Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Vandaag
 2. Voice server

  Goed idee! Toegevoegd onder Server.
 3. Voice server

  Dat lijkt me een goed idee Ruben017.
 4. Gisteren
 5. Voice server

  Misschien moet je dit ergens zetten bijvoorbeeld in de navigatiebalk zodat mensen het weten. Want het is best wel onduidelijk.
 6. Voice server

  Thx voor de aanvulling @Jeroen123 Vroeger had TorchCraft zelfs een teamspeak. Werd vooral veel gebruikt door faction spelers. Zoals Jeroen al zei hebben we tegenwoordig een discord server!
 7. Updates

  Oeps... een beetje vergeten om dit topic in te vullen. Hier komt de update van de afgelopen dagen: Skyblock Spawnshop aangepast, er zijn nu meer items die je kunt verkopen, voor meer geld! Godlike shops op spawn aangepast Spawn aangepast voor de volgende update (binnenkort meer informatie!) Nieuwe items te kopen en te verkopen voor UltraGods op /warp ultragod! Verander je shopdisplay (het item wat er boven zweeft) naar een ander, dit doe je door er met rechts op te klikken! Portalsigns uitgeschakeld vanwege bugs. Woolportals toegevoegd, deze vervangen de portalsigns. Server geoptimaliseerd voor een betere prestatie. Survival, Games, Prison & event: Met dank aan @ChimpGamer Nieuwe anti lagplugin geïnstalleerd, voor een betere prestatie.
 8. Voice server

  Beste @Ruben017 toevallig hebben wij al een discord server, dit is de link: https://discord.gg/4ZvDTZK om toegang tot deze discord groep te krijgen moet je ingame /Torchie type dan krijg je verdere uitleg. Hopelijk weet je hier mee genoeg Jeroen123
 9. Afgelopen week
 10. Voice server

  Hey Aangezien TC nog geen voice server zoals Discord of Teamspeak heeft, zou het misschien een leuke aanvulling zijn bij de community. Teamspeak of Discord kan leuk zijn om mensen te ontmoeten of even een lid van het staff team om hulp te vragen en dergelijke zaken. Een discord server is compleet gratis en zeer handig ook voor aankondigingen en dergelijke. Een teamspeak server is dan weer betalend naargelang de slots die je wil hebben kan die van zeer goedkoop naar zeer duur gaan. Voice servers worden toch wel bij zeer veel servers toegepast en niet alleen minecraft maar ook andere games. Ik post het alvast hier om eens te zien wat anderen ervan vinden. Een mening is zeer welkom! Rubeb017
 11. Over mijn YouTube kanaal.

  Hey, Ik ben 830 subs en ik upload al een tijdje niet. Weet je tips hoe ik het snel kan oppakken? Kanaal is: MijnNaamIsStef
 12. Oef dat is een tijdje geleden dat ik op de forums ben geweest 

 13. Torchcraft loopt leeg

  Torchcraft will never die! Haha
 14. Over mijn YouTube kanaal.

  Ik ben een YouTuber met 710+ subscribers. Ik krijg per dag 1 tot 5 abonnees bij, ik upload graag Minecraft video's vooral Game video's. Wil jij meer informatie hoe je met je subscribers kunt grinden? Start een conversatie, of vraag het hier onder. - YOUTUBE NAAM: Nuqna
 15. Prison 2018 (Updates/stand van zaken)

  @MijnNaamIsStef als ik jou was zou ik er vanuit gaan dat je geen geld terug krijgt. Dat lijkt mij.
 16. Prison 2018 (Updates/stand van zaken)

  staff weet het zelf nog niet eens ze zijn aan het puzzelen maar ik verwacht dat prijzen zelfde blijven
 17. Ik ben ik!

  Hoeft niet. Het betekend dat je gewoon op hetzelfde geslacht valt. Dus meisjes vallen op meisjes, en jongens vallen op jongens.
 18. Ik ben ik!

  Homo is toch voor jongens? Nou ja. Rip
 19. Prison 2018 (Updates/stand van zaken)

  Er staat:'Nieuwe ranks dus nieuwe prijzen'. Betekend dit dat alle prijzen tussen rank A t/m Z goedkoper worden? En als dat zo is krijg je al wel het geld terug aan hoeveel je te veel heb betaald voor deze update?
 20. Ik ben ik!

  dus als je ''luv u all'' stuurt ben je homo? logica enzo
 21. Eerder
 22. 98% vd mensen kan dit niet oplossen *geen clickbait*

  En dat hele onnodig lange bericht was nodig omdat..?
 23. hey, mensen! zoals jullie misschien wel weten ga ik wss helaas stoppen met deze server... ik ga namelijk naar een server waar ik WEL helper kan worden.. ik kom af en toe nog wel een kijkje nemen denk ik maar het duurt niet meer lang voordat ik ga stoppen. Sorry hier voor, maar ik vind het leuker als ik mensen kan helpen op een server (als vorm van helper/mod) ik ga de server wel missen! hopelijk zie ik jullie nog in de tijd dat ik nog ff speel!

   

  1. Spaghettisliert3

   Spaghettisliert3

   Er is een reden dat TorchCraft een leeftijdsgrens hanteert en ik denk dat andere servers dat ook zouden moeten doen. Aan je geboortedatum te zien ben je pas 13 jaar oud en over het algemeen zijn kinderen van die leeftijd nog niet in staat om andere mensen op een professionele manier te helpen en een server op een representatieve manier te vertegenwoordigen.

   In ieder geval, veel succes bij je nieuwe server en ik ben erg benieuwd hoe het gaat. Je bent in ieder geval in staat op die leeftijd al een 'drastische carrièreswitch' te maken.

 24. Ik ben ik!

  alleen voor meisjes. en je bent er zelf eentje. dan snap ik niet waarom je luv you all stuurt... ik heb er niets tegen maar ben je al uit de kast gekomen???
 25. 98% vd mensen kan dit niet oplossen *geen clickbait*

  is het: Klik hier om de link te openen. Bewerkt door Monk_NL. Reden: Tekst verplaats naar een linkje.
 26. KillerClowns op TorchCraft?!

  Bedankt voor de info @Monk_NL
 27. KillerClowns op TorchCraft?!

  Opgepast @alwaysrobin, er is een killerclown gespot op Survival 2!!
 28. Nieuwe Moderators

  Hi Torchcrafters!! Achter de schermen staan we zeker nooit stil. Zo zijn we altijd aan het kijken naar juiste verdelingen in ons staffteam. Dat betekend dat twee toppers promotie hebben gekregen! Namens het hele team een warm welkom aan: @PapaTheBoss en @P2Paul, die vanaf vandaag als moderators verder gaan. @PapaTheBoss zal prison nog (on)veiliger maken en @P2Paul gaat Survival 2 op zijn kop zetten. We wensen beide toppers veel succes met hun nieuwe taken en uitdagingen. Groetjes, - Het TC-Staffteam p.s. Helper solicitaties worden ook druk bekeken! Nog niet gesolliciteerd? Klik dan snel hier!
 1. Meer activiteit laden
×