Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

ACtC-3fS3gsaHXJXCMuzC2pVeM9Ruoo2oUc4iDMB

Het Pumpkincitynieuws van maart is aangekomen. Er zijn heel wat dingen veranderd in de stad zoals een heleboel armorstands, de brug is af en meer.

 

Video buildbattle

Deze maand heb ik een video over buildbattle gemaakt. In de korte video kom je te weten hoe de nieuwe toevoeging van creative werkt. Zeker de moeite om eens te kijken 😉.

 

Project van creeperbaltus

Op creative heeft @creeperbaltus heel wat moois gemaakt! Dus daar ben ik een kijkje gaan nemen. Hij heeft er een heel prachtig bouwwerk neergezet! Een grote woestijn met een verouderde piramide waar je zelfs binnen een kijkje kan gaan nemen. Als je zelf eens zou willen langs gaan kan dat bij /plot visit creeperbaltus.

ACtC-3clwQ90JWD6C10QtNmurQK1NPGSWDWpw7z0

 

Pumpkincity

  • Nieuw gebouw 1

In het Oosten van de stad zijn er 2 nieuwe gebouwen bijgekomen die zelf ingericht kunnen worden door een koper. Het eerste gebouw is een gezellig winkeltje waar je spullen kunt gaan verkopen.

ACtC-3elcD0N_luWTn7NRbfsc9v9MvlgJWAzqxq9

 

  • Nieuw gebouw 2

Naast dat gebouw staat er nog een gebouw. Het is een gebouw gemaakt uit hout waarin een kledingwinkel kan komen. Dus als je interesse hebt kan je mij een berichtje sturen op Discord naar Tibo#7136

ACtC-3e8bwIOUuTND86k_mo_DYOSqAF6Bfi8AU0g

 

  • Veranderingen brug

De onderkant van de brug is helemaal gezet. Er kunnen boten onder maar geen grote 😂. Het is zelfs mogelijk om in de brug te gaan maar dat is heel eng 👻. De brug heeft langs de zijkant versiering met lijnen.

ACtC-3dkxsyGX1iCxv64vgse51JOV_r1AARIraTc

 

  • Brug is af

De brug is helemaal af! De structuur staat er volledig en de straat en paden liggen er. Ook is er een ladder te vinden en heel wat armorstands waarover straks meer 😉. 

ACtC-3cxYykHOW96aK5ZlFLGYMUSy0JYShtgdHEZ

 

  • Armorstands

Voor de gezelligheid in de stad zijn er heel veel armorstands toegevoegd in de stad. Alle armorstands hebben een uitrusting aan en als hoofd een wolblok want echte skulls kosten te berl 😛. Je vind ze voorlopig vooral in het centrum van de stad en soms aan de buitenkant. 

ACtC-3eUm2S49Rem7sUZm4zPE0QZB-6aolawRPgV

 

  • Paas ei

Sinds de verjaardag van Torchcraft stond er in het midden van het plein een fakkel. Maar nu met Pasen is het vervangen door een groot paasei! Hoe zou hij smaken 🤔?

ACtC-3dizLzUPalvupAIJ3HVJs0olBI5aEJvmUcl

 

  • Gebouw mat_321

Het gebouw van @Mat_321 is helemaal veranderd! Langs de buitenkant zie je momenteel een grote stelling en een kraan. De buitenkant gaat er helemaal anders uitzien en de binnenkant wordt heel wat hoger. 

ACtC-3dKmOmnO-t0Onnw-ts3-2x0AFOtf241gpez

 

Dit was het Pumpkincitynieuws van maart. Binnenkort kan je nog een video over de rankfuncties op survival verwachten op YouTube (link: ).

  • Leuk 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...