Spring naar bijdragen

Uitslag Speler enquête & Feedback groep (nieuws)


111age

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Uitslag Speler enquête & Feedback groep.

BannerDiscussie.png?width=1025&height=25

Hey allemaal,

Een poosje geleden hebben we een spelersenquête gehouden en deze is door veel  van jullie ingevuld. Heel erg bedankt hiervoor!  We hebben veel nuttige, eerlijke en soms ook wel harde feedback ontvangen! Over het algemeen zien we gelukkig een positief beeld van de server en het staffteam terug in de enquête. Natuurlijk zijn er ook een hoop verbeterpunten en andere dingen uitgekomen. 

Zo zouden veel van jullie graag meer mogelijkheden willen hebben om feedback te leveren of mogelijkheden hebben om bij te dragen aan de ontwikkeling van TorchCraft. Daarnaast zien we ook verschillende reacties over het ticketsysteem en of dit bijvoorbeeld niet via Discord kan. Verder zouden jullie graag een staffteam hebben dat wat minder op afstand staat.

We hebben een aantal van deze feedback punten samengevoegd en hebben dat samengevat met een groot actiepunt, namelijk de: “TorchCraft Feedback Discord groep”. Deze server is voor iedereen toegankelijk. Als je joint kan je alles lezen, maar alleen via een ticket aanvraag kan je er in meepraten. Hier is er ruimte voor discussie, feedback en pro-actief meedenken met ideeën van de staff. Hier zullen dus zowel ideeën van ons gepitcht worden als de ruimte worden gegeven aan jullie om dit ook te doen. We zijn heel benieuwd wat jullie hier van vinden en hoe het gaat lopen! Deze Discord server zal dan ook echt bedoeld zijn voor serieuze zaken. De link is: https://discord.gg/Y8Bb4tPh4w

Daarnaast hebben we gekeken naar een alternatief voor het ticketsysteem, helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat Discord hier echt geen oplossing voor is. Discord bied helaas niet de mogelijkheid om overzichtelijk tickets te archiveren en mist een hoop functionaliteit die we nu wel hebben. We zijn wel bezig om te kijken of we een soort Discord-bot kunnen maken waarmee een normale e-mail ticket gegenereerd kan worden. Dit is echter nog Work In Progress. 

Graag willen we jullie allemaal enorm bedanken voor alle feedback die we hebben ontvangen, we halen hier veel waardevolle dingen uit. Het is ook top om te zien dat jullie ons nog altijd een ruime voldoende geven. Binnenkort zullen wij de resultaten in nog wat meer detail publiceren (Link als het zover is: https://torchcraft.nl/forums/topic/8065-resultaten-enquête/?tab=comments#comment-77232 )

Groeten,

 

Het staffteam 


PS, de hele maand JULI is er 30% zomerkorting!

 

  • Leuk 4
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...