Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Afgelopen week
 3. Cees

  Sollicitaties geopend

  Hallo TorchCrafters, TorchCraft is opzoek naar nieuwe helpers. Denk jij dat je een geschikte kandidaat bent? Kijk dan snel op deze pagina: http://help.torchcraft.nl/algemeen/staff-worden. Omdat er een aantal vragen zijn aangepast hebben wij de sollicitaties opgeschoond. Heb je dus al eens gesolliciteerd en wil je nog steeds helper zijn? Solliciteer dan even opnieuw. Succes!
 4. ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Het nieuwe permission systeem draait nu ook op SkyBlock. Als je problemen ondervindt met permissions meldt het dan even! /anvil command werkt weer. Nieuwe AntiCheat op SkyBlock. Paar problemen met tab-complete opgelost. Een aantal plugins bijgwerkt voor betere stabiliteit.
 5. TDP06

  userdrop is back op s1

  @Kamiel dan heb je mensen die zeggen "ik wil liever zelf iets claimen" en "ja ja, het zal wel en dan roven jullie mijn kisten" dus dat maakt dat het dorp minder druk word en dan zit je ook nog met dat wij zonder claimblocks zitten. Dus ja je had een idee maar er zijn jammergenoeg minpunten aan. Bedankt🙂!
 6. Kamiel

  userdrop is back op s1

  Je kan ook overwegen om één grote claim te maken en daarin allemaal subdivideclaims te maken, zodat iedereen zijn eigen stukje grond heeft én niemand kan zomaar iets slopen.
 7. TDP06

  userdrop is back op s1

  @Spaghettisliert3 over paden claimen hebben we het eigenlijk over gehad maar er zijn verschillende redenen: 1.De personen die nu bij userdorp werken hebben niet veel claimbloks voor alle paden te claimen 2.de paden zijn wat krom en 3 breed en om te claimen moet iets 5 breed zijn en minstens 100 claimbloks en rechte paden pfff... Avontuurlijke deel er af alsof het een creative plot wereld is met mini plots. Al waren ze recht zitten we nog altijd met puntje 1. Maar we denken en we denken er over 🤯. @P2Paul jij helpt ons ook hé 😂!
 8. P2Paul

  userdrop is back op s1

  Leuk dat jullie weer een userdorp maken!
 9. alwaysrobin

  userdrop is back op s1

  bedankt voor je tip we nemen dit mee met onze vergadering
 10. Spaghettisliert3

  userdrop is back op s1

  Kunnen jullie de paden niet claimen? Zeker als je dat een beetje verdeelt over verschillende mensen moet dat wel te doen zijn toch?
 11. alwaysrobin

  userdrop is back op s1

  Hey,Torchcrafters Vandaag gaan we jullie uitleg geven over het nieuwe userdorp op survival1. Geschreven door userdorp hulpteam. Iedereen kent het wel userdorp en super gezellig handig en leuk! Op survival2 kenden we het natuurlijk ook en dan vooral Alwaysrobin die voor 2 userdorpen heeft gezorgt en veel users geholpen heeft. TDP06 wou het ook op survival1 een dorp voor Itzkatelynn. Daar is aan begonnen later vroeg hij aan Alwaysrobin of hij mee wou helpen met het dorp. Later had sida interesse om een shop te maken daarna ging hij verder met het gemeentehuis bouwen.TDP06 vertelde er op discord over aan P2Paul en hij wou een handje helpen met paden van newestregionplalen naar het dorp te maken. En terwijl is Itzkatelynn de hele tijd blijven users helpen. Userdorpteam: [burgemeester] @alwaysrobin [regellaar]@TDP06 [bouwer]@sida8 [helper]@itzkatelynn [helper] @P2Paul Graag zouden wij ook willen dat er met respect word omgegaan met userdorp. We hebben gezien dat iemand het nieuwe pad waar TDP06 veel werk heeft aan gehad kapot heeft gemaakt. Dat zouden we niet willen dat dat weer gebeurt heb respect voor userdorp! Bedenk is zelf als iets van jouw kapot word gemaakt dat zou ook niet leuk zijn hé? De soort van dorp warps die we hebben zijn: Ijsopslag:niks te doen gewoon mooi Xpfarm:gratis te gebruiken voorzien door @TDP06 zijn spawners Dorpsmine:mine voor heel het dorp spring in het gat naar y:11 en mine verder nog niet tip top word aan gewerkt. Sidawinkel:de eerste winkel voorzien door sida8. Gemeentehuis:komt claim uitleg, dorosvergadering, hulpbureau en meer! (is op dit moment nog niet af) Dorpsfarm:voorlopig klein een farm voor iedereen! Boerderij:is voorzien door Itzkatelynn en kan je komen werken als je een mailtje naar haar stuurt. Spawn:voorlopig nog niet af word nog aan gewerkt. Beveiligingskantoor:dit is her nieuwste gebouw en heeft cellen voor de stoute spelers Later kan je naar het dorp komen door /userdorp voorlopig niet. Wil je wat doneren voor userdorp? Dat kan bij /w doneren. Wil je het dorp helpen dat kan door naar TDP06 een bericht te sturen via discord of de website van torchcraft dan houd hij het bij. Je kan bv. Bouwer of helper worden. Om het dorp nog beter te maken!bedankt om te lezen laat weten wat je er van vind en tot in userdorp! Groeten het userdorphulpteam!
 12. SirRodneyNL

