Spring naar bijdragen

Storage Wars 2023!


engeltjuuh

Aanbevolen berichten

Storagewars_event_2.png?ex=656c47dc&is=6

Beste Survival spelers,

Aanstaande zondag 19 november om 19:00 is het dan zover… Storage Wars!
Jullie hebben natuurlijk alvast de mooie trailer mogen aanschouwen en als je die nog niet hebt bekeken kan dat hier!

Het event Storage Wars is gebaseerd op een bekend Amerikaans televisieprogramma waarbij Amerikanen bieden op opslagboxen die niet meer in gebruik zijn, maar nog vol met spullen staan. Ze hopen natuurlijk dat de waarde van zo’n box hoger is dan bedrag waarmee zij hebben geboden. Op deze manier kunnen ze fikse winst maken door de spullen uit de boxen weer door te verkopen. In de ene box zal je dus een goudmijn vinden, maar pas op.. het kan ook zijn dat er niks waardevols in de box zit!
Gebruik dus goed je ogen en andere zintuigen om te bepalen of deze box de moeite waard is! 👀

Er zullen in totaal twaalf boxen te koop zijn, waarvan drie boxen die speciaal gereserveerd zijn voor users & vips! Op deze drie boxen mogen alleen users en vips bieden!

Om het event goed te laten verlopen, hebben we een aantal (spel)regels op gesteld waar een ieder zich aan dient te houden.

1.       Het start bod begint met minstens 100 coins en verder bieden geschiedt ook met biedingen met een minimum van 100 coins. Je kan het bod dus niet met 99 coins verhogen, maar minstens 100 coins! 🤑

2.       Er kan maximaal één box per speler worden gekocht. 

3.       Het gebruik van alternatieve accounts of accounts van anderen om een extra box te kopen is niet toegestaan. Indien er wordt geconstateerd dat je de regel maximaal één box per persoon omzeilt, kan de inhoud van de extra box in beslag worden genomen en krijg je je coins niet terug!

4.       Het is wel toegestaan om een box te kopen voor een andere speler, maar dit dient uitdrukkelijk VOORAF te worden aangegeven bij staff. De desbetreffende speler mag dan op een later tijdstip de box legen, indien hij/zij niet aanwezig kon zijn etc. Communiceren via tickets met bewijs is de beste manier.

5.       De chat zal gedurende de biedingen tijdelijk worden uitgezet voor de overzichtelijkheid. Hou hier dus rekening mee!

6.       Het doen van biedingen is geen grap, geboden is geboden! 🃏

7.       Bieden is op eigen risico, wij refunden niks. ⚠️

8.       Het zicht voor andere spelers op opzettelijke wijze blokkeren is niet toegestaan. Dit kan resulteren in het feit dat we je toegang tot het event ontzeggen. 🔍

9.       Wij willen vanuit het Survival staffteam benadrukken dat helpers NIET hebben meegeholpen met het opzetten van dit event. Zij mogen daarom gewoon meebieden en weten ook niet wat de inhoud is van de boxen en hebben hier ook geen toegang toe (gehad). 

10.     Je krijgt pas toegang tot je gekochte boxen na afloop van het event.

11.     De commands om te bieden staan op borden op /warp storagewars, dit is nu nog niet open. Er zal voorafgaand het bieden ook nog uitleg worden gegeven.

Deze regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat dit een leuke ervaring is voor iedereen. Wij kijken er heel erg naar uit!

Liefs,

Het Survival staffteam

  • Leuk 2
  • Verward 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 19-11-2023 om 22:34 zei Schorpioen68:

hmmm ik heb deze post niet eerder gezien en het is voorbij...de events krijgen weinig aandacht tegenover vroeger.
Het was veel duidelijker toen de nieuwe posts op de eerste pagina van de website stonden.
Ik zal nog veel missen hier, heb ik de indruk.

 

Persoonlijk vond ik het ook fijn wanneer nieuws op de voorpagina stond. Tegenwoordig was dat alsnog wel vrij beperkt tot kortingen en andere grote aankondigingen waarbij al de rest een aparte forumpost kreeg. Nu is het nieuws er niet meer op de voorpagina net als de chatbox omdat dit (als ik het goed heb) een soortvan extensie was voor het forum dat extra kostte en zorgde voor problemen met het oude forum dat we hier hebben. 

Maar alsnog werd dit event wel redelijk lang op voorhand aangekondigd op het forum naar mijn mening (is tegelijk met de discord natuur) en post ik ze bovendien ook op de Torchcraft Instagram en Facebook waardoor je ook daar op de hoogte maken blijven.

Verdere feedback over het forum kan je opzich altijd aan @P2Paul doorgeven die aan het forum werkt nu zoals vast wel te zien is.

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...