Spring naar bijdragen

Beste idee van TorchCraft! (nieuws)


111age

Aanbevolen berichten

Banners_4.png
Hey allemaal,

Op TC zijn we continu bezig om de server te verbeteren en daarvoor hebben we ideeën nodig. Als staffteam merken we dat we soms best weinig ideeën krijgen van spelers of er te weinig mee doen. Om hierin verandering te brengen hebben we iets nieuws bedacht. Namelijk "Het beste idee van TorchCraft!"  Hieronder zal ik het wat meer uitleggen.

Wat is het beste idee van TorchCraft?
Het beste idee van TorchCraft is een wedstrijd waarin wij jullie (De spelers) vragen om jullie ideeën op te sturen. Heb jij bijvoorbeeld een idee voor een gamemode, een idee voor de discord, een event, iets om mensen meer te laten voten of iets anders om de server te verbeteren (Kan zo klein of groot zijn als je maar wilt), dan kan je deze opsturen. Je kan zo creatief en origineel zijn als je maar wilt! De beste ideeën zullen dan beloond worden met een prijs en natuurlijk dat het idee wordt doorgevoerd.

Hoe doe ik mee?
Je doet mee door in onze discord (Invite https://discord.com/invite/w3hxqT5 ) in het ideeën kanaal je idee te posten. Mocht je willen kan je het idee ook hier op het forum plaatsen. Elk idee dat tot 30 oktober vanaf vandaag geplaatst wordt telt mee. 

Hoe zal de wedstrijd te werk gaan?
Het beste idee van TorchCraft zal bestaan uit 3 fases. 
Fase 1: In deze fase kunnen mensen hun ideeën plaatsen. Verder kunnen mensen met duimpjes omhoog en omlaag ook al aangeven welke ideeën ze goed vinden (Wij zouden iedereen ook willen vragen dit te doen). Deze fase zal lopen tot 30 oktober.
Fase 2: In de tweede fase zal een jury van het staffteam naar de ideeën kijken. De ideeën zullen dan beoordeeld worden op haalbaarheid & het aantal duimpjes omhoog en omlaag. Uit de haalbare ideeën worden de gene met de 4 ideeën met de meeste duimpjes gekozen. 
Fase 3: In deze laatste fase zullen we nog een stemronde van de spelers hebben om te kijken welk idee nou écht het beste is. De spelers zullen dus uiteindelijke winnaar bepalen. 

Wat zijn de prijzen?
De prijzen zullen als volgt zijn:

Het winnende idee krijgt: Een ingame-rank upgrade, voor twee maanden lang een prefix ingame die zegt [Einstein] en ook de Einstein role in onze discord, een event winnaar tag voor 3 maanden en uiteraard dat je idee wordt doorgevoerd! De credits voor het idee zullen ook op een manier neergezet worden.

Hoor je bij de beste 4 ideeën? Dan krijg je een pet-pakket naar keuze + kom je in een loting voor een coupon van 15 euro. 


Wint je idee niet? De kans bestaat nog steeds dat we het zo goed vinden dat we het alsnog doorvoeren!

Hopelijk posten jullie allemaal ideeën & geven jullie duimpjes aan de goede ideeën!
Als jullie nog vragen hebben horen we het wel.
Groeten,

Het staffteam.

(Edit na vraag: Ja je mag met meer dan 1 idee mee doen! Post zoveel je wilt!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...