Spring naar bijdragen

''Spawn Lore''


skyjade

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal!

Zoals jullie wel gemerkt hebben heeft Survival2 een nieuwe spawn! Samen met een paar andere had ik de eer die te maken, en om het nog leuker te maken heb ik er een verhaal bij bedacht! Een soort van Lore om het zo te noemen, Hopelijk vinden jullie het leuk!

 

’’ Mushroom Hills''

EDdtQEN.png 

Er was eens een jongen genaamd Nieck, Hij was geboren in een klein dorpje dat erg afgelegen lag van de open wereld. Toen hij nog een kleine baby was, werd er een vloek over hem uitgesproken door de boze heks. Zijn ouders probeerde alles er aan te doen, maar niks werkte, zij wisten dat er iets met hun zoon zou gebeuren op zijn 17e verjaardag. Toch besloten ze dat geheim van hem te houden. Jaren lang ging het goed, hun zoon groeide vrolijk op, zonder problemen of narigheid.

yQQkNZV.jpg 

Nieck hield er van om rond te lopen in de bossen die zich om het dorp heen bevonden, hij voerde altijd de dieren in de dorps boerderij, deed veel voor de mensen en toch wist iedereen van zijn vloek af. Iedereen behalve hij zelf. Zijn ouders wisten zich geen raad en besloten een deal te maken met de heks, maar daarvoor moesten ze zichzelf opofferen. Ze besloten dat te doen, 1 dag voordat Nieck 17 zou worden, zouden zijn ouders verdwijnen en hij door kunnen leven.

pFpYhiT.jpg 

De dag brak aan dat Nieck 16 jaar oud werd, deze dag hadden zijn ouders besloten om Nieck te vertellen over de vloek die over hen heerste. Ze vertelde het hem, in alle rust. Maar Nieck kon het niet geloven, voor al die jaren hebben zijn ouders dingen voor hem achtergehouden. Hij wist niet wat hij moest doen, hij wilde ze nog niet van de wereld af, niet zo vroeg al. In paniek en wanhoop stond Nieck op, verliet het gebouw en rende heel hard de bossen in. Hij rende en rende maar door en door, tot hij achter zich keek en geen terugweg kon zien. Hij was verdwaald, raakte nog erger in paniek en begon te schreeuwen voor hulp! Maar niemand hoorde hem.

zH7ueuz.png 

Hij wist niet wat te doen, en besloot maar even rustig te zitten bij een boom. Hij keek naar de blauwe lucht die steeds donkerder werd en opeens viel het hem op, een kleine wit met bruine paddenstoel naast hem. Hij kon hem zien groeien, dat is iets wat je anders nooit ziet. Hij besloot er maar naast te blijven, rustig te relaxen en afwachten tot er hulp komt. Na een paar uurtjes afwachten kreeg Nieck trek, zijn maag knorde. Hij voelde iets aan zijn hand zitten, tot zijn verbazing was het de paddenstoel. De paddenstoel vormde zich om zijn hand, wanneer de paddenstoel van zijn hand af ging, lag er eten op. Vanaf dat moment wist Nieck dat zijn vloek op te lossen was, een magische paddenstoel die je eten gaf, deze kon toch zeker ook wel een vloek oplossen?

3j6EVri.png 

Hij besloot een hapje te nemen van de paddenstoel, wat moest hij anders doen? Zodra hij het stukje door slikte kwam er een witte gloed vanuit de plek waar hij zat, de gloed werd steeds groter en lichter, tot er een explosie kwam waarbij het licht zich verspreidde over het gehele bos. Zijn ouders zagen de gloed, volgens de oude verhalen van het dorp was die gloed de oplossing voor alle vloeken, maar een offer moest hiervoor worden gemaakt. Nieck zijn ouders waren dus vloekvrij.. Nieck zelf ook, maar hij was het offer..

QgskoaY.png 

 

De paddenstoel begon zich om Nieck heen te vormen, hij wist dat vandaag zijn laatste dag was. Heel toevallig, alsnog net een week voor zijn 17e verjaardag. De paddenstoel nam Nieck op en groeide tot hoog in de lucht, zo hoog dat het gehele dorp het kon zien. De ouders en de rest van het dorp haastte zich er naar toe, om te zien hoe hun zoon was opgeofferd, maar iedereen zijn vloek was opgeheven. Sinds die dag was het dorp verhuisd naar de paddenstoel. De dorpelingen hadden de huizen en gebouwen eromheen gebouwd, voor lang hebben ze zorgeloos geleefd.. Inmiddels zijn hun huizen ruïnes, het dorp is leeg, maar nog steeds staat de paddenstoel! Deze magische gebeurtenis zal nooit iemand meer vergeten.

UgSPMu4.png 

 

Dat was het voor de Lore! Veel plezier met de nieuwe survival2 spawn!

Gr, Skyjade & Reznov.

  • Leuk 6
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...