig zijn. Dus bij deze tot zo snel als mogelijk. Liefs Mon.
 28. Mhh er ontbreekt iemand in het lijstje, ik zou echt niet weten wie het is (hint het begint met een t en eindigt op roes1)
 29. Inderdaad
 30. Load more activity