Spring naar bijdragen

Dungeons en Doekoeshop update!


SenorFlamingo

Aanbevolen berichten

DungeonUpdateBanner2.png

Ā 

Gegroet skyblock spelers!Ā šŸ˜ƒ

We hebben een hele mooie update voor jullie klaar staan: de Grote Dungeon Update! De hele boel bij /warp Dungeons is even flink omgebouwd en opgeschroefd zodat het interessanter wordt voor jullie om dungeons op een dagelijkse basis aantrekkelijker te maken. Er zijn nu veel meer dingen te doen omtrent dungeons - voltooi achievements, word de wekelijkse dungeon winnaar om extra prijzen te winnen, en verdien betere rewards met betere en nieuwe crates! Klinkt dat goed of klinkt dat goed? Nou, laten we dan overal snel even bij langsgaan van wat er nu precies te doen is! De

Dungeon geleerdeĀ šŸ§

De sleutelbewaarder heeft even een extra zware training gehad van het skyblock staffteam en is nu gepromoveerd tot een echte Dungeon geleerde! Kom naar /warp Dungeons en maak eens een leuk praatje met hem. Hij weet nu van alles te vertellen over dungeons, kent alle nieuwe hoeken en tanden, en is heel enthousiast om het met je te delen!

AchievementsĀ šŸ¹

Zoek je naar extra uitdaging in een dungeon omdat je de dungeon al van top tot teen kent? Dat komt goed uit, want er zijn nu achievements te halen! Word jij de nieuwe snelheidsdemoon, of ben je van binnen toch echt een oermens?! Praat met de Dungeon geleerde om te kijken welke achievements te halen zijn. Als je een achievement hebt gehaald, dan kan je uiteraard een leuk extra prijsje claimen. En als je een hele set hebt voltooid aan achievements, dan val je pas echt in de prijzen! Dus doe je best en voltooid alle achievements!

MoeilijkheidsgradenĀ šŸ’Æ

Om nog een schepje bovenop de uitdagingen te doen, hebben we nu moeilijkheidsgraden toegevoegd voor de bestaande dungeon. Je kan nu kiezen uit makkelijk, normaal of moeilijk - hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe sterker de mobs worden! En iedere moeilijkheidsgraad heeft zijn eigen achievement set om te halen, dus er is altijd reden om een specifieke moeilijkheidsgraad te spelen! Daarnaast krijg je nu te zien in de chat hoe lang je over een dungeon hebt gedaan, en wordt je beste tijd bijgehouden per moeilijkheidsgraad voor iedere dungeon. Ook krijg je nu wat coins voor iedere keer dat je een dungeon uitspeelt gebaseerd op je totale McMMO level, en je krijgt meer coins als je een hogere moeilijkheidsgraad uitspeelt.

Nieuwe crateĀ ā¬›

Er is ook een nieuwe crate toegevoegd: de Super Dungeon Crate! Deze geeft hele rijke rewards, maar is heel zeldzaam om te krijgen. Je hebt een kleine kans om de key voor deze crate te krijgen als je een dungeon uitspeelt, en uiteraard hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe meer kans dat je een key krijgt. Ook kan je deze key verdienen door het doen van achievements, en kan je ook de kansen verhogen om zo'n key te krijgen door achievements te voltooien! Daarnaast is de oude dungeon crate geupdated met betere loot. Dus zelfs als je misschiet op de zeldzame crate, wees niet getreurd.

Wekelijkse competitieĀ ā°

Iedere week start er nu een competitie voor wie de meeste dungeons heeft uitgespeeld. Degene die in een week de meeste dungeons heeft kunnen uitspelen verdient zeldzame prijzen! De prijzen houden we voor nu nog even geheim, maar er zijn vier willekeurige prijzen te winnen intotaal voor deze competitie, dus het iedere week anders! En om de hele competitie wat spannender en interessanter te maken, hebben we de challenge voor een dungeon key ook even aangepakt: je kan nu namelijk dagelijks de dungeon challenge voltooien voor een dungeon key, en is daarbovenop de challenge ook makkelijker geworden.

DoekoeshopĀ šŸ¢

Naast de gloednieuwe Dungeon update is er ook nog iets anders veranderd! De doekoeshop is in een volledig nieuw jasje gestopt, er zijn nu speciale nieuwe items te koop. Natuurlijk betekend dit ook dat er nieuwe manieren zijn om Doekoe's te verzamelen.... Hierover volgt snel meer!

Pfoe, dat is nogal wat, denk je niet? Dat denken wij ook, en hopelijk kunnen jullie je weer vermaken met deze update voor dungeons!

We zien jullie graag terug op Skyblock

~ het Skyblock staffteam

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...