Spring naar bijdragen

De nieuwe prison RELEASE (nieuws)


111age
 Share

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: De nieuwe prison RELEASE.

image.png

Beste Prisonspelers,

Het is EINDELIJK zover. Het mocht even duren maar we zijn eindelijk ver genoeg om naar een prisonrelease toe te werken. Het project is ontzettend tof geworden naar onze mening en wij hopen dat jullie dat ook vinden. Voordat we tot zaken komen wil ik daarom eerst ook iedereen die heeft meegeholpen enorm bedanken voor hun inzet. Dus speciaal bedankt aan Jeroen123, Raoulh, Bingetje, Jale1, SaintSDevastatoR, RAIS13, DanceFloor18, Mappors, Cees, creeperbaltus, Kamiel, ChimpGamer, troes1, BjertHa, compelintje, Drber (En voor één verdieping Name_for_me).

Ook heeft Mappors alvast ontzettend toffe trailer gemaakt en ik raad iedereen aan hem te kijken: https://youtu.be/wu_4_5LJ_Qw

De datums
En dan nu het echt belangrijke! De datums:

  • VRIJDAG 22 JANUARI: Zal de huidige prison offline gaan en dit is dus eigenlijk het afscheid. Wij hopen die dag om 20:00 dan ook om gepast afscheid te nemen van de prison. En we hopen jullie dan ook te zien. Hierna zullen we alles van de testserver gaan overzetten naar de echte server.
  •  ZONDAG 31 JANUARI 15:00: De release! 

Hoe zit het met ranks en items?

Voor de release hebben jullie ongetwijfeld nog vragen over jullie items en ranks. Hierover is al wat bekend gemaakt maar het is misschien goed dit nog even duidelijk te herhalen. De algemene samenvatting is:

  • Alle RANKS worden overgezet en hiervoor hoef je niks te doen.
  • Alle GEKOCHTE items (Dus met echt geld) zullen worden overgezet. Hiervoor hoef je ook niks te doen.
  • Mocht je ooit helper zijn geweest op prison en heb je een helperitem, kan je bij 111age een overzet aanvragen (Dit kan tot 14-3-2021, dus mocht je iemand kennen waarvoor dit geldt)
  • Je plots en alle andere items gaan NIET mee over. Echter kan je wel een plot schematic aanvragen via een ticket ([email protected]) Of als je speciale items hebt kun je deze nog tot 22 jan hier in het musuem laten zetten! (Klik hierop voor meer informatie!)

Wat is er precies veranderd?
Er zijn ongelofelijk veel dingen veranderd. Wij durven zelfs te zeggen dat weinig meer hetzelfde is gebleven, bijna alles draait op nieuwe plugins of is nieuw. Mocht je alle details willen weten raden we je aan hier te kijken.  Uiteraard hopen we ook op jullie feedback over dingen zoals hebben ranks genoeg functies, zijn de mine percentages goed enzovoort.

Helper sollicitaties
Verder zoeken wij ook nieuwe staffleden voor de nieuwe prison. Hierbij zoeken wij actieve mensen die graag hun handje bijdragen aan het verbeteren van prison. De sollicitaties staan open, dus misschien is het wel iets voor jou. Solliciteer hier: http://help.torchcraft.nl/algemeen/staff-worden

Dat was alles! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ons.

Met vriendelijke groet,

Prison team

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

 Share

×
×
  • Nieuwe aanmaken...