Spring naar bijdragen

Kamiel

UltraGod++
 • Aantal bijdragen

  406
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  26

Over Kamiel

Contact Methods

 • Discord
  Kamiel#9204
 • Minecraft naam
  Kamiel

Profile Information

 • Interesse's
  Games, muziek & sport
 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Kamiel's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

154

Waardering in de gemeenschap

 1. Toch schattig dat je, terwijl de server niet eens leuk is volgens jou, toch nog de tijd en de moeite neemt om hier weer (onnodig) je mening te geven. Als je het niet leuk vindt, moet je er toch geen druk over maken?
 2. Leuk!!! Wanneer gaat Sinterklaas weer naar de Spanje?
 3. Joeehoeee, verdient allemaal!! 🎉
 4. In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Mic drop: Kamiel out. Hey TorchCrafters, om maar met de deur in huis te vallen: ik ga stoppen als admin. Ik speel inmiddels al 8+ jaar op TorchCraft, waarvan de (bijna) laatste 4 jaar als stafflid. Ik ben opgegroeid met TorchCraft en heb er veel positieve en leuke herinneringen aan overgehouden. Ik heb daarom ook veel getwijfeld of ik wel wilde stoppen, maar uiteindelijk valt het niet meer te combineren met mijn privé. Gelukkig geef ik stokje over aan andere hele 'bekwame' mensen, die er een nog leukere server van kunnen maken. Ik wil nog wel iedereen bedanken voor deze tijd; spelers en staffleden. Ik zal het staff-zijn gaan missen (en jullie ook wel een beetje). Je zal mij vast nog wel eens langs zien komen op Survival, dus jullie zijn nog niet compleet van mij af >:D xoxo, Kamiel
 5. Laat die Paashaas lekker zitten! Heeft Tobjas ook nog eens visite
 6. Kamiel

  Netherupdate en Endstone

  Hey Survivalmeneren en -mevrouwen! het wordt steeds kouder, de bladeren vallen van de bomen en de zon gaat steeds sneller weg. Echter schijnen op de zolderkamertjes van de survivalstaffleden nog de lampen tot diep in de nacht. Wij zijn bezig met het voorbereiden van de 1.16 netherupdate voor survival! Tijdens deze update zal niet alleen de nether worden gereset, maar er zullen ook andere veranderingen plaatsvinden. Een daarvan willen we graag voorleggen aan jullie, de spelers. Wij willen graag endstone beschikbaar maken voor de spelers om grootschalig gebruikt te kunnen worden in vette builds! Hoe maken we end stone beschikbaar? Dit doen we door middel van een Endstone mine IN de end. waarom een mine? het is best wel simpel, we willen endstone voor iedereen makkelijk beschikbaar maken maar tegelijk de end wel intact houden. Wanneer we de End zelf open stellen zal deze snel gesloopt worden en zal het vooral voor spelers zonder fly en/of flyspeed steeds moeilijker worden om de End te exploren en endstone te verkrijgen. Een mine lijkt ons daarom de beste oplossing. En de andere speciale items uit de End dan? Die items willen we langzamerhand door middel van Questen wat meer in het spel gaan brengen. Denk hierbij aan Endrods en purperblocks. En mijn hardverdiende endstone dan? Is dat dan niks meer waard? Daar hebben we oplossingen voor verzonnen! Jij mag meestemmen hoe het opgelost wordt! Je kan je stem invullen in deze poll: https://forms.gle/eXdPqGv5ahFnxo6i7 Laat vooral een reactie achter! We zullen de uitslag bekend maken als deze bekend is. Groetjes, Het survival team PS: Nether wordt gereset!! PPS: Update wordt 1 week van te voren aangekondigd!
 7. Pff dat zou ík nooooit doen >:D
 8. Ookal is het thema Interstellar wil ik toch aandacht vragen voor andere, meer wereldse zaken die onze aandacht verdienen. Dit wil ik graag doen met dit liedje! STOP STOP STOP MET JAGEN!!!!
 9. Wh00p wh00p ik ben erbij!
 10. Zoals gewoonlijk werd ik weer niet toegelaten op het feestje 😢, het zag er wel leuk uit van buitenaf
 11. Staat in de titel... Smh my head
 12. Kamiel

  Hoera ! Een baby !

  Gefeliciteerd met je kind! Veel geluk gewenst aan de kleine 😄
 13. Kamiel

  Sainterklaas op Survival!

  Hola TorchCrafters, Sainterklaas is weer weg uit Nederland gegaan, naar zijn huis in Spanje, hier ver weg vandaan. Hij heeft voor iedereen die een boekje heeft achtergelaten, heel wat van zijn schoenen gegeven en een hoop certificaten! Hij had ook 3 hele grote pakketjes ingepakt met veel beleid, "Die zijn voor de winnaars van de bouwwedstrijd!" Hij heeft de taak om ze te verdelen aan de jury van de bouwwedstrijd gegeven, elk jurylid heeft daarom hun top 3 opgeschreven. Elke detail is in de beoordeling meegenomen, en daar zijn de volgende winnaars uitgekomen: Tobjas op plaats drie, hij kreeg een trofee en 5000 claimblocks voor zijn bouwstrategie. Bingetje op plaats twee, hij kreeg een trofee en 10.000 claimblocks van de Saint mee. bustcrafter op plaats een, zij kreeg een trofee en een skullpakket naar keuze, helemaal voor haar alleen! De winnaars moeten tijd maken om tijdens het gamen, een mailtje te sturen naar [email protected] om hun prijzen te claimen! Alle deelnemers mogen ervoor kiezen, om hun plot leeg te hakken, over te laten zetten naar je base of hem te verliezen! Hiermee is de Saint ook weer klaar op TorchCraft voor een tijd, Maar gelukkig zijn er nog veel andere feestdagen en dat is één en al gezelligheid! Groetjes, Survival-Team
×
×
 • Nieuwe aanmaken...