Spring naar bijdragen

Gala 28 januari + Global unban (nieuws)


Backslide

Aanbevolen berichten

In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Gala 28 januari + Global unban.

TCgalabal_banner.jpg

 

Torchcrafters!

Het gala

Eerder deze maand kondigden we al aan dat de hele maand januari in het teken staat van ons 10-jarig bestaan. Op 28 januari hopen wij dit dan ook met jullie allemaal mooi te kunnen afsluiten! Als het goed is heeft een deel van jullie dan ook al goed meegeholpen met de voorbereidingen van dit grote spektakel. 28 Januari organiseert Torchcraft namelijk haar eigen gala!

Wat houdt dit precies in?

Deze avond hopen we, samen met jullie, terug te blikken op 10 mooie jaren. Daarbij hebben we ook geprobeerd om een aantal oude bekenden uit te nodigen! Natuurlijk is het voor ons onmogelijk om iedereen te benaderen, dus mocht jij nog mensen kennen met wie jij lang (LANG) geleden nog mooie momenten hebt beleefd op Torchcraft, nodig ze dan ook zeker uit deze avond! Zo zorgen we er voor dat het iets wordt waar nog lang over nagepraat kan worden. Degenen die op deze dag alle quests hebben afgerond, krijgen VIP-toegang tot het event! Dit houdt in dat jullie de beste plekken krijgen om het hele evenement te zien. Na het gala is het daarnaast mogelijk om een ticket aan te maken om het VIP-kaartje te bemachtigen, op een gamemode naar keuze. Zo kan jij aan iedereen laten zien dat jij alle quests heb voltooid! (Zorg dus dat je een ticket maakt na 28 januari en vermeld hierin de gamemode waarop je het item wilt ontvangen.

Aangezien dit een heus gala is, hopen we ook dat iedereen netjes gekleed komt! (lees; maak een deftige skin voor jezelf). De personen met de beste skins zullen dan ook nog met een extra prijsje naar huis gaan deze avond.

Het gala zal rond 19:00 beginnen! Zorg dat je er bij bent!

 

Global Unban


Dan nog wat anders. We willen van dit moment ook graag gebruik maken om ons van onze goede kant te laten zien. De afgelopen jaren heeft Torchcraft heel wat spelers bestraft. Nu snappen wij ook dat, net zoals Torchcraft ouder wordt, spelers hetzelfde ervaren. Daarom hebben wij gekozen om de gehele banlist op te schonen. Dit houdt in dat alle spelers* worden ontdaan van hun warns, mutes, kicks en bans! Het moment waarop dit zal gebeuren zal net voor 28 januari zijn. Ook deze leden kunnen dus bij het gala aanwezig zijn!

Het Torchcraft Team

 

*Er zullen een aantal uitzonderingen worden gemaakt op deze regel. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

  • Leuk 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

5WdQwX7.png

De BunnyBabez 🐰👯‍♀️(eviepevie, Amiraa en ik) zijn heel blij met de persoonlijke VIP invitatie voor het gala van 28 januari. Wij zullen dan ook present zijn op deze party van het decennium!

Mag dit een avond worden waar oud en nieuw elkaar ontmoet, nieuwe vrienden gemaakt worden, en wellicht ook wat relaties gesneuveld gaan worden 🔥🏝️ "Temptation...."

  • Leuk 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...