Spring naar bijdragen

EK Wedstrijden voorspellen


duncan1612

Aanbevolen berichten

Hey Hoi, 👋

het is weer is tijd voor een Survival event. Deze keer een langdradig event. Zoals idereen wel weet is het EK nu bezig. De voorrondes zijn bijna voorbij en dan beginnen de achtste finales. Je hebt nu de mogelijkheid om de Wedstrijden te voorspellen.

Wanneer begint het?

Het zal op 23 Juni beginnen zodra deze Forumpost openbaar is. Het zal tot 11 Juli 20:59 duren omdat dan de Finale begint.

Hoe gaat het in zijn werking?

Je kunt vanaf 23 Juni je voorspelling afgeven op spawn. Er zal dan een Hopper staan waar jij je Boek met je voorspelling in kunt gooien. Geen zorgen de Boekjes krijg je van ons (/kit EKBoek). Het is mogelijk om uiterlijk 1 minuut voor het begin van de Wedstrijd je Boek in de Hopper gooien, daarna is het niet meer mogelijk je voorspelling voor die Wedstrijd aftegeven. Als voorbeeld: 'Nederland speelt tegen Portugal in de eerste achtste Finale. Die begint pü 26 Juni op 18u'. Dan heb jij de mogelijkheid om tot 26 Juni om 17:59 je Boek in de Hopper te gooien. Het is niet mogelijk om Voorspellingen van Wedstrijden aftegeven die niet op die dag zijn. Dit event geldt natuurlijk niet alleen voor de achtste finales maar ook voor de Kwart-, Halve,- en de Finale zelf. Het event zal duren tot de Finale. Dus dat houdt in dat je voor elke Wedstrijd een voorspelling kunt afgeven en zo meer kans maakt om te winnen.

Hoe moet mijn voorspelling eruit zien?

Het is belangrijk dat je duidelijk erin zet wie er gaat winnen. Dus stel je zet alleen 'Nederland' in het Boek telt je voorspelling NIET! Zet duidelijk '... gaat winnen' in het Boek. Als je klaar bent sign dan je Boek, dat is erg belangrijk zodat wij kunnen zien van wie de voorspelling is.

Hoe weet ik, wie tegen wie moet?

Op spawn bij de Hopper zullen signs staan met de Landen en de tijden van de Wedstrijden. Je kunt dus of op spawn kijken of zelf opzoeken.

Wat kan je winnen?

Wat je precies kan winnen houden we nog even achter maar je zal per wedstrijd die je goed voorspeld hebt een kleinigheidje krijgen. Dus je mag voor ELKE wedstrijd een voorspelling afgeven en niet alleen voor de Oranje wedstrijden. Aan het einde zullen we alles bekijken en wie de meeste punten heeft zal een grote Prijs winnen.

 

Wij hebben er erg veel zin in, hopelijk jullie ook. Good Luck 🍀

-Het Survival Team

 

  • Leuk 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 111age pinned en featured this discussie
  • 3 weeks later...
  • jale1 unfeatured this discussie
  • 111age unpinned this discussie

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...