Spring naar bijdragen

Survival elytras


111age

Aanbevolen berichten

Beste survivalspelers,
Zoals jullie weten hebben we een tijdje terug de end gereset. Dat ging opzich redelijk goed maar door een grote fout van ons konden mensen gewoon elytras pakken wat niet de bedoeling was. We willen de fout niet goedpraten want het was echt heel stom maar het aantal elytras ingame is echt significant omhoog gegaan en dit is uiteraard een probleem. We zouden dan ook graag onze excuses aanbieden want wij zijn volledig verkeerd omgegaan met de situatie.

Wij hebben hard zitten brainstormen voor een goede oplossing maar een echt perfecte oplossing is helaas niet mogelijk in onze ogen. We kunnen wel alle elytras gaan innemen maar er zijn dermate veel elytras ingame dat dit een onmogelijke taak wordt en bovendien zijn de legit verkregen elytras niet te onderscheiden van de verkregen elytras door onze fout.

Om toch wat te doen zouden we iedereen willen vragen de elytras die verkregen zijn door de end reset in te leveren bij of de NPC op spawn waarbij je eerst je eltyra kon omruilen of bij Jale of mij. Een ticket ervoor maken is uiteraard ook mogelijk. In ruil hiervoor zul je 200 coins ontvangen en wij hopen dat jullie in eerlijkheid toch de beslissing nemen gebruik te maken hiervan.

Mochten jullie nog vragen hebben of betere oplossingen horen wij het graag.

- Survival team

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...