Spring naar bijdragen

MijnNaamIsStef

Aanbevolen berichten

Heey allemaal!

Bamboemat spinnen en ik hebben een project gestarten in prison, genaamd SeaCity!

Wij gaan allemaal plots aan elkaar mergen en zullen die tot de bodemsteen leeghakken. Vervolgens willen wij de plots dan in de bovenste laag vullen met glass en daaronder een stad bouwen die dan later met wateropgevuld wordt.

Wij gaan 12 plots mergen en op 10 van deze plots zullen wij (sommige) mensen toestaan te bouwen. Maar voordat wij kunnen gaan bouwen moeten we de plots uithakken. Nu is dit heel veel werk en kunnen we alle hulp goed gebruiken. Momenteel zijn we bezig met escape -2;5 uit te hakken. Als je wel een bijdrage aan dit project wilt leveren of geld wilt verdienen, lees dan gauw verder voor de eisen en dingen die je ermee kan verdienen!

Eisen:

-Je moet minimaal rank G / VIP zijn en naar de escape kunnen

  --> Kan je niet naar de escape maar ben je wel G of VIP dan kan ik je helpen stiekem naar de escape te leiden (maar zorg dat de bewakers ons niet zien!)

-Je moet niet de hele tijd om geld zeuren, dan wordt je ontslagen :P. De mensen die werken en niet om geld vragen zullen meer geld krijgen dan mensen die wel om geld vragen.

Verdiensten:

-Je krijgt afhankelijk van hoeveel je hakt geld. Als je goed hakt zul je om de zoveel tijd 5k ontvangen.

-Als je goede motivatie hebt en goed blijft doorhakken zul je tussendoor ook wel is een bonus ontvangen.

  ---> Een bonus is soms 1k, meestal 2k en af en toe 3k

-Je kan ook speciale/zeldzame blokken ontvangen zoals Sea Lanterns/ red sand (hier kan je glas van maken) / diamond blocks etc.

Extra's:

-Als je geen goede pickaxe hebt kan je aan bamboemat of spinnensuiker een pickaxe vragen. Deze pickaxe mag je houden als je actief meehakt op de plots. Een pickaxe die van je ons krijgt is van dia en heeft efficiency II / III / IV

-Wij repairen jullie pickaxe gratis zolang jullie meehelpen aan dit project!

Wil je helpen met het uithakken van de plots? Contact spinnensuiker of bamboemat ingame of laat hier een reactie onder dan zullen wij jullie add/ trust geven! Vermeld wel je Ingame Naam in de reacties als je mee wilt helpen!

Als het project af is zullen alle mensen die een bijdrage hebben gegeven aan dit project op een muur terecht komen :)

 

Groetjes,

Suikerspin (IGN: Spinnensuiker) en Bamboemat sgamer123

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Monk_NL locked this discussie
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...