Spring naar bijdragen

Cubefish00

Aanbevolen berichten

punt 1: de "Trident" dit nieuwe wapen is de schrik vaan iedereen die je onderwater tegenkomt.... de Trident is niet alleen een mélee wapen, het kan ook gegooid worden, het is nog wel een WIP maar wat we wel al weten is dat dit wapen alleen werkt onder water, of in de regen natuurlijk!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 minuut geleden zei cubefish00:

punt twee: DOLFIJNEN!!!!!!! Ja mensen ze komen eraan! de dolfijnen zijn hier! dit is het feature waar we het minst over weten maar, in de paar foto's die we zagen kunnen ze in ieder geval uit het water springen!

en ze kunnen je leiden naar schatten

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

punt 3: The Monster of the Night Sky. BOE! dit monster spawnt hoog in de lucht (s'nachts) waar het rondvliegt tot het een speler vind die (gruwel) NIET SPLAAPT! eng toch? dan DUIKT het naar beneden een vermoord je... waarom zit dit eigenlijk in de game? bovendien lijkt hij op een manta-rog...

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

punt 4: de zeebodem..... dit is het grootste "vlaggenschip" van de update Aquatic. de zeebodem wordt een stuk levendiger! de vissen de je vangt met een hengel zie je nu ook ECHT rondzwemmen! ook kun je ze vangen met een emmer om er een aquarium mee te maken! verder groeit er nu koraal op de zeebodem en zul je kelp vinden in de oceaan. daarnaast zijn er ook de "bubble coloms" deze bubbels worden gegenereerd door magmablokken en zinken je boot! nu nog wachten tot ze het reddingsvest ook introduceren....

  • Bedankt 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

we wachten nog op meer nieuws maar nu de mist rond MineCon wegtrekt is zeker bekend dat de Updat Aquatic een grote gaat worden! Bert, als je nog meer nieuwtjes hebt horen we die graag! sorry! niet aan gedacht! 

bewerkt door cubefish00
sorry age111
Link naar opmerking
Deel via andere websites

update nieuws 1.13:

1.13 zal vooral veel bugfixes inhouden om de game klaar te stomen voor 1.14 (update Aquatic) maar hier zijn een aantal (kleine) dingetjes die wel echt de game beter maken: trapdoors, knoppen en pressure plates hebben nu hun eigen varianten (hangt af van welke soort hout) deze zien er ongeveer hetzelfde uit als de deuren van dat type. verder krijgen pompoenen opeens iets extra's: als je een uitgesneden pompoen wil (die niet oplicht) moet je de pompoen rechts-klikken met een schaar, vergeet niet om dit ook met de pompoen op een iron golem te doen!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je kunt een opmerking achterlaten als je bent aangemeldNu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...