Spring naar bijdragen

Prison ontsnappen


Koos1
 Share

Aanbevolen berichten

Zo. Eindelijk: Je bent er. Je hebt genoeg gemined en je bent rank G! Nu wil je natuurlijk ontsnappen en een escape plot claimen waar je lekker kan bouwen en waar je je privé smelthuis hebt. Maar hoe moet je nou ontsnappen?

Als eerste moet je naar /warp cellen gaan. Dan loop je naar binnen en ga je door de ijzeren deur bij "verhoor". Je loopt naar de andere kant van de kamer en in de hoek kan je door de iron trapdoor. Als je bij een soort doolhof komt, moet je eerst rechtdoor lopen, de trap omhoog nemen en dan de tunnel volgen totdat je bij een t-splitsing komt. Daar moet je naar rechts en dan kom je bij een holle ruimte. Daar zit ergens aan de rechterkant achter een paar blokken een gang. Volg die, en ga aan het einde de ladder op.

Nu kom je in een toren. Ga de trap op en ga niet door de deur waar je de bewaker ziet, maar ga door de ijzeren deur die nog dicht zit. Dan zie je aan de linkerkant een soort muur van spinnenwebben. Precies in het midden ontbreekt er een, daar moet je door. Ren dan door het midden van het plein naar de overkant, blijf goed in het midden want anders pakken de bewakers je! Ga aan het einde niet naar boven maar neem de iron door helemaal aan de linkerkant. Dan moet je de trap af en aan het einde niet naar voren lopen, dan ben je buiten en moet je helemaal opnieuw beginnen...

Ga als je beneden aan de trap bent dus op de pressure plate staan en loop dan naar achteren (dit lijkt een foutje van de server maar het hoort) en dan in het water springen, naar boven gaan in de grot en dan staan er die woorden in de chat:

alarm! Pixiio is ontsnapt!

Gefeliciteerd en je moet gewoon met /plot auto een plot claimen. Veel plezier met je plot en geniet van je vrijheid!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...