  Survival Shulkers

 13. Build_it_now

  Survival Shulkers

  @Spaghettisliert3 aangepast
 14. Eerder
 15. Spaghettisliert3

  Survival Shulkers

  Fijn dat we langzamerhand naar een oplossing kunnen werken 😊 Je zegt nu echter wel tegen Saint en Piele dat ze blijkbaar je bericht niet goed hebben gelezen, omdat zij zeggen dat ze een dagelijkse reset van the End/alle shulkers geen goed idee vinden, maar als ik je even mag citeren uit je eigen bericht: dus zij hebben jouw bericht prima gelezen, alleen ik denk dat jij dan hier iets hebt neergezet wat je blijkbaar anders bedoelde. Kan gebeuren.
 16. SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Warps bug gefixed Warps prijzen logischer gemaakt Prijs van een warp goed gezet naar 2,5k coins zoals het hoort Prijzen van toevoegingen aan je warp logischer gemaakt Vanaf nu kun je vanaf UltraGod onbeperkt warps maken, maar je kunt er maximaal 3 op "public" hebben. De andere warps blijven "private" warps
 17. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Er ontstaat een beetje verwarring dus hier nog even een opsomming van de ideeën. Een aantal van ons zien graag shulkers respawnen in endkastelen via een plugin. Voor wie de datapack ook gechecked heeft weet dat dit niet iedere avond gebeurt, maar met langzame rates wanneer een speler in de buurt is van kastelen. Deze rates kunnen naar wens aangepast worden handig voor @SaintSDevastatoR. Link naar de datapack Om niet in één keer de waarde van de boxen te laten zakken had ik als oplossing om voordat eventueel zo'n plugin in werking treed je mensen hun boxen op spawn voor 1500 coins laat verkopen. Kan je nog muntjes krijgen voor je token boxen of je zelf "moeilijk" verkregen boxen. Na de plugin werkt gaat deze inkoop kist weg. Dan heeft iedereen de kans gehad om zijn geld eruit te halen en nu kan iedereen aan de slag gaan in de end! En ja iedereen kan homes neerzetten, maar ze spawnen niet elke nacht met genoemde data pack. Alsnog kan je dan lekker shulkers farmen, maar dat is ook wat wij willen! veel shulkerboxes ❤️ En ik wil iedereen bedanken voor het stemmen in de pol!
 18. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Ook aan jou, lees berichten beter, die 1500 coins op spawn verkopen zou in onze ogen moeten voordat een plugin gaat werken! en geen endrest elke nacht. Zodat mensen nu kunnen verkopen voor de hoge prijzen die ze er voor betaald hebben en Na de reset, geen inkoop meer. Geen coinfarm.
 19. Build_it_now

  Survival Shulkers

  ik begrijp je opmerking niet, miss onze berichten nogmaals lezen, we hebben die bedoeling ook totaal niet
 20. Piele

  Survival Shulkers

  Ik snap welke kant je op wil met deze verandering, ik ben het met je eens. alleen denk ik niet dat elke nacht de end resetten de goede manier is. Dan gaan de UG's en UG++'s met hun 1miljoen homes gewoon een home zetten bij elk kasteel en hebben alleen zij er profijt van. Een betere manier is denk ik om een maximumprijs er op te zetten (kan dat?) of zoals Saint al zei, ze goedkoper maken in de Token-shop. Ook lijkt het me een redelijke oplossing om ze voor zo'n 500 coins in de Admin-Shop te verkopen. zo kan nog steeds iedereen er aan komen, maar voorkom je dat binnen een maand 99% van de shulkerboxen aan 1% van TC is. Dit voorkomt ook de coinfarm die eerder door Saint is beschreven.
 21. SaintSDevastatoR

