Spring naar bijdragen

SURVIVAL 1.15.2 UPDATE (nieuws)


SaintSDevastatoR
 Share

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: SURVIVAL 1.15.2 UPDATE.

bannerupdate1.15.png

Hey allemaal!

Hierbij het lang verwachte berichtje over de 1.15.2 update! We hebben heel wat informatie voor jullie. Dus ga er voor zitten, pak een colaatje en een zak chips... Hier komt ie!
We zijn zo ver! Na intensief testen, bugs oplossen en nog meer testen hebben we een stabiele survival gamemode op 1.15.2 kunnen maken. Er komt wel het een en ander bij kijken! Dus goed lezen!

Dingen die je zeker weten moet regelen voor de update aan:

- Hak je hoppers! De developer van de hopperplugin heeft er niet voor kunnen zorgen dat we de hoppers kunnen laten staan als we naar 1.15.2 gaan. Dus zorg ervoor dat je ze hakt en in een kist stop! Je hoeft ze NIET in te ruilen! Als je ze wel laat staan, zullen levels, filters en andere instellingen verloren gaan!

- Hak voor de zekerheid je spawners! Het overzetten naar 1.15.2 zou goed moeten gaan, maar het kan geen kwaad om ze voor de zekerheid toch even te slopen. Dan weet je zeker dat ze goed mee komen naar 1.15.2.

- We hebben een nieuwe moblimiter in 1.15.2, houdt er dan ook rekening mee dat je je mobs ver genoeg uit elkaar zet! (check de dierenwinkel voor meer info)

- Sloop je shop kisten! We hebben een nieuwe shop plugin in 1.15.2 (oude heeft bugs zoals jullie wel weten). Het is dan ook belangrijk om je huidige te slopen! (in elk geval sign er af)

- Alle villagers zullen worden verwijderd van survival. Dit is om lagg te voorkomen op de nieuwe 1.15.2 server. Denk hier dus om! Voor meer informatie hier over verwijs ik je graag naar het vorige 1.15.2 update bericht.

- Zwevende itemframes gaan KAPOT! haal deze dus WEG!

- We krijgen een nieuwe warp shops! Met meer en grotere shops! De huurders van de huidige shops zullen voorrang krijgen met het krijgen van een shop! Deze zullen door ons verdeeld worden onder de huidige shop eigenaren. Daarnaast komen er ook nieuwe USERSHOPS! Spelers met de ranks User tot en met VIP++ kunnen hier een shopje huren. Deze shops zijn kleiner dan de Godlike shops. Maar bevinden zich wel in warp shops!

Uiteraard komen er een hele hoop nieuwe dingen bij, ook een aantal nieuwe functies! Wat die precies gaan zijn houden we nog even geheim tot de dag dat de update komt!

Dingen waar je je geen zorgen over hoeft te maken:

  • Er komt GEEN map reset
  • Er komt GEEN nether reset
  • Er komt GEEN end reset
  • Je raakt (op je villagers na) NIKS kwijt!

Wanneer:
Maar Saint, leuk dat je dit allemaal verteld, maar wat we echt willen weten is.... WANNEER!!!!? Nou.... dat zal ik jullie is vertellen! De update zal plaats vinden op 24 JUNI Dit betekend dat survival deze dag (en misschien ook nacht) NIET online is! Wij zullen jullie 25 JUNI via de DISCORD laten weten hoe laat survival weer open gaat.

We hopen op jullie begrip! Wij hebben er zin in, jullie ook?

Groeten,
Het survival team

Link naar opmerking
Deel via andere websites

47 minuten geleden zei Cubefish00:

Nu ja, dat kan wel.... Maar ik gebruik shaders, en die zijn nog lang niet allemaal geüpdate.

https://optifine.net/downloads Klik boven aan op "preview versions" en pak dan de laatste :) Shaders werken vaak gewoon op 1.15.2

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 12-6-2020 om 22:32 zei SaintSDevastatoR:

We krijgen een nieuwe warp shops! Met meer en grotere shops! De huurders van de huidige shops zullen voorrang krijgen met het krijgen van een shop! Deze zullen door ons verdeeld worden onder de huidige shop eigenaren. Daarnaast komen er ook nieuwe USERSHOPS! Spelers met de ranks User tot en met VIP++ kunnen hier een shopje huren. Deze shops zijn kleiner dan de Godlike shops. Maar bevinden zich wel in warp shops!

 

 

@SaintSDevastatoR je kan toch pas vanaf Godlike chestshops maken? Of wordt dat dan ook aangepast? Anders is het wel een beetje lastig om als user een shop te maken :-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

 Share

×
  • Nieuwe aanmaken...