Spring naar bijdragen

Hoe een hacker rapporten


troes1

Aanbevolen berichten

Opgelet Alleen voor Windows Computers!

Hallo mensjes,

Zoals jullie wel hebben gemerkt zijn er af en toe wat hackers op Torchcraft. Dit kan op Kit-PvP zijn maar ook op Prison. Doordat er niet altijd een staflid op een bepaalde gamemode is, is het soms moeilijk om een hacker te bannen. Meestal gaan spelers in andere gamemodes aan helpers van die gamemode vragen om eens te komen kijken.

Een helper van Prison kan niet veel doen tegen hackers op Kit-PvP wij kunnen eigenlijk evenveel doen als jullie spelers. Wat wij meestal doen als helper zijn hackers recorden en die opsturen naar een moderator of een andere stafflid. 

Doordat helpers soms druk zijn op hun eigen gamemode hebben wij dus niet altijd de tijd om hackers te recorden (op te nemen) op andere gamemodes. Dus daarom maak ik een korte uitleg over hoe jullie een hacker kunnen recorden!

Stap 1:

Om je Minecraft op te nemen hebben we natuurlijk een apart programma nodig. Hiervoor gaan we Bandicam gebruiken dit is het simpel op neem programma.
(Pro's kunnen OBS gebruiken dit is wat moeilijker) Download dus Bandicam van de officiele site: https://www.bandicam.com/downloads/. Druk op downloaden en er zal automatisch een bdcamsetup.exe file worden gedownload. 

Stap 2:

Dubbel klik op bdcamsetup.exe. Windows zal vragen voor toestemming om Bandicam te installeren. Druk op Ok en ga verder. Selecteer je taal (nederlands in ons geval) en dan kom je op de installatiewizard. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden daarna druk je constant op volgende. Op het einde druk je op Installeren dit zal even duren. Druk daarna op voltooien.

Stap 3:

Normaal gezien zal Bandicam automatisch opstarten als dit niet het geval is kan je in Windows zelf zoeken naar Bandicam. Als het eenmaal opgestart is kan je beginnen met opnemen. Je klikt dus nu op je Minecraft eenmaal je terug bent in Minecraft en dan terug gaat naar Bandicam kan je zien dat de Rec knop rood is. Druk op deze knop en je zal beginnen met opnemen. Door terug op de knop te drukken stop je de opname. Opgepast! Je kan maar Max. 10 minuten recorden met de gratis versie!

KXqVmg.jpg

Stap 4:

Je kan je video's vinden door op het mapje (de groene pijl) die naast de Rec knop staat te drukken. Eenmaal je je videos hebt gevonden kan je ze uploaden naar youtube of vimeo. Stuur de link op naar [email protected]. Het uploaden van je video duurt wel enkele minuten.

Ik hoop dat dit voor jullie hulpzaam is :). En hoe meer mensen het doen hoe minder hackers!

  • Leuk 15
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...
3 minuten geleden zei Yoshi_Gaming_NL:

en hoe pak je een scammer aan dan???

 

Het beste kun je ten alle tijden als je met iemand gaat 'traden' waarvan je niet weet of hij/zij te vertrouwen is, een opneem-programma aanzetten zoals OBS. Als dan blijkt dat die persoon jou gescamt hebt, heb je altijd bewijs dat je kan opsturen!

bewerkt door TheIdiotManiac
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 3 months later...

Andere manier (voor windows 10 en hoger):

Als je in games/kitpvp zit dan moet je je minecraft even niet op volledig scherm zetten, je kan beter even op klein scherm en dan daar rechtsboven op groot scherm klikken dat je mc wel groot is maar niet volledig scherm.

Dan druk je op de windows toets+G en dan wordt de gamebalk geopend. Je drukt op de rode knop en het opnemen begint. Je kan dan stoppen met opnemen door op het vierkantje te drukken, en je kan je video bekijken in de xbox app (windows toets en dan op xbox drukken). Veel succes!

  • Bedankt 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • P2Paul unpinned this discussie

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...