Spring naar bijdragen

Torchcraft heeft een gloednieuwe website!


engeltjuuh

Aanbevolen berichten

Website_update.png?ex=65fafd9c&is=65e888


Beste spelers,

Misschien hebben jullie al gezien dat onze website sinds donderdagavond geheel vernieuwd is. Tot nu toe waren er voor de meeste onderdelen aparte pagina's die niet echt bij elkaar pasten, dus het werd tijd om daar eens wat aan te doen. 

P2Paul bleek verborgen talent te hebben voor het bouwen van websites en zodoende heeft hij de afgelopen maanden hard gewerkt om van alle losse onderdelen één geheel te maken, met bovendien een prachtige nieuwe voorpagina!

Het ontwerp van de nieuwe site is gebaseerd op dat van het forum, want dat wilden we koste wat het kost behouden. Daar vind je namelijk niet alleen actuele berichten, maar het vormt ook ons archief van alles wat er sinds oktober 2012(!) op TorchCraft gebeurd is, dus veel nostalgie en leuke herinneringen.

Naast een vernieuwde vormgeving heeft de nieuwe website ook een aantal handige nieuwe functies: 

 • Onder Nieuws vind je het laatste nieuws dat wordt medegedeeld in onze Discord, zodat ook mensen die geen Discord hebben, op de hoogte kunnen blijven (hou er rekening mee dat de nieuwswidget soms een beetje traag is). 
   
 • Voor de Dynmap is er nu een aparte pagina met wat extra uitleg over de mogelijkheden. 
   
 • De Votepagina is verbeterd: je hoeft voortaan nog maar 1 keer te klikken om je stem uit te brengen. Bovendien wordt hier nu automatisch bijgehouden wie de topvoters zijn.
   
 • Onder Spelers vind je de vroegere banlijst, met alle bans e.d. maar je kan er ook informatie over alle brave spelers opzoeken.

Tenslotte kan je nu ook via de website een Ticket maken. Handig voor wie even geen zin heeft om z'n mail te openen. Bovendien zie je hier meteen wat je moet invullen als je op Survival een unclaim wil aanvragen.

We hopen dat jullie net zo tevreden zijn met het resultaat als wij dat zijn!

 

 • Leuk 2
 • Bedankt 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • 2 weeks later...
Op 13-3-2024 om 19:51 zei P2Paul:

Sinds afgelopen maandag is er ook een bug in de banlijst, ook daar wordt aan gewerkt!

De banlijst heeft inmiddels weer de nieuwe vormgeving terug, alleen nog wat kleine dingen finetunen.

Helaas bleken nu de hulppagina's weer een bug te hebben, waardoor we die weer in het vroegere design moesten terugzetten. We hopen ook deze binnenkort weer in de rest van de nieuwe website te kunnen integreren!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 • 2 weeks later...
Op 22-3-2024 om 21:06 zei P2Paul:

Helaas bleken nu de hulppagina's weer een bug te hebben, waardoor we die weer in het vroegere design moesten terugzetten. We hopen ook deze binnenkort weer in de rest van de nieuwe website te kunnen integreren!

 

Inmiddels werken ook de hulppagina's weer - veel plezier bij het doorlezen van alles wat je altijd al over TC wilde weten, maar nooit durfde te vragen!

 

 • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...