Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Vandaag
 2. Gisteren
 3. SaintSDevastatoR

  Updates

  SkyBlock De spawn is geupdate! (Top werk @Jeroen123, @Bingetje en @Drber!) Nieuwe Godlike shops Nieuwe User shops Warp XP is vernieuwd Er is een nieuwe visvijver Warp statistieken heeft een mooie nieuwe plek Cobblestone generators zijn nu stone generators Baltop hologram toegevoegd Mobs stacken niet meer op spawn en op het nieuwe eiland van /warp xp Warp UltraGod is vernieuwd! Een volledig nieuw jasje! Nieuwe generators Warps zijn geupdate Alle speler warps zijn verwijderd Warpprijs verhoogd naar 500.000 coins Admin warps geupdate Een Godlike shop kost nu 10.000 coins per week Een Usershop kost nu 2.000 coins per week Kleine aanpassingen aan de jails /is bank is toegevoegd Je kan nu samen met je Island genoten sparen voor die nieuwe lego doos! Diverse plugin updates voor betere performance /Warp Warzone is nu /warp PvP In de volgende update willen de hopper plugin aanpakken om lag in de toekomst te voorkomen! Hoe en wat precies horen jullie nog van ons!
 4. Afgelopen week
 5. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Skyblock update!. Hey Torchcrafters! Het is eindelijk zo ver, een gloednieuwe update voor Skyblock! Dinsdag avond 20:00 wordt de spawn compleet gerenoveerd. Wat gaat er veranderen? De 2 aparte eilanden die er eerst waren voor de usershops en warp xp zullen vervangen worden door 1 nieuw eiland met vernieuwde shops om te huren. Mocht je nog een usershop of een godlike shop gehuurd hebben, zorg dan dat deze voor dinsdag avond 20:00 leeg is zodat je zeker weet dat je geen items kwijt raakt. Hoe zit het met de ultragod warp? Er komt een nieuw eiland voor de ultragod rank! Je vind hier dezelfde functies als wat er nu is, een speciale xp spawner, de bestaande ultragod shop en een vernieuwde ore mine in een nieuwe omgeving. Op dit eiland is ook de vernieuwde warp xp te vinden en een vijver om met elkaar te vissen. Veranderd er iets aan de warps? De userwarps die er nu zijn zullen allemaal verwijderd worden, uiteraard krijg je hier de betaalde 7,5k voor terug. Vanaf dinsdag avond is het dan ook weer mogelijk om een nieuwe warp te maken, de prijs voor het maken van een warp zal alleen flink omhoog gaan. Doordat er best wel veel geld in het spel is en een warp wordt gezien als iets bijzonders wat niet iedereen kan maken zal de prijs omhoog gaan naar 500k. We begrijpen dat deze update misschien een beetje kort dag is aangekondigd. We zullen er daarom voor zorgen dat mocht je niet op tijd je shop leeg kunnen halen (maar probeer dit wel!) we je items veilig opslaan. Met vriendelijke groet, Het Skyblock team!
 6. Hey Torchcrafters! Het is eindelijk zo ver, een gloednieuwe update voor Skyblock! Dinsdag avond 20:00 wordt de spawn compleet gerenoveerd. Wat gaat er veranderen? De 2 aparte eilanden die er eerst waren voor de usershops en warp xp zullen vervangen worden door 1 nieuw eiland met vernieuwde shops om te huren. Mocht je nog een usershop of een godlike shop gehuurd hebben, zorg dan dat deze voor dinsdag avond 20:00 leeg is zodat je zeker weet dat je geen items kwijt raakt. Hoe zit het met de ultragod warp? Er komt een nieuw eiland voor de ultragod rank! Je vind hier dezelfde functies als wat er nu is, een speciale xp spawner, de bestaande ultragod shop en een vernieuwde ore mine in een nieuwe omgeving. Op dit eiland is ook de vernieuwde warp xp te vinden en een vijver om met elkaar te vissen. Veranderd er iets aan de warps? De userwarps die er nu zijn zullen allemaal verwijderd worden, uiteraard krijg je hier de betaalde 7,5k voor terug. Vanaf dinsdag avond is het dan ook weer mogelijk om een nieuwe warp te maken, de prijs voor het maken van een warp zal alleen flink omhoog gaan. Doordat er best wel veel geld in het spel is en een warp wordt gezien als iets bijzonders wat niet iedereen kan maken zal de prijs omhoog gaan naar 500k. We begrijpen dat deze update misschien een beetje kort dag is aangekondigd. We zullen er daarom voor zorgen dat mocht je niet op tijd je shop leeg kunnen halen (maar probeer dit wel!) we je items veilig opslaan. Met vriendelijke groet, Het Skyblock team!
