Spring naar bijdragen

Gang update prison (nieuws)


Admin

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Gang update prison.

Beste boeven,

We hebben voor jullie een nieuwe leuke update klaar staan. Na de mines te updaten, is de gang update eindelijk klaar. De gangs moeten hierdoor jammer genoeg worden gereset.

Gang reset
De gangs zullen volgende week zondag 19 januari gereset worden. Je kunt je geld terug vragen van je gang level via een ticket. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] Al het geld dat op je gang bank account staat moet je er zelf afhalen voor de reset. Dit geld wordt niet terug gegeven als je het er niet afhaalt. We zullen tot 6 maanden na de gang reset geld van gang levels teruggeven.

Gang update
In de nieuwe update zal je veel meer kunnen doen met je gang. Zoals meer drops als je mined, gang kluizen, globale gang buff waardoor iedereen sneller mined en nog veel meer. Er zullen ook meer gang levels komen voor de echte doorzetters onder ons. Je kan alle voordelen bekijken op de hulp pagina van de gangs. Deze is alvast geupdate en kan je hier vinden: http://help.torchcraft.nl/prison/gangs

De commando's van de nieuwe gangs zullen een klein beetje veranderen dus raden we aan de hulp pagina te lezen van de gangs.

Groetjes,
Het staffteam

  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...