Spring naar bijdragen

BunnyBabez Event | "Under The Sea"


Spaghettisliert3

Aanbevolen berichten

UcylstH.jpg

BunnyBabez Event | "Under The Sea"
"Welk visje hengel jij vannacht binnen?"
___/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\_____/\___

Daar is 'ie dan, eindelijk. De aankondiging van het allereerste BunnyBabez event sinds onze comeback deze maand. Dagenlang hebben jullie in spanning gewacht op wat wij jullie zouden brengen. Wait no more en lees hieronder wat dit fantastische evenement in gaat houden!

Wij zijn dé TorchCraft band genaamd 'The BunnyBabez'. Wij maken popmuziek met een vleugje rap. We zijn ongeveer 3 jaar geleden gestart en hebben al eerder een ondergrondse bar geopend in GoblinHills (/warp goblinhills op Survival1), die jullie wellicht kennen. Sinds kort zijn we terug op TorchCraft omdat onze wereldtour is gecancelled naar aanleiding van de Covid-19 pandemie. We laten dit echter niet de pret bederven en gaan dus verder op TorchCraft, de plek waar het allemaal startte. Om dit te vieren hebben we ons konijnenhol omgebouwd tot een werkelijk feestparadijs waar we dag en nacht door kunnen gaan. Binnenkort zullen wij een uitgebreide Q&A posten met vragen over ons leven. Post vooral wat vragen in dit topic daarvoor.

Hieronder kan je info vinden over ons eerste evenement:

Locatie: The BunnyBabez Cave
Datum: Woensdag 22 april 2020
Tijd: 20:30
Thema: Onderwater (de best geklede speler krijgt een extra prijs!)

Jullie kunnen de komende dagen gratis entreekaartjes ophalen bij de babez (eviepevie en Amiraa). Als wij offline zijn, kan je ook een kaartje reserveren door ons te contacteren via Discord. (Onze Discord tags staan onderaan dit bericht).

Er zullen gedurende het feest waardevolle spullen gedropt worden op de dansvloer. Denk aan prismarine spullen, ink sacs en als één van de hoofdprijzen een heart of the sea. Daarnaast zal er een speciale onthulling zijn tijdens het feest...

 

We hopen jullie allemaal te zien komende woensdagavond! Wij hebben er zin in!

 

xoxo,

The BunnyBabez 😘
Spaghettisliert3, eviepevie & Amiraa

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Contactgevens Discord:

Bunny Spagh: Spaghettisliert3#3369
Babe Eva: Eva#5663
Babe Amira: Amira#7438

bewerkt door Spaghettisliert3
  • Leuk 7
  • Verward 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

UcylstH.jpg

Update: Skin- en Screenwedstrijd uitleg

Zoals al in het eerdere bericht aangekondigd, zijn er nog extra prijzen te winnen bij ons evenement vanavond. Hieronder een korte uitleg en de onthulling van de prijs..

Skinwedstrijd
Tijdens het evenement zullen ik en de babez rondlopen en ieders skin bekijken (tip: hou je armor uit!). Het thema is uiteraard 'Onderwater'. Wij zullen ergens aan het eind van het feest (tijd nog onbekend) iemand uitkiezen met de leukste en meest toepasselijke skin! Deze persoon wint één van de BunnyBabez Goodieboxen.

Screenwedstrijd
Ook na het evenement is het feest eigenlijk nog niet voorbij. We nodigen iedereen uit om veel leuke foto's te maken tijdens het feest. Plaats jouw leukste en mooiste screenshot vóór vrijdag 24 april 23:59 in dit forumtopic. Als dit niet lukt, mag je hem ook naar één van ons sturen via Discord, en dan plaatsen wij hem in dit topic met jouw naam erbij. Ergens dit weekend zullen wij de leukste screen uitkiezen, en deze persoon ontvangt dan spoedig daarna ook een goedgevulde BunnyBabez Goodiebox.

 

En wat houdt zo'n Goodiebox dan in?
De BunnyBabez Goodieboxen die wij gaan weggeven zijn twee shulkerboxen gevuld met onderwater-thema spullen (zie foto hieronder). De boxen hebben een waarde van meer dan 3000$, dus trek je leukste skin aan en neem veel foto's tijdens het feest!

Preview BunnyBabez Goodiebox:
ma56OdO.png

 

Tot vanavond! We hopen zoveel mogelijk mensen van jullie te zien!

The BunnyBabez
@Spaghettisliert3
@eviepevie
@Amiraa

  • Leuk 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

ik weet niet echt of je meerdere screenshots mag doorsturen dus ik heb er meerdere doorgestuurd en als dit niet de bedoeling is kunnen jullie de bovenste als tellende screenshot gebruiken2020-04-22_22.13.58.png2020-04-22_22_07_39.thumb.png.bb2496993e99358cff616da4069a7606.png2020-04-22_20_50_44.thumb.png.0c343ac62468295fb2b91e20d069d536.png2020-04-22_21_43_07.thumb.png.cce0593f4acfd3f733961c8738e091ef.png

 

 

 

 

bewerkt door atrejoe06
  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat een leuke screenshots tot nu toe! Vergeet niet dat jullie dit tot vandaag 23:59 kunnen doen, voor de mensen die dit lezen en het nog niet gedaan hebben :)

 

Ander leuk nieuws: De aftermovie van het evenement is zojuist geüpload door onze cameraman Skycrypt. Het is een waar pareltje geworden. We hopen dat jullie hem net zo leuk vinden als wij!
Link naar de video: 
https://www.youtube.com/watch?v=yB91WlO6hyo

 

Tot het volgende evenement!

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

8 uur geleden zei Amiraa:

hahahaha zo is het! moet niet te gek worden he. nee maar leuke foto sorry dat ik niet jullie kant op keek hahaha

Het was niet z'n geplande screen om te nemen haha, en het voegt wel wat toe aan de screenshot ♡ 

  • Leuk 2
  • Haha 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

UcylstH.jpgBekendmaking: Winnaar Screenwedstrijd

Zoals tijdens het feest zelf al bekendgemaakt is, had atrejoe06 naar onze mening de beste skin met het thema 'onderwater'. Hij heeft inmiddels één van de BunnyBabez Goodieboxen van ons ontvangen.

Daar blijft het echter niet bij, want zoals jullie weten hadden wij nog een Goodiebox om weg te geven aan degene die de leukste screenshot van het evenement had gemaakt. We hebben allemaal een top 3 uitgekozen en degene die met de meeste punten eindigde, zou de winnaar zijn van de wedstrijd.

Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Degene die uiteindelijk als winnaar uit onze stemming is gekomen is... Jale1! Jij wint de andere BunnyBabez Goodiebox gevuld met onderwater-themed spullen.

Wel leuk om te zeggen: Onze meningen over de screens waren heel erg verdeeld, onze top 3 lijstjes waren totaal verschillend. Jullie hebben dus allemaal erg leuke screenshots gemaakt en ingestuurd! En natuurlijk zal dit niet de laatste keer zijn dat we zoiets organiseren 😉


We hopen jullie te zien bij ons volgende evenement!

The BunnyBabez

  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...