 7. SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Enkele aanpassingen gedaan waardoor we nu geen dansende op hun hoofd staande Piglins meer hebben met een commandblock op hun hoofd. (spelers in disguise 😉 ) Skullpakket "de Nether" toegevoegd Als proef het scoreboard niet meer dik gedrukt gemaakt. Laat ons weten wat je fijner vind! Bug dat je spawners op andermans claim kon hakken gefixed Bug dat je je tokens niet meer kon zien gefixed Tobias in de roze jail gestopt SkyBlock Spleef is gemaakt! Bedankt @111age! Skullpakket "de Nether" toegevoegd Bug met /furnace opgelost /dismenu bijgewerkt Nieuwe menu stijl toegepast op Tokenshop NIEUWS OVER DE WARPS! Belangrijk, heb je een shop op warp shops? Haal deze dan leeg! Binnenkort meer informatie op de nieuwspagina…… Prison Legend key is terug Foutje in bouwblokken rechtgezet PvP ranks werkte niet en zijn gefixed Mine holograms gefixed Je krijgt weer nightvision in mines Je kunt nu nog maar 1 cel huren (zoals het hoort) Prater challenge is nu weg (jemig wat een gespam xD) /r en /gc kunnen nu in pvp XP challenges werken weer Pickaxe reward gefixed Je kunt niet meer in een bed spawnen Bloempotten worden nu verkocht bij de bloemenwinkel Invsee zit nu bij UltraGod++ Cooldown op killboosten veranderd Skullpakket "de Nether" toegevoegd
 8. Eerder
 9. Dit is precies wat creative nodig had 💚 Ik weet zeker dat veel mensen hier veel plezier aan gaan beleven. Ik ben heel benieuwd naar de release! 🙈
 10. Wow! Supertoffe update. Ik ga dit zeker heel wat spelen want ik ben natuurlijk MEGA goed in bouwen *kuch*
 11. Blij te zien dat Creative weer wat liefde krijgt toebedeeld!
 12. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Build Battle!. Hey Torchcrafters! Vandaag een update voor niets minder dan, Creative! Na lang sleutelen en bouwen achter de schermen kunnen we zeggen dat er een nieuw onderdeel komt op Creative. Er is namelijk hard gewerkt aan een Build Battle! Voor de mensen die het niet kennen: Build Battle is een spel waarbij je een thema krijgt en in dat thema in een korte tijd een bouwwerk moet maken, als de tijd voorbij is beoordeelt iedereen elkaars bouwwerk. De persoon met de beste beoordeling wint het spel. Hoe doe ik mee aan Build Battle? Op de spawn van Creative kun je bordjes vinden om mee te doen aan een spel. Klik rechter muisknop op zo’n bordje om mee te doen aan dat spel! Je kan deelnemen aan een spel met 4 plaatsen, 8 plaatsen, of een met 4 teams, in die laatste bouw je dus niet in je eentje maar bijvoorbeeld met een vriend! Verandert er hierdoor iets aan Creative zoals dat nu is? Nee, Creative blijft zoals het nu is, Build Battle is slechts een toevoeging, er gaat dus niks weg! Mensen die meedoen aan Build Battle kunnen niet de chat lezen van de “normale” Creative spelers en vice versa, houdt hier dus wel rekening mee. 😉 Wanneer komt Build Battle online? Volgende week zullen we Build Battle releasen, de exacte datum zal later in dit bericht komen te staan en in onze Discord! (zorg dus dat je daar lid van bent 😉) De mensen met supporter rank kunnen vanaf donderdag 18-02-2021 al mee doen aan de Beta! We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als ons! Met vriendelijke groet, Het Creative team!
