Spring naar bijdragen

Tibo

Aanbevolen berichten

ACtC-3dX65kQyvzb1frwWZHFOReY2dDfS1wJNsdh

 

Welkom bij het Pumpkincitynieuws van oktober! Het is Halloween en dat valt ook te zien in de stad, dus laten we maar eens beginnen.

 

Bouwevenement Halloween

Deze maand konden we meedoen aan een Halloween bouwevenement. Er zijn tal van prachtige bouwwerken gebouwd waarvan ik er zo veel mogelijk in een album heb gezet. Van het album is ook een toffe video online gekomen op het YouTube kanaal.

Album: https://photos.app.goo.gl/W91zwoom1HKd2Hx59

 

Project creeperbaltus

Zoals de meeste van jullie wel weten waarschijnlijk is @creeperbaltus met een nieuw project begonnen. Het is een stad/dorp hoe je het ziet waar je later een soort quests kan doen.

ACtC-3fz8d49m6Z3hrkQSSnQRm-lbI66C0tQUb1j

 

Vernieuwd always evenementen team

Net als vorig jaar ben ik een kijkje gaan nemen wat er allemaal veranderd is bij de vuurwerkshow van @alwaysrobin en daarrond. Dit jaar is er vooral daarbuiten veel veranderd zoals vervoersmiddelen om naar verschillende plekken te gaan. Er is een heel groot dorp waar vele spelers hun base hebben daarrond. Ook is het kasteel daarnaast ver vernieuwd er is bijvoorbeeld een dierendarm en schildpaddenmeer. Hieronder kan je de AET discord joinen.

ACtC-3eHPytrT3wJTxAZyYa08u7vqr5TCFrfphiy

Discord AET: https://discord.gg/FHmEsd9


 

Album:

 

  • Creeperbaltus wolkenkrabber

In pumpkincity is @creeperbaltus ook begonnen aan zijn gebouw. Het wordt een grote wolkenkrabber en komt ook nog een park bij en meer 😉

 

  • Gebouw smileyman03

 @smileyman03 is ook verdergegaan met zijn gebouw in de stad. Het gebouw staat er nog niet maar dat komt er binnenkort wel aan. Het ontwerp zelf kan je zien op creative.

 

  • Gebouw AET

We hadden het daarnet al over het always evenementen team, buiten het AET terrein komt er ook een gebouw in pumpkincity. Volgende maand zien we waarschijnlijk al wat meer.

 

  • Nieuwe wegen

Er was nog een deel in pumpkincity waar nog alleen maar platform was. Ook al was het nog niet nodig heb ik toch al starten gelegd daar 😜.

ACtC-3eyYWzlM1met2mNFfjGazh9p1OIyt_iykWA

 

  • Halloween versiering

In de stad is er heel wat versierd voor Halloween. Het stuk tussen wegen is geen eend meer maar podzel en op het plein vind je ook heel wat pompoenen. In de winter komt er waarschijnlijk heel wat sneeuw 🤔.

ACtC-3fRROUwqxzJA8mxibaPAoC7zVku_H56HcXn

 

  • Wat is het nieuwe gebouw?

Het nieuwe grote gebouw in de stad van wel 100x60 wordt een events gebouw in de stad. Je hebt een grote zaal en en je hebt ook een kleinere zaal voor kleine evenementen. Later, als alles af is kan je gratis de event zaal afhuren als je een event wilt doen in pumpkincity.

ACtC-3c-NxCt1R-JuRTO0qaRCKWHZCNjWZ6U4Vkn

 

  • Zaal nieuwe gebouw

In het gebouw heb je een grote en een kleine zaal. De grote zaal is al deels af, daarin gebeuren vooral grote evenementen. Er is plek voor 100+ spelers alleen gebeurt dat waarschijnlijk niet 😂. Er is een podium met vuurwerk voor vuurwerkshows en lichten voor lichtshows etc. 

ACtC-3fOzfoCRvzCBiFrxjsLzEtHZgzVsAody4IR

 

  • Lichten nieuwe gebouw

In het gebouw zijn heel wat lichten, je hebt er gewone en met redstone. De redstone lichten zijn natuurlijk het leukst 😉. Dankzij @Tobjas hebben we heel wat coole lichten die je draadloos kan bedienen in de controlekamer.

ACtC-3cYuCHUat_nuNSjgh1Q4eflwEstitgRFuF_

 

Dit was het Halloween Pumpkincitynieuws van oktober waarin we van alles van het nieuwe gebouw zagen en over het bouwevenement. Bedankt voor het lezen en dan tot volgende maand 😉.

 

Overzicht: 

 

  • Leuk 5
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...