Spring naar bijdragen

De Grote Skyblock Update - QuestEiland! 1 juli om 16:00


SenorFlamingo

Aanbevolen berichten

De grote Skyblock Update!

Morgen om 16:00 is het eindelijk zo ver. Er komt een megagrote update aan voor de Skyblock update op TorchCraft! Heel veel nieuwe dagelijkse quests, een gloednieuwe groepje tutorial eilanden, verbeterde dailyrewards, en als grote kers op de taart… of misschien is het juist eerder de hele grote taart zelf… twee gloednieuwe prachtige Skyblock eilanden vlakbij spawn met een heel levendig dorpje! Heel veel props naar @xVerena_ voor het bouwen hiervan, want dit heeft ze compleet in haar eentje gedaan, niet alleen QuestEiland maar ook de Tutorial eilanden! Dus kom het vooral bewonderen, je zal compleet perplex staan, van het eiland en van haar onbegrensde bouwkunsten.

QuestEiland

Laten we bij de grote taart beginnen. Er zijn twee hele grote nieuwe eilanden bijgekomen waar er heel veel nieuwe activiteiten op te doen zijn. De inwoners van QuestEiland hebben altijd wel dagelijks iets voor jullie te doen, want het is een heel levendig dorpje die altijd in de weer is om het hele dorpje te kunnen onderhouden, en het heeft de ambitie om verder te gaan groeien in de toekomst. Als je enige informatie zoekt over QuestEiland, dan kan je altijd bij Maya terecht bij de grote fontein op het marktplein. Zij weet en ziet letterlijk alles wat er op QuestEiland gebeurt!

Veel nieuwe dagelijkse quests!

Er zijn wel liefst 9 nieuwe dagelijkse quests bijgekomen om te voltooien. Help bijvoorbeeld Priester Peter dagelijks om de geestenwereld weer in harmonie te brengen door de kwade geesten weg te jagen van de begraafplaats. Of doe eens een goede poging op de boogschietbaan iedere dag om zoveel mogelijk punten te scoren. Wie weet versla je je medespelers met de hoogste score allertijden!

Veel van de quests bestaan ook uit het overnemen van bestellingen van winkels die items moeten afleveren aan de inwoners van QuestEiland. Jij bent dus degene die mag invallen voor de hardwerkende eigenaren van de winkels. Maak de bestellingen rond door het zelf maken van de eigen items en ze af te leveren bij de inwoners.

Let wel op: de inwoners zien snel als je de items niet zelf hebt gemaakt, en hebben daar echt oog voor. Dus stel als je een levering zou moeten doen van 8 Diamond Chestplates in opdracht van de smid, dan is het echt de bedoeling dat je die Diamond Chestplates zelf hebt gemaakt. Anders zijn de items niet afleverbaar!

Een gloednieuw en doordacht reputatiesysteem

Voor het voltooien van quests, verdien je onder andere coins en handige items, maar het meest belangrijke: reputatie. Hoe meer reputatie je hebt verdiend in het dorp, des te meer de inwoners van het dorp je gaan herkennen en naar je opkijken. Ook het verdienen van reputatie gaat je enorm belonen. De inkoopitems op de marktkraampjes zullen bijvoorbeeld beter worden met hogere reputatie. Ook worden het aantal coins die je krijgt van een quest geboost op basis van je reputatie op het eiland, dus tel maar uit je winst!

De laatste manier om reputatie te kunnen verdienen in het dorp zit behoorlijk verstopt. Sommige inwoners hebben namelijk favoriete items die je dagelijks in kan leveren. Houd het goede item vast in je hand als je met een van de inwoners praat, en je zal zien dat er een dialoogoptie verschijnt om dit item in te leveren! Er zit wel een risico aan: je kan ook niet gewaardeerde items inleveren en een klein beetje reputatie verliezen. Dus durf jij het aan om uit te vogelen welke items het juiste effect hebben op de inwoners? Als je een favoriete item vindt van een inwoner, dan is dat waardevolle informatie…

Uiteraard is reputatie wel een ding dat je op peil moet blijven houden binnen het dorp. Je verliest iedere dag een vaste hoeveelheid aan reputatie, zodat je quests moet blijven doen voor het dorp. Kan je een tijdje niet uitloggen omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat zonder computer? Geen zorgen! Je kan namelijk ook altijd je reputatie invriezen bij Maya voor een geldbedrag, zonder limieten. Dus stel je kan ook een centje

De grote inkoopmarkt

Heb je behoefte om nog een extra zakcentje bij te verdienen naast het voltooien van quests? Ook dan zit je nog steeds goed op QuestEiland! Middenin het dorp heb je namelijk zes verschillende marktkraampjes met inkoopshops van verschillende categorieen. Iedere dag hebben deze mensen op de markt nieuwe items nodig, en zoals je eerder hebt gelezen, worden de items die ze dagelijks aanbieden alleen maar beter en beter naarmate je meer reputatie opbouwt binnen het dorp. Zeker een kijkje nemen waard dus!

