Beste Prison spelers,
 
Het is eindelijk hier: de eerste fase van de langverwachte update van Prison.
In deze eerste fase gaan we over op 1.13, krijgen een aantal oude mines een nieuwe plek en last but not least krijgen we de eerste vijf van de nieuwe ranks!
 
Nieuwe ranks
Rank A+ t/m E+ zijn toegevoegd met hun eigen unieke mines.
 
Door het toevoegen van deze mines zijn ook de prijzen van de huidige mines iets aangepast. Dit hebben we gedaan om de mines haalbaar te houden voor spelers die geen donator-rank hebben. We kunnen aan de huidige spelers geen vergoeding geven voor de kosten die zij tot nu toe hebben gemaakt. Al met al zullen de kosten voor jouw volgende rank goedkoper zijn. De prijzen van de nieuwe ranks zijn te vinden in het /warp menu en binnenkort ook op de hulppaginas.
 
Veranderingen
De komende tijd zullen er steeds meer dingen gaan veranderen op prison. Er zullen wat bouwwerkzaamheden komen en we blijven druk met het testen van de nieuwe ranks en mines.
We hopen wat leuke nieuwe opties toe te gaan voegen, maar wat precies blijft nog een verrassing. Bugs
Kom je bugs tegen op prison 1.13? Vermeldt ze dan in het speciale kanaal genaamd prison-1-13-bugs op de discord. Lees eerst even goed door of een bug niet al vermeld staat! Een aantal dingen die op dit moment stuk zijn: Tab vult niet overal goed aan. Topscores kunnen soms niet goed werken. /bottle is nu /bottle get Je kan met 1.12.2 nog joinen mocht je dat willen. Wij geven geen support voor versies anders dan 1.13.2.  
Groetjes,
Het Prison team & de rest van de staff.