Spring naar bijdragen

Skyblock Reset!


DanceGirlAmbie

Aanbevolen berichten

Hallo Torchcrafters!

Het is jullie waarschijnlijk wel opgevallen dat de spelersaantallen van Skyblock de afgelopen tijd vrij laag zijn. Om deze reden hebben we een tijdje terug gevraagd of jullie een reset zien zitten. De antwoorden hierop waren vrij duidelijk en hebben ons tot dit besluit geleid.
Skyblock krijgt een reset!

Wat houdt dit precies in?
Wat betekend dit voor Skyblock? Deze reset betekend dat alles wat er nu gebouwd en gemaakt is weg gaat. Iedereen begint dus weer helemaal opnieuw. Op deze manier maakt iedereen weer kans om bovenaan de top lijsten te staan, het meeste geld te verdienen of leuke bouwwerken bouwen.
Natuurlijk krijgen de mensen die items uit de Torchcraft winkel hebben gekocht dit na de reset weer terug, hier komt later nog een bericht over. Ook de gekochte ranks blijven gewoon nog geldig.

Wat gaat er veranderen?
Tijdens de reset zal niet alles hetzelfde blijven. Om een nog leukere gamemode op te zetten wordt er hard gewerkt aan een gloednieuwe shop, nog leukere en uitdagendere challenges en nieuwe bouwwerken! Dit is dan ook de reden dat de reset niet zo 1 2 3 klaar is.

Wanneer wordt dit gedaan?
Aangezien de keuze voor een reset nog niet erg lang vaststaat moet er nog een hoop gedaan worden. Om deze reden hebben we dan ook nog geen vaste datum wanneer het vernieuwde Skyblock helemaal klaar is om te spelen. De exacte datum wordt later nog bekend gemaakt, dit zal rond begin 2022 zijn.

Kan ik ook meedenken en ideeën bedenken?
Natuurlijk willen we ook de ideeën en meningen van de spelers terug laten komen. Uiteindelijk is het doel om een zo leuk mogelijke gamemode te maken voor jullie. Het is mogelijk om ideeën en meningen te geven in de feedback discord onder het kopje Skyblock. We hopen jullie input daar te zien!

 

Jullie horen snel meer van ons!
- Het Skyblock team.

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...
35 minuten geleden zei michiellemmens:

Is er al enig idee over de reset datum?

Er is momenteel nog geen datum bekend gemaakt. Het enige wat we weten is dit: 

 

Op 10-10-2021 om 15:12 zei DanceGirlAmbie:

De exacte datum wordt later nog bekend gemaakt, dit zal rond begin 2022 zijn.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...