Spring naar bijdragen

TorchCraft bestaat 9 jaar! (nieuws)


SaintSDevastatoR

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: TorchCraft bestaat 9 jaar!.

TC_verjaardag_banner_final.jpg?width=144

Hey TorchCrafters!

Het is zo ver, vandaag bestaat TorchCraft al weer negen jaar! Wat gaat de tijd ontzettend snel! Ik wil dit berichtje dan ook beginnen met een dikke shout-out naar jullie allemaal! Spelers, zonder jullie hadden we natuurlijk nooit zo'n gezellige server! Bouwers, wat maken we de laatste tijd vette updates voor de server! En natuurlijk, staff ook jullie ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren (Sommige echt al heel lang!!). Wij als TorchCraft team gaan ons inzetten voor nog een top jaar en we kijken nu al uit naar ons 10 jarig jubileum!

35% korting in de TorchCraft winkel!
Natuurlijk vieren we onze verjaardag ook met een leuke korting voor de TorchCraft winkel! En uiteraard hebben we nieuwe dingen toegevoegd! Namelijk:

  • De nieuwe Supporter rank!
    • Voor de echte diehard supporters van TorchCraft onder ons hebben we wat nieuws, de supporter rank! Voor 5 euro per maand (beschikbaar in verschillende pakketten) help je TorchCraft om nog meer gave dingen te doen. En daarvoor krijg je natuurlijk wat leuke in-game dingen terug! Voor alle informatie over de supporter rank. Check hem hier!
  • Unieke 9 jaar TorchCraft skull!
    • Deze skull is alleen vandaag, 28 januari, te verkrijgen in de TorchCraft winkel en als prijs te krijgen bij de events rondom de verjaardag! Scoor hem snel voor het te laat is!
  • Admin pakket geupdate
    • Met de komst van @age111in het Admin team moesten we natuurlijk ook het Admin skull pakket updaten!

Om 19:30 event op de /event server!
Ook vandaag zullen we weer een super leuk event doen! Georganiseerd door onze eventmanagers en natuurlijk al hun bouwers! Ben jij er ook bij? Het event is om 19:30 en zal plaats vinden op de /event server! Maak kans op toffe prijzen!

Prison update!
Zoals jullie allemaal weten beginnen we ons nieuwe TorchCraft jaar goed met de grote prison updaten! We zien jullie graag op 31 januari om 15:00! Zorg dat je er bij bent!

 

Met feestelijke groeten,

Het TorchCraft team!

 

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...