Spring naar bijdragen

10 Mooie Projecten in TorchCraft Survival


Lex28404

Aanbevolen berichten

10 Mooie/Bijzondere Projecten

 

Inleiding:

Ik, lex28404, ben een actief speler van de survival (en ook nog wel de andere afdelingen) van TorchCraft. En ik ben tot op heden veel bijzondere bouwwerken tegengekomen, van de moderne stijl tot de enorme projecten en tot de middeleeuws-achtige steden. Sommige van deze project zijn bekend en hebben een warp gekregen, maar er zijn er ook bij die, voor mij, nog onbekend waren. Hier volgt daarom een compilatie van een aantal projecten die er in TorchCraft zijn gebouwd. 

 

Projecten:

Ik ga hier 10 projecten laten zien van meerdere spelers van de survival in TorchCraft.

 

1. King Cathedral - __Pouky__ - /warp kingcathedral

Allereerst is er een enorm kasteel van __Pouky__ . Dit kasteel is grotendeels gemaakt van sandstone (zandsteen). Het kasteel bevat een paar grote zalen en het is voor alle ranken makkelijk te bezichtigen d.m.v. liften gemaakt van o.a. water. Ook zijn er nog een aantal omliggende projecten die ervoor zorgen dat deze plek bijna vraagt om een bezoek. 

http://imgur.com/vWoiInO

 

 

2. Summer-Haven - Jonko1991 - geen gegevens over region

Dit project, aan gebouwd door jonko1991, is een apart dat alleen staat in zijn categorie. Het project is namelijk gebouwd op een uniek stuk land dat jonko tegenkwam. Het is een punt waar 3 biomes elkaar tegenkomen, een woestijn-biome, een savanne-biome en een grasland-biome met in het midden een berg, die door Jonko is gebruikt om een stad op te bouwen, met op de top (volgens mij) een een molen en een huis met een soort van platform en met aan de voet verschillende steden. Dit project deed mij denken aan Pompeï, een Romeinse stad liggend aan de voet van een vulkaan.

 

http://imgur.com/mK4jgQ3

 

3. Greenfield - Ronaldhofmann - geen gegevens over region

Dan is er het project van Ronald, Greenfield. Dit project is een stad, nagemaakt van een van de grootste minecraft-steden, met een mix van allerlei verschillende gebouwen die t.o.v. elkaar perfect liggen, met aan de rand van de stad een beacon-boulevard en in het midden een bouwplaats en verscheidene gebouwen. Aan dit project is tot op heden gewerkt en is, denk ik, nog verre van afgemaakt aangezien Ronald mij echt de persoon lijkt om er iets enorms van te maken :)

http://imgur.com/upK8jYz

 

4. Torchglory - FreedomFighterNL & Be4Chris - Stone4

Dit project was voor mij een verassing, aangezien ik het, in de paar maanden dat ik TorchCraft Survival speel nog niet had gezien. Dit project bestaat uit een mooi en 20ste eeuws gebouwd gebouw dat een beetje de Engelse sfeer uitademt. En alleen al omdat het mij een onbekend project lijkt voor veel users is het een goed idee, dat als je er nog niet van hebt gehoord, je eens een kijkje neemt in stone4

 

http://imgur.com/XrvPGbL

 

5. Project X #1 (no name) - Draecke - geen gegevens over region

Dan nu een middeleeuws ogend projectje, met als hoogtepunt een groot gebouw tussen 2, soort van zuilen. Hoe dit dorp qua stijl in balans staat met elkaar verdient een groot compliment naar Draecke, de maker van dit project. Ook origineel is het windrichting achtige - kruis in de lucht met in het midden een beacons straal.

http://imgur.com/Xbcr3h6 

 

6. De tuinen van Botanica - Trashyou - /warp botanica

Botanica, het project van Trashyou, wanneer je /warp botanica intypt op je toetsenbord dan beland je voor een wolkenkrabber, die op zichzelf al een enorm project is geweest gezien de omvang. Alleen dat is niet hetgeen dat dit project zo speciaal maakt, want dat zijn namelijk de tuinen van Botanica. Trashyou als tuinman heeft namelijk met een nooit eerder vertoonde manier van tuinieren een werkelijk waar schitterende tuin aangelegd om de wolkenkrabber en een nog niet afgerond nieuw project. Dit project is zeker een aanraden voor inspiratieloze mensen (zoals ik).

