Spring naar bijdragen

Skyblock: de 1.20.1 update!


SenorFlamingo

Aanbevolen berichten

Banners_2.png

 

Hallo lieve skyblockers! 🥳

De update van 1.20.1 is zojuist op Skyblock beland, met allerlei nieuwe en tegekke dingen die je kan doen!

Een nieuwe Dungeon: de Woestijntempel!

Het heeft even geduurd, maar de nieuwe dungeon is aangekomen op Skyblock! Maak je weg door de dungeon, behaal een hele nieuwe set achievements voor goeie rewards en versla de Farao des Doods om de dungeon te overwinnen! De Farao is een sterke eindbaas met krachtige speciale vaardigheden om het je echt een uitdaging te geven... dus wees gewaarschuwd! Je kan de nieuwe dungeon spelen bij /warp Dungeons. Praat met de Dungeongeleerde om een challenge te starten voor een key, en spring dan in de portal om de dungeon te starten!

Probeer ook eens de miniboss te verslaan in de dungeon, deze draagt goeie loot bij zich maar is iets sterker dan de gewone vijanden in een dungeon die je gewend bent. Je wordt beloond met goede loot als je hem verslaat! En je hebt een kleine kans om een van de nieuwe Smithing Templates te ontvangen. Deze template kan je alleen van de Miniboss krijgen!

Meer dungeon aanpassingen!

Net zoals bij de nieuwe dungeon, zijn er ook een aantal dingen aangepast in de oude dungeon. Als je een dungeon start, dan heb je nu een scoreboard die de tijd bijhoudt, je huidige objective, plus je aantal levens. Heel makkelijk dus!

Ook zijn er Decorated Pots toegevoegd in de dungeon die je kan slopen. Deze geven loot, met een kans dat je een van de Decorated Pot Sherds krijgt. Alle sherds die je kan krijgen verschillen per dungeon, maar je kan wel meerdere verschillende sherds tegenkomen in een dungeon.

Smithing Templates!

Er zijn zeldzame smithing templates toegevoegd rondom allerlei verschillende activiteiten! Of je nou Knorretje dood, of rupee pots kapot maakt... misschien is er wel een nieuwe sterke boss in de Mob Arena toegevoegd die een nieuwe Smithing Template dropt? 🤔

Probeer het allemaal uit, als je een Smithing Template hebt gevonden mag je zeker van geluk spreken! Ze zijn namelijk heel moeilijk te krijgen!

Cherry Grove Biome!

Je kan nu de Cherry Grove biome vrijspelen op je eiland! Met een groot geldbedrag en een hoog eilandlevel kan je je eiland laten bloeien in mooie roze bloesems!

Nieuwe crate items en vernieuwde mobcoin spinner!

Met de toevoeging van 1.20.1 zijn er ook nieuwe items in het spel gekomen. Check het snel en wees een van de eerste die de nieuwe 1.20 items van de crates kan bemachtigen! Ook is de mobcoin spinner weer terug van weggeweest met betere loot en rewards.

Bekijk het allemaal snel op onze server en beleef het avontuur wat er op je te wachten staat!

~ het Skyblock team

  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...