Er zijn op dit moment drie inkoopshops op de markt waar je gebruik van kan maken op QuestEiland: een tool inkoopshop, een boeken/enchant inkoopshop en een brouwerij inkoopshop.

Vernieuwde /warp Dungeons, een nieuwe /warp Crates en /warp MobArenas

Weet je nog die verstopte plek om Dungeons te gaan spelen? We hebben namelijk een beetje gemerkt dat dit misschien iets te verstopt was, dus daar is een heel mooi groot en ruim tweede eiland voor bijgekomen! Met een mooie bruisende fontein in het midden, heb je direct toegang tot alles wat Skyblock te bieden heeft aan minigames. Dungeons, MobArena’s, en meer dat eraan zit te komen! Dus hou deze plek altijd goed in de gaten.

De bruisende fontein in het midden is ook het eerste handigheidje wat QuestEiland je kan bieden als je je reputatie goed op peil hebt gebracht. Als je op deze fontein klikt met genoeg reputatie, dan word je niet alleen compleet genezen in health en hunger, maar je krijgt ook tijdelijk een regen en speed effect die je bijvoorbeeld mee kan nemen in de Dungeon! Dat is een goede manier om de eerste stapjes van de dungeon sneller door te komen met een hele gemakkelijke klik.

Een gloednieuwe tutorial voor Skyblock: /warp tutorial

Voor nieuwe spelers die op Skyblock komen is er ook iets nieuws: een diepgaande nieuwe tutorial quest! Op de spawn zal er een nieuwe NPC staan die je direct naar deze nieuwe eilandengroep kan teleporteren, of gebruik /warp tutorial. Als je hiernaartoe bent geteleporteerd en vervolgens praat met Tutorialmeester Etstarr, dan kan hij je altijd verder helpen en aanraden met welke van de 5 diepgaande tutorials je kan doen. Zo kan je heel goed op weg komen met het maken van de beste Skyblock eiland allertijden!

Verbeterde dailyrewards! /dailyrewards

Dailyrewards hebben een flinke ontwikkeling gemaakt en zijn nu beter dan ooit! Niet alleen zijn de dagelijkse beloningen nu daadwerkelijk dagelijks in plaats van om de 20 uur claimbaar, maar beloont het ook veel meer dan voorheen om de beloningen dagelijks te claimen. Zo is er een nieuw mechanisme toegevoegd aan de dagelijkse beloningen: streaks. Hoe hoger je streak, des te beter de dagelijkse beloningen worden! Vanaf dag 14 dat je dagelijks je beloning hebt geclaimd, zijn de dagelijkse beloningen verbeterd. Zo kan je als je geluk hebt veelgezochte items ontvangen uit de dagelijkse rewards, zoals een doekoe, of ancient debris! Deze beloningen zijn nu ook eindelijk met kansen en al te zien als preview binnen /dailyrewards. Dus neem snel een kijkje naar wat je allemaal kan verdienen!


Livestream!

Uiteraard kunnen we je direct live meenemen in deze hele update! Doe morgen mee met de livestream van TorchCraft, georganiseerd door GoedeKoffie om 16:00. Wees erbij!


Tot slot...

In deze update is op heel veel vlakken enorm veel moeite gestoken om alles goed van de grond te kunnen krijgen. Het bouwen ervan (met nogmaals een hele grote nadruk dat @xVerena_ alles compleet in haar eentje heeft zitten bouwen met bloed zweet en tranen. Serieus, je bent echt insane en we zijn je echt enorm dankbaar voor alle moeite die je in het bouwen stopt, dus als je als speler dit ook leest, doe haar even een lief berichtje om haar te waarderen), het plannen, het testen, het instellen en het uitvoeren heeft allemaal veel tijd gekost en we zijn iedereen die hieraan meegeholpen heeft echt enorm dankbaar! We hopen dat jullie als spelers hiervan kunnen genieten, en dat we heel veel meer van dit soort toffe updates voor jullie kunnen voorbereiden. We zien jullie graag op skyblock, morgen om 16:00!


TC_-_169_plaatjes_2.png
De tutorial eilanden

5.png
De smederij

6.png
De grote inkoopmarkt

TC_-_169_plaatjes.png
De boogschietbaan

TC_-_169_plaatjes_1.png
De begraafplaats vervloekt met kwade geesten

2.png
QuestEiland

  • Leuk 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het ziet er op de screens iig al prachtig uit, dus alvast heel veel complimenten aan @xVerena_ en ook aan alle andere Skyblock staff die die enorme project tot stand hebben gebracht!! 

Heel veel plezier vanmiddag met de opening en heel veel succes de komende tijd!

Ik zal zeker wel even komen kijken 🙂

 

  • Leuk 1
  • Bedankt 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je kunt een opmerking achterlaten als je bent aangemeldNu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...