  Survival Shulkers

  Deze waarde ga je echt niet in stand kunnen houden als je elke nacht de map reset..... Dat is gewoon een pure coins farm.
 22. TDP06

  Survival Shulkers

  Lijkt mij een goed idee want ik ken wel wat mensen die het erg zouden vinden als het te weinig coins zijn
 23. Build_it_now

  Survival Shulkers

  @Spaghettisliert3 Dat is ook zeker een mooie prijs. Zat vooral nog met het feit als je ineens de prijzen laat zakken veel boze mensen hebt die er veel voor neergeteld hebben. Dus het best lijkt het me dat je voordat deze plugin in zou gaan je boxes op spawn zou kunnen verkopen voor zeg 1500 muntjes en dat je daarna pas met de plugin de prijs verlaagt om ze in te kopen. Veel minder boze spelers.
 24. Spaghettisliert3

  Survival Shulkers

  Ik ben inderdaad ook van mening dat mijn ingeschatte adminshop-waarde van $2500 nogal aan de hoge kant is 😅 Rond de $500-$750 zou ik zelf een mooie prijs vinden. Ik denk dat als je onder de $250 gaat zitten, je de prijs wel heel erg naar beneden trekt ineens. Je moet je wel bedenken dat de prijs die de adminshop vraagt automatisch de maximumprijs is (of eigenlijk al boven de maximumprijs) die je voor dat item kunt vragen als je het zelf verkoopt. En ik denk wel dat het goed is als daar nog ruimte voor is. Mocht de adminshop-prijs alsnog te hoog zijn, dan kan die altijd nog aangepast worden natuurlijk.
 25. TDP06

  Survival Shulkers

  @Kamiel je punten zijn waar en hopelijk word het met de survival update dat users er ook aan kunnen komen. Maar toch ben ik het ook wel met bin eens voor sommige delen. Maar ik hoop dat we wat kunnen verwachten dan in de update voor survival.
 26. Build_it_now

  Survival Shulkers

  Ik ben zekerweten heel benieuwd naar wat er allemaal komt. Met deze peilingen hoop ik voor mijzelf en voor andere toch wat meer inspraak te creëren. Naast tokens hoop ik ook erg dat ze dan ingekocht kunnen gaan worden in een adminshop. Voor genoemde farms en silo’s is dan een prijs van 250 coins echt wel het redelijkste wat je kan vragen. Vindt zelfs dat je nog lager moet. De boxen zullen natuurlijk nooit zo weinig waard worden dat voorop. Wat in mijn ogen belangrijk is dat “wat is iets waard” nu enorm belangrijk.En voor een aantal items is dat super goed! Endportalblocks skulls, prima. Maar items zoals spozen, shulkerboxes, endstone, purperblocks, elytra’s niet. Dit zijn items die je in de normale game in grote getalen kan krijgen, en gebruiken! Purperblocks zijn nu meestal ieders waardevolste blokjes, terwijl het een “normaal” bouwblok hoort te zijn. Ik wil er graag naartoe werken dat zulke dingen voor lage prijzen beschikbaar zijn en dat zulke blokken en items goed gebruikt gaan worden ipv dat het waardevolle/waardehoudende items zijn. Daar hebben we andere dingen voor.
 27. Kamiel

  Survival Shulkers

  Leuk topic! Ik heb alleen wel 2 puntjes die ik wil zeggen. 1. De shulkerboxes gaan echt geen 2.5k waard zijn als de end wordt gereset. Dat is onreeel om te denken. 2. Wat Saints ook al zei: er worden oplossingen bedacht waardoor ook users van shulkers gebruik kunnen maken. Persoonlijk vind ik ook niet dat shulkerboxes uiteindelijk evenveel waard moeten zijn als ‘normale’ kisten. Ik zou eerst afwachten met wat wij als staffteam mee bezig zijn voordat je hier veel verder voor gaat pleiten voor meer shulkerboxes. PS: @Spaghettisliert3 er wordt naar de tokensshop gekeken!
 28. TDP06

  Survival Shulkers

  Oké ik vind dus wel dat het gedaan moet worden want zelfs bin heeft al verder gedacht over hoe respawnen
 1. Meer activiteit laden
×