Spring naar bijdragen

Hey, ik ben lex (lex28404, maar dat ligt voor de hand)


Lex28404

Aanbevolen berichten

Hey iedereen,

 

Ik ben lex en ik dacht, laat ik mezelf eens voorstellen. Ik speel nu ongeveer 4 maanden op Torchcraft, voornamelijk survival en ik ben nog steeds een user XD, moet vast een prestatie op zich zijn. Ik ben nu bezig aan een soort van dorp (moon5) met allemaal random dingen erin. Het laatste waaraan ik bezig ben is een vliegveld, dat ik samen maak met m'n broertje Leon (leon28409) en Berend (xdeluxe1). 

Verder woon ik in Middelburg (Zeeland....) en ben ik op 4 januari 16 geworden. Ik ga in Vlissingen naar school en zit nu in de vierde op het vwo. Ik heb ook nog een hond, een labrador retriever die op 1 mei 9 jaar wordt (x7 is zijn leeftijd in ''mensenjaren''). Een van de dingen die ik in m'n vrije tijd met heel erg veel plezier doe is atletiek, waarin ik me specialiseer in de 800m (2 rondjes). Ook ben ik met een aantal vrienden huidig zeeuws kampioen op de 4x100m en de zweedse estafette (400m-300m-200m-100m. Dat was trouwens voor mijn leeftijdscategorie een zeeuws record :) .

Ik ben ook wel eens aan het gamen in m'n vrije tijd en dan speel ik meestal, verrassend genoeg, minecraft en ik speel ook nog de first person shooter 'Farcry3'. 

En dat was het eigenlijk wel, ik zou zeggen, zoek me gerust een keer op, liefst in Torchcraft :) . En ik hoop dat je me nu iets beter kent!

 

Lex

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Um, ik doe niet mee aan NK's want de kwalificatie eisen daarvoor zijn zo enorm hoog en ik doe binnenkort mee met een teamwedstrijd, regionaal, (zeeland en Noord-Brabant) Maar we kunnen niet door naar de finale omdat we een samengesteld team hebben, van meerdere clubverenigingen. Je mag alleen door naar de finale als je bij de top8 zit en je allemaal van eenzelfde club bent.

Maar ik ben net terug van een zware blessure, ik kon 3 maanden lang niet trainen en ik wil nu dus gwn terugkomen op m'n oude niveau en een dik pr lopen op de 800m en volgend jaar zie ik dan wel wat ik ga doen, met wedstrijden in het buitenland enzo..

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey iedereen,

 

Ik ben lex en ik dacht, laat ik mezelf eens voorstellen. Ik speel nu ongeveer 4 maanden op Torchcraft, voornamelijk survival en ik ben nog steeds een user XD, moet vast een prestatie op zich zijn.

Leuk dat je je voorstelt, ik ken je al van Survival. Over dit stukje hierboven. Ik speel al ruim 1 jaar(bijna 1,25) Op TC en nog steeds user. (Mag niet doneren van ouders. Vinden ze geldverspilling)

 

Ska212121

Bart

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Haha ik vind het zo leuk om dingies (bio's) van andere tc'ers te lezen. X) Ik vergeet namelijk soms dat er voor ieder rondhuppelend skinnetje iemand achter de computer zit =p

Ik ook Leanora, haha

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha ik vind het zo leuk om dingies (bio's) van andere tc'ers te lezen. X) Ik vergeet namelijk soms dat er voor ieder rondhuppelend skinnetje iemand achter de computer zit =p

En dat mojang er 20 euro mee heeft verdient... :P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...