Spring naar bijdragen

Maatregelen omtrent corona (nieuws)


111age

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Maatregelen omtrent corona.

Covid19tc01.png?width=1025&height=256

Beste spelers,

Als de verwachting uitkomt dat aan het begin van de zomer iedereen in ons land die dat wil minstens 1 keer is gevaccineerd, dan is dat het moment waarop we eindelijk weer grote stappen kunnen zetten in de richting van het normale leven. Dan kan en mag misschien nog niet alles, maar wel veel. Het klinkt na een jaar corona bijna onwerkelijk, maar daar mogen we zo langzamerhand van uitgaan. Dan is corona nog steeds onder ons, maar niet meer allesbepalend voor ons leven. 

Afgelopen weken zijn de besmettingen in zowel Nederland en België wederom opgelopen en neemt de druk op de zorg weer toe. Vandaar hebben wij besloten de maatregelen omtrent corona aan te scherpen. Vandaar is er besloten, in overleg met het RIVM & OMT om tussen 13:00 en 18:00 een middagklok in te voeren. Deze klok houd in dat tussen deze tijden het aanwezig zijn op de server verboden is. Mocht je toch online komen kan er door een moderator of admin een boete gegeven worden. Dit is nodig om de verspreiding van het corona virus via de digitale omgeving een halt toe te roepen.

Deze beslissing is helaas nodig, maar natuurlijk wel een enorme tegenvaller. En voor veel mensen ook een ongelooflijk lastige boodschap. Voor jongeren die hun sociale leven nog langer in de pauzestand moeten zetten en lekker op TorchCraft willen spelen is dit vooral lastig en dit snappen wij echt. Maar het blijft nodig om de gezondheid van de bevolking te verzekeren.

Wij hopen dat jullie onze beslissing begrijpen.

Met vriendelijke groet,

Het staffteam
 

Kamiel: functie elders. Jale1 admin.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...