Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. gedrag op Skyblock

  Ik kan alleen maar zeggen een dealer is op de plek waar interesse in het product is
 3. gedrag op Skyblock

  Ik geef je natuurlijk helemaal gelijk hierin, maar helaas komt het vaak voor dat zulke dingen vaker worden besproken wanneer er geen staflid aanwezig is omdat ze stiekem toch wel weten dat zulk gedrag niet gewenst is hier. Wees dan niet bang om als speler zelf er ook wat van te zeggen of op zoek te gaan naar een staflid op andere gamemodes, en houd de persoon er niet over op stuur dan gerust een ticket zodat we alsnog de persoon aankunnen spreken of zelfs een straf kunnen geven voor dit gedrag. Natuurlijk lost dit het probleem niet op op het moment zelf maar als er mensen zijn waar van het je irriteert dat ze zulke gesprekken voortzetten gebruik dan het /ignore [naam] commando zodat jij als speler er op dat moment geen last meer van hebt.
 4. Afgelopen week
 5. gedrag op Skyblock

  bovenstaande dingen zitten twijfelgevallen tussen en zodra er twijfel kan ontstaan is het beter om het in prive chats te doen als er zo nodig over gepraat moet worden. Vandaag weer opmerkingen over tc mensen op tinder in skyblock chat, kom op, al weten kinderen niet wat het is, dat kan gewoon niet hier. Hoort in minecraft niet thuis.
 6. gedrag op Skyblock

  lijkt me nogal afhankelijk van de context, sommige dingen kan je toch wel op een normale manier bespreken?
 7. gedrag op Skyblock

  Goed dat je hierover een topic maakt. helemaal mee eens.
 8. Hoe ik TC nu zie.....

  en kitpvp was al maanden offline. vroeger was dat de top. sinds games er is is dat weg. ook creative is dood door games.
 9. Ooit zie ik je hopelijk op Minecraft. het was leuk jou gekend te hebben. je maakte de sfeer aangenaam. veel plezier, wat je ook gaat doen nu. (zeg me pls dat het geen fortnite is)

  1. Monk_NL

   Monk_NL

   Thanks! Ik had ook veel plezier op TC met jullie :)

   Fortnite is voor n00bs

  2. MR. Pengu

   MR. Pengu

   Helemaal! Maar wat ga je nu doen? Cs-go???

 10. gedrag op Skyblock

  Ja, helemaal mee eens! Sommige spelers weten zich gewoon niet te gedragen; jammer
 11. Monk Monk Monk

  Na een ontzettende leuke periode van 6 jaar achter de rug te hebben gehad en fantastische uitdagingen, is het tijd om verder te gaan. Ik speel normaal gesproken maximaal 3 jaar een spel. Het is echt een unicum dat ik zo lang Minecraft gespeeld had! Dat komt door de geweldige community van TorchCraft! Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de steun en kattenkwaad van de afgelopen jaren. Ik leg mijn functie als Admin neer. Chimpgamer zal het technische gedeelte van me overnemen. Ik hoop dat jullie hem net zo zullen supporten met het oplossen van bugs zoals jullie mij geholpen hadden. SaintSDevastatoR zal nog meer Evil zijn dan ooit te voren! So beware! Ciao guys!
 12. gedrag op Skyblock

  Kan alleen maar zeggen: Helemaal mee eens!
 13. hallo iedereen

  Welkom op Torchcraft, Aaron. Ik heb je zojuist al even op skyblock gezien. Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je bij me terecht. Veel speelplezier!
 14. gedrag op Skyblock

  Ik zou het erg prettig vinden als speler op Skyblock rekening willen houden met de leeftijd van andere spelers op de server. Niet alle onderwerpen zijn geschikt om in de openbare chat te gebruiken, de volgende topics zijn volgens mij een "niet doen": Sex drank (alcoholische) drugs (ook gewoon roken) schelden op (school, spelers, politiek, etc.) wapens (in het echt) Wil je hier toch over praten, doe dat dan privé en installeer "Chatter"
 15. @SlamBam140 PLUMBUM

  Even een uitleg hoe we bij deze naam komen:

  Ik moest scheikunde leren met al die elementen, en toen kwam er Pb en dat betekent: Lood (plumbum), en dat liet me opeens denken aan slambam dusja, daarom is Slam zijn bijnaam plumbum (of alleen Plum), die van Laura Lum en die van mij Flum HAHAHAH

  1. SlamBam140

   SlamBam140

   ja en nu is iedereen confused HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

  2. Monk_NL
  3. Fqmke

   Fqmke

   HAHAHAHAHHA JAAA MONK! xD

 16. hallo iedereen

  Welkom op torchcraft!
 17. hallo iedereen

  Hallo iedereen Mijn naam is Aaron in game naam is MrOhjezus. Ik heb een yt kanaal juist begonnen en gestart met minecraft survival en skyblock op deze server, neem gerust eens een kijkje en laat zeker tips en hints achter. vergeet zeker ook niet om te abboneren. https://www.youtube.com/channel/UCFYjA4xaUhh7NMFfkUCq1RA dank jullie allemaal en ik zie jullie op de server
 18. Torchcraft factions

  Nope, gaat wss niet gebeuren
 19. Torchcraft factions

  Speelde vroeger ook faction. Het zal denk ik niet terug komen de meerderheid van het staffteam zijn niet echt pvp spelers jammer genoeg.
 20. Torchcraft factions

  Ik speelde vroeger op deze server factions, ik zou graag willen weten waarom dit niet terug gebracht word, dit was volgens mij hetgene waar torchcraft veel spelers door kreeg. Ik zou dit graag terug zien op de server.
 21. Eerder
 22. JelleRuben78

  Ja zeker, moet wel even kijken hoe het in elkaar zit, ik heb nu een versie van de Microsoft Store, maar zo te zien is het dezelfde als ik die op mijn Android heb, Alleen dan alles wat uitvergroot.. Niet verwacht wat ik verwacht had. Denkt dat ik echt voor de JAVA variant moet gaan.
 23. JelleRuben78

  Dan hoop ik je snel op torchcraft te zien!😃
 24. JelleRuben78

  Dank je wel, zo net Minecraft Windows 10 aangeschaft.
 25. JelleRuben78

  Welkom op het forum en Torchcraft @JelleRuben78
 26. JelleRuben78

  ik zou het via de echte site doen namelijk deze: https://minecraft.net/nl-nl/store/?ref=fm ik weet niet op welke sites en voor welke prijs je een account kan kopen maar die kunnen gehackt zijn of wat dan ook
 27. JelleRuben78

  Okay helemaal duidelijk, ik zal eens kijken wat ik het beste kan doen, ik bedoel erzijn verschillende manieren om een pc variant aan te schaffen zie ik.
 1. Meer activiteit laden
×