Spring naar bijdragen

25-12-2021 - 31-12-2021 | Kerst bouwevent (Uitslag)


Backslide

Aanbevolen berichten

Beste bouwers!

Vorige week hebben jullie allemaal de mogelijkheid gehad om een eigen stad te bouwen, geheel in kerstsfeer. Ontzettend leuk om te zien welke creatieve ideeën iedereen met zich mee bracht en welke bouwwerken hieruit zijn ontstaan. Bouwers van het event-team hebben op vier criteria de bouwwerken beoordeeld. Namelijk ThemaDetail, Originaliteit en Vormgeving. De gemiddelden hiervan vormen het eindecijfer van de build. Hier een overzicht van de top 3!

 

1. _ToneDeafBard (8.4)

image.png

 

_ToneDeafBard heeft een ontzettend leuke build neergezet, waarin hij veel spelers en ook (bijna) alle staffleden in terug heeft laten komen! Zo was er een kraam waar gefrituurd sneeuw gehaald kon worden, waren er genoeg kraampjes om wat te eten en te drinken en was er zelfs een heus koor wat aan het optreden was! Mede daardoor scoorde hij hierdoor hoog op originaliteit (8,8).

Ontzettend leuk om te zien! De eerste prijs is je gegund!

 

 

 

2. AisCriem (7,6)

image.png

 

 

 

Alle punten die niet mogen ontbreken om een echte kerstsfeer te creëren kwamen terug in de build van @AisCriem. Een kerstboom, de slee met rendieren en natuurlijk een dik pak sneeuw. De trein (waarschijnlijk veel gebruikt door de kerstman?) vonden we ook een zeer leuke toevoeging. 

Gefeliciteerd met je tweede plek!

 

 

 

3. creeperbaltus (7,5)

image.png

 

 

 

Ook al ontbraken er wat kerst-achtige vibes op het plot van @creeperbaltus, toch voelde het wel zeer cozy aan en zag alles er zeer gezellig uit! Een groep spelers was samen cadeautjes aan het uitpakken rond het kampvuur, om er zo een gezellig avondje van te maken! De vormgeving (8,3) van je plot vonden we erg goed gedaan! De derde plek heb je zeker verdiend.

 

(Tip; zorg de volgende keer even dat je plot is opgeruimd! We kwamen nog allemaal platformen boven je bouwwerk tegen!)

 

 

 

 

Iedereen ontzettend bedankt voor het meebouwen! We hebben veel leuke dingen voorbij zien komen. De prijswinnaars kunnen een ticket aanmaken, om zo nog een presentje in ontvangst te nemen. Laat hierbij even weten op welke gamemode je deze wilt ontvangen! Daarnaast hebben jullie alle drie ook recht op de event-winnaar tag!

 

Tot het volgende event!

~Het Event Team

  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je kunt een opmerking achterlaten als je bent aangemeldNu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...