 13. Hey Torchcrafters! Vandaag een update voor niets minder dan, Creative! Na lang sleutelen en bouwen achter de schermen kunnen we zeggen dat er een nieuw onderdeel komt op Creative. Er is namelijk hard gewerkt aan een Build Battle! Voor de mensen die het niet kennen: Build Battle is een spel waarbij je een thema krijgt en in dat thema in een korte tijd een bouwwerk moet maken, als de tijd voorbij is beoordeelt iedereen elkaars bouwwerk. De persoon met de beste beoordeling wint het spel. Hoe doe ik mee aan Build Battle? Op de spawn van Creative kun je bordjes vinden om mee te doen aan een spel. Klik rechter muisknop op zo’n bordje om mee te doen aan dat spel! Je kan deelnemen aan een spel met 4 plaatsen, 8 plaatsen, of een met 4 teams, in die laatste bouw je dus niet in je eentje maar bijvoorbeeld met een vriend! Verandert er hierdoor iets aan Creative zoals dat nu is? Nee, Creative blijft zoals het nu is, Build Battle is slechts een toevoeging, er gaat dus niks weg! Mensen die meedoen aan Build Battle kunnen niet de chat lezen van de “normale” Creative spelers en vice versa, houdt hier dus wel rekening mee. 😉 Wanneer komt Build Battle online? Volgende week zullen we Build Battle releasen, de exacte datum zal later in dit bericht komen te staan en in onze Discord! (zorg dus dat je daar lid van bent 😉) De mensen met supporter rank kunnen vanaf donderdag 18-02-2021 al mee doen aan de Beta! We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als ons! Met vriendelijke groet, Het Creative team!
 14. Beste @Dragonforce966 Zulke dingen kan jet beste voorstellen via een ticket naar [email protected]
 15. SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Aantalhopper bugs gefixed Kelp werkt nu ook als brandstof in ovens via hoppers Enkele optimalisaties uitgevoerd m.b.t. de hoppers Diverse plugins geupdate voor betere stabiliteit Enkele performance tweaks Minimumprijs van Endportal frames van 25.000 naar 17.500 coins veranderd. Check ook /prijzen voor een actueel beeld van de richt- en minimumprijzen! We zijn druk bezig het met fixen van de quests Er wordt gewerkt aan een verbeterde versie van de woolportal plugin! Prison Fishingrods bug dat je elkaar kon duwen opgelost. Cellen geunrent van mensen die ontsnapt zijn Er zit nu kassabon bij sellall Limiet killen tegen het boosten doormiddel van alts Regels aangepast (Lees deze dus even goed door) Shields fixed in PvP Quests werken weer Challenge tiers staan nu goed Extra challenges en aanpassingen aan bestaande Skyblock Anti afk gefixed Lobby Oranje pilaren uit de moderator grot weg gehaald.
 16. Kijk hoe leukkkk <3333
 17. duncan1612

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  https://imgur.com/6oLxOJphttps://imgur.com/6oLxOJphttps://imgur.com/a/JDu9hxX tadaaa!
 18. Drber

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  @AltijdKansloos en ik!
 19. Koos1

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  https://imgur.com/a/AsASUBn hihihi
 20. alistans

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  Moet de foto nou gemaakt zijn tijdens het event of niet?
 21. Gast

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  kvsuper and me _Alpha17Wolf_
 22. Cubefish00

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  yesss, tijd om mijn spleef-schep van onder het stof te halen!
 23. Het heeft lang geduurd maar daar is hij dan eindelijk! De nieuwe video over 25 belangrijke plekjes in de nieuwe Torchcraft prison:

   

 24. Bij toeval kwam ik deze twee plugins tegen toen ik voor mijn eigen server plugins aan het zoeken was, maar misschien een leuke aanvulling voor torchcraft zodat het ook compatible is voor minecraft bedrock en de spelers ervan ook kunnen joinen.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...