Spring naar bijdragen

Tibo

Aanbevolen berichten

ACtC-3fBibPvOSNmywvaaqf2s2RV7M73he4a_ja5

Het schooljaar is weer begonnen, maar er zijn heel wat toffe veranderingen in pumpkincity zoals de paden, het museum van atrejoe06 en meer!

 

Prison reset

We kregen te horen dat prison binnenkort een grote reset krijgt en helemaal vernieuwd wordt zoals er met skyblock is gebeurt. Er komt heel wat nieuws zoals grotere plots je kan ook zelf ideeën geven. Er komt ook een museum met dingen uit de oude prison.

ACtC-3cFs9t6JMIIGVBztxlvL8HOdO1kc4X2fqq2

Prison reset: 

Museum ideeën: 

 

Community discord server 

We hebben natuurlijk al een torchcraft discord server. Maar konisky heeft ook een community server gemaakt waar al heel wat torchcrafters in zitten. Je kan er een aantal spelletjes doen en gezellig in call met mensen.

ACtC-3cb2Dp8-KzpEyQoEHId401ZByyWpocqGK9e

Link: https://discord.gg/Ru4JSq6

 

Kaart pumpkincity

Omdat er alsmaar meer te beleven valt in pumpkincity is er nu een kaart met alle belangrijke plekken. De kaart vind je op verschillende plekken in de stad vooral bij bushaltes en gemeentegebouwen. Als je ook de kaart van pumpkincity wilt kan dat voor 30 coins voor alle 4 de kaarten.

ACtC-3cjxuoV2CAsYS2zkb9K3oOmqA1gZaZ44l88

 

Pumpkincity

  • Paden stad

We zijn er weer aan kunnen beginnen! Ofja, Noa toch 😆. De voetpaden zijn grotendeels af. Binnenkort is alles helemaal klaar.

ACtC-3dPNZWIUuWyJMIv3dd22REvFXyuENfpK8st

 

  • Veerboot 

Aan het water is er nu ook een veerboot die je naar de overkant van het water brengt. Met de hulp van @creeperbaltus hebben we de boot kunnen maken. Aan de plek waar je komt met de boot is eigenlijk nog niks maar misschien in de toekomst wel.

ACtC-3fdFDlsSU4zueNu-hOCPLXglE9ltxbQ8VGD

 

  • Nieuw gebouw

Ook ben ik bezig aan een nieuw groot gebouw midden in de stad. Wat het gaat worden dat komen jullie volgende maand te weten.

ACtC-3cFD7aCzNvx8nkKFJIVPl6bkHmOmkQEYfjC

 

  • Binnenkant gebouw

Aan de binnenkant van het gebouw heb je een grote ruimte en een wat kleinere ook zijn er een aantal kleine verdiepingen aan de buitenkant.

ACtC-3eN08bzxvpEGEtXYuViGRLXFriPaDdigmVQ

 

  • Smileyman03 gebouw

Ook @smileyman03 gaat aan de slag met zijn gebouw. Het gebouw staat aan de andere kant van de stad in de hoek. Op de foto zie je het prachtige ontwerp dat gebouwd gaat worden.

ACtC-3dI0_cObRH30cQh6dwuehKoZaqtmzcviMBq

 

  • Atrejoe06 museum

 @atrejoe06 is druk bezig met zijn museum in de stad. De voorgevel vloer etc. is al klaar. Binnenin vind je al een dino skelet maar binnenkort komt er nog meer.

ACtC-3d-gdFXQsAKmh-5zchYLFMDPsWS3azjJd8p

 

  • Nosaa HEMA

Het ontwerp voor de Hema van @Nosaa is (bijna) klaar. Het wordt een zeer kleurrijk gebouw in de stad. Er staan al een paar blokken ;P.

ACtC-3d8Ij6VOZCVcouE2YtDgB9Et_xZ7AJdikB9

 

Het nieuws is weer op 😛. Hopelijk hebben jullie wat leuks gelezen en misschien weten we binnenkort wat meer over prison.

 

Overzicht:

bewerkt door Tibo
  • Leuk 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...