Spring naar bijdragen

Suikerspin

Aanbevolen berichten

Heey allemaal,

 

Misschien zou je het niet verwachten of misschien juist weer wel, maar onze lieve Sint komt ook een bezoekje brengen aan de gevangenis :D. Er zijn al heel wat mensen die hun schoen hebben gezet, kom maar eens langs op plot 2;-20. Je kan hier komen door /warp plotworld te doen en daarna /plot tp 2;-20. Voor de A- en B-ranks is het op de één of andere manier niet mogelijk om naar een plot te tp'en, voor deze mensen kan ik vanaf /warp plotworld wel naar het plot lopen :P. (dit kost wel een klein beetje tijd!) Verder moet je Everttwix of mij ingame contacteren om je schoentje te zetten. Neem boots mee en eventueel wat lekkers voor het paard. Vervolgens worden je boots in een kist gestopt en wordt er een bordje op de kist geplaatst met je naam en je wens met wat je in je schoentje wilt.

Via geheime brieven die de gevangenis binnenkomen is gezegd dat de Sint op 4 december onze schoentjes komt vullen. Dit betekend dat we 5 december onze cadeautjes open mogen maken! De tijden waarop er pakjesavond op plot 2;-20 wordt gevierd is als volgt:

-5 december, tussen 11.00-12.00 uur

-5 december, tussen 16.00-17.00 uur

-6 december, tussen 11.00-13.00 uur

Als je bij één van deze gelegenheden niet aanwezig kan zijn, meld het dan even, dan wordt je cadeautje bewaard. Je schoentje krijgt je schoentje natuurlijk weer terug, als je je cadeautje hebt uitgepakt! Neem natuurlijk wel je stem mee naar pakjesavond, want zingen hoort er ook bij!

Eventuele verdere informatie volgt misschien nog ;)

 

bewerkt door suikerspin
Tijden pakjesavond toegevoegd
  • Leuk 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...