Spring naar bijdragen

Belangrijke informatie en updates! (nieuws)


SaintSDevastatoR

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Belangrijke informatie en updates!.

update2.png

Hey TorchCrafters,

Allereerst, we vinden het super leuk dat het de laatste tijd zo druk is op de server. Het is erg gezellig in-game en we zien leuke dingen voorbij komen! Bedankt daarvoor! In dit nieuwsbericht zijn er een heel aantal updates / informatie dingetjes in 1 bericht gestopt. Dus ik adviseer om alles even goed door te lezen. Dan ben je weer helemaal bij de tijd. We beginnen met het stafteam! Die is de laatste tijd flink uitgebreid.

  • Staffteam update

Om te beginnen zijn er aantal stafleden die promotie hebben gekregen. We zijn heel blij met onze nieuwe survival moderator @Tobjas! Je no-life activiteit op de server en je uitstekende inzet zijn we heel dankbaar voor. Succes en geniet van je nieuwe uitdaging!

Daarnaast heeft ook @Jeroen123 promotie gekregen tot moderator. Jeroen is echter een speciaal geval (dat wisten we natuurlijk allemaal al <3). Jeroen heeft namelijk als allereerste de functie van "bouwmod" gekregen. In-game gewoon met de moderator rank, maar op de achtergrond een echte bouwer. Jeroen is niet meer gekoppeld aan een gamemode. Dit betekent dat hij zich volledig kan focussen op het bouwen voor de server. Jeroen zal dan ook niet reageren op jouw survival ticket. Maar wel reageren op tickets over bouwzaken, bans etc. Je zult Jeroen natuurlijk nog wel veel zien op survival en hij wil, als hij tussen het bouwen door tijd heeft, jullie zeker helpen!

Ook hebben we twee nieuwe helpers, @mAmBeR0 komt het survival team versterken. En @TheIdiotManiac is terug van weg geweest en gaat weer als helper aan de slag op skyblock! Allebei, veel succes en plezier gewenst.

  • Korting in de TC winkel!

Gebruik de Code "quarantaine" voor 25% korting op alles in de TC-Winkel!

  • Survival 1.15.2

De informatie waar jullie al vele dagen op wachten. Hierbij de informatie over survival 1.15.2! Er gaat een hoop veranderen met 1.15.2. Dit heeft impact op een aantal dingen, namelijk:

Hoppers! Zoals jullie weten gebruiken wij een plugin om de impact van hoppers te beperken op de server performance. Daarnaast is die plugin ook nog is heel handig om sorters etc. te maken. Helaas heeft de developer van deze plugin het niet voor elkaar gekregen om een soepele overgang naar 1.15.2 mogelijk te maken. Dit betekend dat: ALLE hoppers hun LEVELS en hun SORTER ITEMS zullen verliezen bij de update naar 1.15.2. Dit is natuurlijk super vervelend omdat jullie al hele grote sorters gemaakt hebben. Hoe lossen we dit op als staff? In de komende periode komt er een shop te staan op spawn waar jullie level 2,3 en 4 hoppers kunnen verkopen voor de upgrade prijs + een nieuwe hopper. Bewaar deze hoppers tot na de 1.15.2 update en ga dan pas een nieuwe sorter bouwen! We snappen dat dit heel vervelend is, maar gezien de maker van de plugin dit niet voor elkaar heeft gekregen kunnen wij als TorchCraft niks anders doen dan het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. 

Villagers! Ook villagers krijgen er van langs bij 1.15.2. In de 1.14 update zit een grote villager update. Dit betekent dat je het "beroep" van een villager kunt veranderen hierdoor heb je veel minder villagers nodig om te traden dan nu. Villagers hebben veel impact op de server prestaties, zeker als ze straks nog "slimmer" worden dan dat ze nu al zijn. We hebben daarom besloten om ALLE villagers te verwijderen tijdens de update naar 1.15.2. Dit is heel vervelend, dat begrijpen we, maar zoals jullie weten is er momenteel veel lag op survival. We kunnen helaas niks anders doen dan drastische maatregelen nemen om dit op 1.15.2 zo veel mogelijk te voorkomen. Kort samengevat, al je villagers zullen NIET mee gaan naar 1.15.2. Je zult opnieuw opzoek moeten gaan naar villagers in bestaande dorpen of omvormen van een zombie villager. Zie het positief, zo heb je wel een nieuwe uitdaging! En voor de spelers die "alles al hebben" weer wat te doen! Vervelend, maar het is niet anders.

Shops! Er is ook leuk nieuws! We krijgen dezelfde shop plugin als op skyblock en prison. Dit betekent geen verdwijnende items meer, geen gedoe met bordjes die niet werken op bepaalde kisten etc. etc. Dit doen we samen met een update van /warp shops! er komen grotere en meer shops! Ook zullen we USERSHOPS introduceren op survival. Deze shops zijn alleen huurbaar door spelers onder de Godlike rank. Sneak preview:

image.png

  • Wanneer is de update naar 1.15.2 voor survival

De exacte datum van de update is nog niet bekend. We streven er naar om dit in de komende maand voor elkaar te boxen. Zo heeft de quarantaine toch nog een voordeel, staff met veel meer tijd dan anders!

Verder zal alles gewoon blijven zoals jullie nu bekend zijn, de map wordt NIET gereset, al je spulletjes blijf je houden en we krijgen er toffe nieuwe dingen voor terug.

  • Maatregelen met betrekking tot lag

Zoals jullie weten hebben we recentelijk geïnvesteerd in een nieuwe server met de best denkbare hardware, helaas heeft ook deze het zwaar met de grote hoeveelheid spelers, farms, hoppers, etc. We hebben daarom besloten om speed 10 terug te brengen naar maximaal speed 5 op alle gamemodes. 

De moblimiter is beter afgesteld, precies zoals staat op de stickers op de verschillende gamemodes (skyblock en survival).

Vanaf morgen, 30-03-2020, zullen mobs die uit spawners komen op survival "gestacked" zijn. Dus in plaats van 10 losse skeletons zie je 1 skeleton met "10x skeleton" er boven. Deze dropt even veel als 10 losse skeletons! Maar geeft minder lagg.

Zo... een hele boel informatie in 1 bericht, ik hoop dat jullie het allemaal begrijpen en respect hebben voor onze keuzes, we doen het namelijk voor jullie! Heb je vragen, reageer gerust (respectvol) op dit bericht of stuur ons een ticket! Die beantwoorden we graag.


Groetjes,

Het Admin team

  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey Saint,

Ziet er allemaal super uit!

Zoals gisteren bij je gemeld is er een probleem met de spawners. Na de switch zijn mijn 36 Cave Spider spawners (2 stacks (1x20 1x16)) veranderd in 2x 1 spawner. Mijn Skeleton spawners (13 van mij, 3 van Bingetje) zijn veranderd in 12 spawners. Deze waren verdeeld over meerdere kamers, de gestackte zijn veranderd in een single spawner. 

Ik hoop dat je het probleem kan traceren en dat er een manier is om mijn spawners terug te krijgen.

Mvg,

Edwin

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...