Spring naar bijdragen

Nieuwe admins + Skywars + Halloween (nieuws)


111age

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Nieuwe admins + Skywars + Halloween.

Afbeelding
Hey allemaal,

Zoals jullie misschien wel gelezen/gemerkt hebben lijd de server al een tijdje aan een soort tekort aan admins. Om hier wat aan te doen hebben we besloten niet 1, niet 2, niet 3, niet 4 maar drie nieuwe mensen te promoveren naar de admin rank. Het gaat hier om Jeroen123, Jale1 of 2 en onze eigen Backslide999. Gefeliciteerd! Om ze toch nog ff allemaal wat uit te lichten:

Jeroen: Jeroen draait al tijdje mee op de server en staat natuurlijk bekend van het bouwteam. Hij werkt bovendien echt ontzettend hard en is zeer productief en wij hopen dat hij deze energie/productiviteit kan gebruiken een nieuwe boost aan de server te geven. Hij zal zich als admin blijven inzetten voor de dingen die hij al doet (Prison en bouwen) maar misschien zo nu en dan ff ergens anders helpen. 

Jale: Jale heeft misschien wat minder technische vaardigheden maar is al tijden hoofdhelper van de server en heeft aangetoond over meer socialere vaardigheden te bezitten. Nu ze admin is kan ze dit natuurlijk blijven doen maar ze zal ook de leiding van survival en de initiatieven daar eens op te pakken. Bovendien maakt ze ontzettend leuke plaatjes en is actief bezig met het contentteam. 

Back: Back is een beetje een bijzonder geval gezien hij nog enkel helper (Eventmanager) is maar wij denken dat hij de adminrank volledig verdiend heeft. Back is vroeger al eens mod geweest op TC en bovendien ook developer. Dus hij kan nu naast event ook mooi wat dingen developen als hij zin heeft en misschien wel meer als ie zin heeft. Bovendien is zijn denkkracht zeer welkom.

Halloween
Verder wil ik iedereen ff op de halloween bezigheden attenderen want anders sneeuw ik dat nieuws bericht beetje onder (Zie link hieronder):
https://torchcraft.nl/view-139-torchcraft-halloween-sale-events/

Skywars:
Door het weinige aantal spelers en vele bugs hebben we besloten te stoppen met skywars (We zitten nu te denken over een goede vervanging dus we horen het graag). Om jullie toch nog even te laten genieten hebben we besloten de gamemode skywars nog tot 27 december open te laten. We hebben hierbij ook iedereen alle functies gegeven, dus jullie kunnen nu ook alle OP dingen zoals explosive arrows. Iedereen die mee heeft geholpen aan skywars (Testers & Bouwers) bedankt!

Als jullie nog vragen hebben over bovenstaande dingen hoor ik het graag (PM is ook prima).
Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend! 

  • Leuk 6
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...