Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Afgelopen uur
 2. Jeroen123

  Updates

  Skywars Je krijgt nu rewards als je level up gaat Er staat nu voor je naam op de spawn welk level je bent Je krijgt ingame geen advancements meer Er word enorm hard gewerkt aan een enorm update die vele dingen gaat oplossen en met veel nieuwe functies/toevoegingen. Ik hou jullie op de hoogte van de datum!!
 3. Vandaag
 4. BjertHa

  help

  gebruik /2 h veel beter en korter
 5. Hey allemaal, Zou het niet leuk zijn als de tokenshop een keer wordt vernieuwd? Met bijvoorbeeld tijdelijke /fly , of bijvoorbeeld ook de nieuwe blokken zoals netherite? Maar misschien is het ook leuk als er titles verkocht worden die je zelf kan kleuren? Dit leek me opzich best grappig dus ik hoor graag hoe jullie hierover denken. Laat je mening vooral horen!
 6. TheOfficialSheep

  Grotere adminshop

  Hey allemaal, Graag hoor ik hoe jullie denken over een grotere adminshop. Vaak heb je items zoals saplings die vrijwel waardeloos zijn of saddles die niet iedereen wilt hebben, zou het dan niet handig zijn om de adminshop wat uit te breiden zodat je minder hoeft weg te gooien en zo toch nog een extra manier hebt om coins te verdienen? Ik hoor graag jullie mening!
 7. TheOfficialSheep

  scrambler1984

  Welkom! Leuk je te zien in de server! Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust! Wij helpen je allemaal heel erg graag Het belangrijkste: Veel plezier!
 8. age111

  help

  Hey Ebbe_original, Is het probleem nu verholpen?
 9. Ebbe_Original

  help

  ik kwam net naar torchcraft om creative te spelen en toen ik /plot home deed kreeg ik "you have no permision to use this command" dus ik ging weer terug met /lobby en toen weer "je hebt geen permissie" Kan iemand mij helpen?
 10. Gisteren
 11. Giveaway Ik organiseer een giveaway voor alle survival spelers. Wat geef ik weg? - 1x VIP rank - 1x Sign kleurder recht - 1x AFK command - 1x 20k claimblocks Hoe maak ik kans? - Vul het formulier in via de link onderaan. - Speel survival Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt? De winnaars van de giveaway worden 28 januari bekend gemaakt! Iedereen mag meedoen en iedereen maakt kans. De vijf namen die naar voren komen uit de randomizer krijgen de prijs, nummer 1 krijgt de rank, 2 de sign kleurder etc. Heb je al een rank hoger dan VIP? dan maak je alleen nog kans op de andere prijzen Alt accounts zijn toegestaan, heeft je main al een rank hoger dan VIP? Dan maakt je alt alleen kans op de andere prijzen. Link voor deelname: https://docs.google.com/forms/d/1KKnaQks2xOolEwU5oLemGYReP411E03cs_dmvMzBVFA/ Veel succes en plezier iedereen! Trekking is 28 januari om 12:00
 12. Tibo

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  Ik ben benieuwd 🥳
 13. Afgelopen week
 14. Maleficum

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  Trauma's aan over gehouden
 15. BjertHa

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  beter komt er een wedstrijd van parkour keuken ❤️
 16. jamzz00

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  dat klopt
 17. Drber

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  Als je niet wint dan krijg je dus niets?
 18. Gigakoos

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  wow nice
 19. Maleficum

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  Ik ga er bij proberen te zijn! Lijkt me heel leuk
 20. jamzz00

  9 Jaar TC! terug in de tijd event

  Er is er een jarig hoera hoera, 28 januari is Torchcraft jarig! Op deze dag bestaat de server alweer 9 jaar! Dit moet natuurlijk gevierd worden en er staat een leuk event klaar. Dit speciale event neemt jullie mee terug in de tijd. Reis als een tijdreiziger langs oude gamemodes zoals terra en parkour, vind herinneringen in de oude survival spawns, ontsnap opnieuw uit de oude prison en vind je weg naar boven richting skyblock. Het event is opgedeeld in twee dagen, dubbel zoveel plezier! Meedoen aan het event kan via /event Op 27 januari om 19:30 wordt er een bootrace gehouden. De eerste drie spelers die bij de finish komen winnen een speciale TC 9 jaar skull op een gamemode naar keuze. Verder krijgen deze winnaars een tijdelijke NPC in de lobby. 28 januari om 19:30 gaan we verder met deel 2 en staat er een paardenrace en een parkour klaar. De eerste spelers die hier de finish halen winnen de volgende prijzen: 1e prijs: 30% kortingscoupon + in-game event winnaars tag + pet pakket 2e prijs: 20% kortingscoupon + gratis lobby gadgets 3e prijs: 10% kortingscoupon we hopen dat jullie er zin in hebben! groetjes, Event Team
 21. Jeroen123

  Updates

  Globaal Alle kerst versiering is weer weg gehaald Skywars De aftelbug is weer verholpen, potjes zullen nu weer normaal starten, bedankt @SaintSDevastatoR!!! Survival Suction werkt weer bij hoppers, je moet het wel aan zetten in het menu! /wild toegevoegd als alias voor /rtp Flyspeed en walkspeed weer aan gezet Nieuwe anticheat ingesteld /rtp weer aan gezet in de Nether Dynmap is weer online! Check hem snel Hier!
 22. SenorFlamingo

  Survival Shop

  Sommige shops verkopen alleen dingen, andere kopen alleen dingen, en heel af en toe doen ze het allebei. Het staat op het bordje aangegeven of het een verkoop of een inkoop shop is met B of S. Het kan ook zijn dat de shop op dat moment leeg is, dus als dat het geval is kan je er zelf niet veel aan doen.
 23. Violin_virtuoso

  Survival Shop

  Hey Ik snap eigenlijk de shops niet nog helemaal. Ik probeer iets te kopen maar elke keer als ik ergens klik, verschijnt de melding 'Je kunt hier niet kopen' Wat moet ik hieraan doen?
 24. Gefeliciteerd @age111!!! Veel succes nog.
 25. Dat zal onder de post dat @Tobjas admin wordt wel zo zijn 😉.
 26. Bedankt allemaal. Had een stuk meer reacties verwacht over hoe TC nu ten onder zal gaan.
 27. age111

  Prison Herinneringen

  Ik zal ff kijken op je plot dan.
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...