Spring naar bijdragen

Werken aan de toekomst (nieuws)


SaintSDevastatoR

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Werken aan de toekomst.

upgrade.jpg

Hey TorchCrafters!


Zoals jullie wel gemerkt hebben is het de laatste tijd een stuk drukker geworden op de server. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee! We zien enorm veel leuke dingen ontstaan en het is op de verschillende gamemodes steeds gezelliger. We zijn dan ook ontzettend blij met en trots op onze community! En daarom vinden we het belangrijk om te denken aan de toekomst! Daarom hebben we besloten om onze server te upgraden! Als admin team hebben gekeken naar de verschillende mogelijkheden en hebben een nieuwe hoofd server gevonden die absoluut bij onze wensen aansluit!

We hebben dan ook sinds vandaag een gloednieuwe server ter beschikking met de dubbele capaciteit van de vorige!
Voor de technische mensen onder ons:

- Oude situatie: CPU: Intel core i9 9900k (8 cores) RAM: 64 GB
- Nieuwe situatie: CPU: AMD Ryzen 9 5950x (16 cores) RAM: 128 GB

Wat betekend dit in gewone mensen taal? Nou dat we onze intel processor (anderhalf jaar geleden een top ding, maar tegenwoordig al wat verouderd) vervangen voor een super snelle AMD processor! Vergelijk het met van een studentenfiets een naar e-bike gaan! Hierbij zeggen we wel: Is dan ineens alle lag voor altijd weg? Nee! Dat niet, maar... het gaat wel een stuk beter worden! Daarnaast bied deze server zoals jullie al zagen aan de technische getalletjes ruimte voor uitbreiding. Dus bijvoorbeeld voor het maken van nieuwe gamemodes! Daarnaast is het nog goed om te melden: Je verliest niks! Alles blijft zoals het is 😉

Omdat we graag zo snel mogelijk gebruik willen maken van deze nieuwe server betekend dit dat we Morgen, dinsdag 9 maart al alles gaan overzetten! Dat betekend helaas dat morgen de hele dag torchcraft offline zal zijn! We snappen dat dit jammer is, maar we krijgen er een hoop moois voor terug! We zien jullie dan ook graag woensdag weer terug op de server! Let op, mocht het overzetten langer duren dan geplanned dan zullen we jullie via de website en de discord op de hoogte houden! We zijn weer online!

We zijn jullie ontzettend dankbaar voor al jullie inzet en support (zowel door middel van donaties als het melden van bugs en mee werken aan projecten)! We genieten er als staf enorm van om TorchCraft voor jullie te onderhouden en vinden het super dat jullie op ons platform willen spelen.

De komende periode zullen we jullie nog meer meenemen in onze toekomst plannen. We zijn namelijk met van alles bezig! Houdt daarvoor vooral onze discord in de gaten! Ben je nog geen lid? Join dan snel! www.torchcraft.nl/discord 

We hopen dat jullie net zo hyped zijn als ons en nog vele jaren door willen spelen op TorchCraft! Wij zijn er voorlopig in elk geval nog niet zat van!

Tot snel op torchcraft!

Groetjes,

Het staffteam!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

4 uur geleden zei Cubefish00:

Mooi te zien dat we er zo hard op vooruit gaan!

maar....

waar is de chatbox gebleven?

Forum is geupdate ook dus er zijn paar dingen stuk gegaan of anders geworden. Volgens mij was de chatbox stuk dusja.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...