Spring naar bijdragen

Event team


Pixiio

Aanbevolen berichten

  • 4 weeks later...

Ik.vond het erg jammer dat ik er ben uitgezet. Omdat andere mensen zich niet volwassen hadden gedragen, ik sick en pontis waren namelijk met een echt cool event bezig :) en pontis en sick maken hem nu af en het word echt tof!

 

Je kunt wel zeggen dat anderen hun macht misbruikten, maar blijkbaar heb jij ook iets niet goed gedaan waardoor je er uit bent gezet.

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Ik wil graag meehelpen met het bouwen van events. De reden om mij te kiezen is: ik vind bouwen leuk ben er goed in en kan het snel. Ik heb veel ideeën en ik kan goed in een team werken en goed alleen. Je kan ook mij bevelen geven. En als jullie ergens nog hulp mee nodig hebben kan ik wel helpen. Ik zit nog op de basisschool (ik kan wel serieus doen) dus ik kan alleen naar 15:30 on. Ik mag ook 1:30 uur per dag op mc en in het weekend 2:30 uur. Ik hoop dat ik genoeg redenen heb om mee te kunnen bouwen.

gr. Robin (mc naam yolojager)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik wil me graag aanmelden! Waarom? De laatste tijd verveel ik me nogal op survival, nu zal dit nu ultragod komt geen probleem meer zijn, maar dan heb ik meer om te doen, leuk toch? ;) ik zit ook nog op de basisschool, dus ik kan pas na 14:00 online komen. Ik heb een uur computer tijd, maar ik kan vaak wat langer. Ook kan ik veel met redstone (command blocks etcetera.) dus dat zou wel handig zijn voor in het team. Ik hou ook gewoon van bouwen en dingen bedenken :D ik hoop dat ik een keertje een event mee mag bouwen :) (ik kan btw gewoon serieus doen hoor, dat kunnen kinderen namelijk ook. :P...) mvg. Mervin

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hai Pix, Ik heb even kort deze topic doorgelezen, maar het werd me niet helemaal duidelijk of het nog mogelijk is om je aan te melden. Hierbij dan toch:

IGN: G3tShr3cked

Mijn echte naam is trouwens Camiel, sommige spelers weten dit ookal.

Direct bij het lezen van dit bericht werd ik enthousiast!

Graag meld ik mij aan voor in het Event-bouwteam.

Ik vind het tof om anderen blij te maken. Ik ben (in mijn ogen) een serieus en verantwoordelijk persoon.

Ik heb al kort zitten brainstormen over wat leuk zal zijn als event. Omdat ikzelf, samenwerken en elkaar helpen belangrijk vind, en omdat dit ook dagelijks op de server nodig is (in de vormen van Mods en Helpers, maar ook spelers zelf) zou het mij ontzettend gaaf lijken om een team event te organiseren, waarbij bijvoorbeeld verschillende teams het tegen elkaar opnemen.

Graag hoor ik van je Pixiio,

Het kan wel zijn dat ik deze week (en eind Juni) minder te bereiken ben ivm Schriftelijke en mondelinge examens.

Mvg,

Camiel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...