Spring naar bijdragen

Survival Update


duncan1612

Aanbevolen berichten

 

Survival_Afb.jpg

Hey iedereen,

Hier is dan het moment waar iedereen lang op heeft gewacht: een update op Survival! Met deze update hebben we geprobeerd om jullie ideeën te verwerken in verschillende updates en toevoegingen!

 

Als eerste is er een nieuwe quest toegevoegd! Ga op avontuur met de staffleden en ontvang een cadeau als je de quest voltooid. Om de quest te starten moet je eerst de NPC op spawn zoeken, deze zal je naar de quest sturen.

Daarnaast zijn de dailyrewards eindelijk terug!! Dus log elke dag in om leuke beloningen te krijgen! Om het menu te openen, typ /daily.

Als derde hebben we auctionhouse toegevoegd. Om het auctionhouse te openen typ /ah.                              User & Vip - 1 slot, Vip++ & Godlike - 2 slots, Godlike++ & Ultragod - 3 slots, Ultragod++ - 4 slots

Powertool is ook weer toegevoegd aan de rank Ultragod++. Om een command te linken aan een item, houd het item in je hand en typ /powertool [command]. Vervang [command] voor het commando dat je er op wilt zetten. Voorbeeld: /powertool /thru. Om een command van een item te halen, houd het item in je hand en typ /powertool clear. Om te checken of/welk command er op een item staat, typ /powertool

We hebben ook ChatGames toegevoegd. Het is heel simpel. Af en toe komt er een vraag/opdracht in de chat, wie deze als eerste beantwoord krijgt een beloning.

Als laatste en hetgene waar we ook heel graag jullie mening over horen zijn de nieuwe points, deze points krijg je door online te zijn. Voor elk uur dat je online bent krijg je 1 Onlinetime Point en met deze points kun je dingen kopen in een nieuwe vette ingame shop via NPC op spawn! Om te zien hoeveel points je hebt typ /points me. Als je wilt zien wanneer je een nieuwe Onlinetime Point krijgt, typ /prewards

 

We willen jullie bedanken voor jullie feedback en ideeën. Ook willen we jullie blijven motiveren om ideeën in te sturen zodat we kunnen kijken wat mogelijk is en Survival nog leuker kunnen maken dan dat het al is! Mochten er bugs zijn, meld ze dan via dm naar een stafflid, dankje! Voor nu veel plezier met deze nieuwe update!

- Het Survivalteam 🤠

 

 

  • Leuk 6
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...