 

http://imgur.com/Rdq2dQd 

 

7. Project X #2 (weet de naam niet) - Zantjez - geen gegevens over region

Dit is weer een project waarvan ik niet op de hoogte ben geweest, maar wat zeker niks afdoet aan het project zelf, het is een paleis/kasteel achtig gebouw grotendeels gemaakt van sandstone wat zeker opvalt door de machtige uitstraling die het heeft wanneer je er omheen loopt.

 

http://imgur.com/S61yh5h

 

8. Project X #3 - __Pouky__ - op een half minuutje loopafstand van het project hierboven

Jawoor, daar is Pouky weer, deze keer met een Russisch ogend paleis gemaakt van netherquartz blokken en wol (blauw en wit). Dit was oorspronkelijk bedoeld als een huisje naast het project van Zantjez, maar Pouky overtrof de verwachten door dit paleis dat aan de buitenkant perfect gemaakt is in de Russische stijl.

 

http://imgur.com/ihVds2i 

 

9. Groningen - Jelbo1234 - geen gegevens over de region

Dit project is gemaakt door Jelbo1234, Jelbo heeft met dit project een sfeer gecreëerd die je in een standaard stad tegenkomt, d.m.v. het maken van een plein met daaromheen huizen en een mooie kerk, de echtheid van dit project is erg knap, het is wel jammer dat het project nooit is afgemaakt, doordat het na een tijdje is gestaakt. Tip: zoek jelbo een keer op in de survival, hij heeft nog meer leuke projecten dan alleen deze.

 

http://imgur.com/79LS0oV 

 

10. Maribor - miloooboy - /warp maribor

Dit, onlangs met een warp beloonde, project is een middeleeuwse stad gemaakt door miloooboy. Het bijzondere van deze stad is naar mijn mening de omvang en de connectie met de omgeving van dit project, de stad ligt namelijk in zee en is daarom geperfectioneerd tot een mooie middeleeuwse stad met een leuke brug ernaartoe, zeker een aanraden om even te bekijken.

 

http://imgur.com/rXWU9bi 

 

Slot:

Dit waren een aantal mooie bouwwerken die ik ben tegengekomen in mijn tijd op de TorchCraft Survival Server. De informatie over de projecten heb ik te danken aan verschillende spelers, forums en de wikipedia-pagina van TorchCraft. Meningen ge-uit in dit topic zijn afkomstig van mij, lex28404 en daarom dus niet per sé de mening van TorchCraft. Als er een fout is gemaakt in de informatie meld dit dan onderaan dit bericht, want dan kan ik het snel aanpassen :) Eerst wilde ik een top10 maken maar gezien de vele mooie projecten vond ik het niet nodig om ze te rangschikke aangezien je ze er dan een paar tekort doet. Verder zijn de screenshots niet allesomvattend en is het dus een aanraden om de projecten te bezoeken, aangezien je nooit alles kan vastleggen in 1 beeld.

Ik ben vast projecten vergeten DUSSS, plaats gerust een project hieronder, ik ben zeer benieuwd :)

 

Dank:

Ik wil even een paar spelers bedanken voor de hulp bij dit artikel,

Jelbo1234, voor het laten zien van meerdere van zijn projecten.

Stro_o en michieljong, voor het tp'en van mij (als user) naar mooie plekken voor screenshots

 

En in het bijzonder Trashyou, voor het helpen om projecten te vinden en de nodige hulp die een nogal onhandige user als ik nodig heb, zo af en toe :)

Het 2de topic over mooi gebouwen vind je hier.

 

Bedankt voor je tijd, het lezen en tot de volgende keer.

 

Lex28404

  • Leuk 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk gedaan lex, alleen 1 ding, volgensmij is Pouky's warp een kerk/kathedraal, en geen kasteel.

Haha ja klopt, het is een kerk/kathedraal, dat staat ook in de naam :) . Maar ik vond het zelf meer richting een paleis of een kasteel gaan, maarja dat is natuurlijk voor iedereen anders ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Dit onderwerp mag van mij gesloten worden. Ben blij dat mensen het waarderen en ik denk dat met 10 reacties voor mij duidelijk is hoe mensen deze review beoordelen. Ook is dit topic er niet per se voor de reacties, maar vooral om mensen een beetje op de hoogte te stellen met wat voor bouwprojecten er zijn in de TorchCraft Survival Server. Dus, iedereen bedankt voor de reacties en er verschijnt binnenkort een nieuwe review :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...