Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 24-02-23 in alle secties tonen

 1. ChimpGamer

  Updates

  Algemeen: Lag problemen die hoge ping en timeout veroorzaakte opgelost. We ondersteunen nu op al onze servers de 1.19.4 client. Emojis aan de chat toegevoegd. Binnenkort komt er een lijst beschikbaar met alle emojis die je in chat kunt gebruiken. Voor nu is de belangrijkste ❤️ Lobby: De top 3 voters van afgelopen maand zijn nu te zien in de lobby (NPC's) Skyblock: Bug gefixed waarbij je geen wand kreeg als je inventory vol was. AutoPickup werkt nu ook met Treefeller van mcMMO. Je kan nu in je eiland instellingen instellen wie op je eiland autopickup maken gebruiken. AutoPickup werkt nu ook op de drops van de custom mobs. Survival: Ultragod++ kan nu 10 items verkopen op /ah inplaats van 9. De cooldown van ah is verlaagd naar 5 sec. De server geupdate naar 1.19.3. Disguises menu toegevoegd op survival. Je kan hem openen via /dis. /dis <disguise> blijft gewoon werken. Creative: Disguises menu werkt weer. Je kan hem openen via /disguises of via het creative menu links onder "Disguises". Leaf decay staat nu standaard uit op alle plots. Je kan het weer aanzetten via /plot flags set leaf-dacay true
  2 punten
 2. Jeroen123

  Updates

  Discord: /map command toegevoegd om link naar de maps te krijgen Skyblock: De kansenpercentages die je te zien krijgt bij de mobcoin gokmachine zijn nu goed omgerekend Je kan weer /tpaccept gebruiken op spawn Een paar onbruikbare opties in /is settings zijn weggehaald Survival: In elke cave op de spawn is nu een enderchest te vinden. Bij de dierenwinkel op de spawn is nu een goat spawnegg te koop! Bij de veilinghuis heeft elke rank meer slots verkregen, zie onderstaand: User: van 0 -> 3 Vip: van 1 -> 4 Vip++: van 2 -> 5 Godlike: van 2 -> 6 Godlike++: van 3 -> 7 Ultragod: van 3 -> 8 Ultragod++: van 4 -> 9 Powertool uitgeschakeld in de jail. Je kan nu makkelijker drops oppakken bij warp xp. Bij de dierenwinkel kan je nu een weer een chicken spawn egg kopen. /warp en /warps opent nu een menu waar je kunt kiezen tussen de server warps en speler warps. Kleine verbeteringen in het server warps menu Survival zijn scoreboard is nu ook aangepast naar het nieuwe design.
  2 punten
 3. UberCuteKippetje

  hey stel mezelf toch nog maar eens voor!

  hey! ik ben danya ik stel me even opnieuw voor omdat ik normaal de naam YouGotRektByGirl heten maar inmidels kon ik niet meer aan dat acc komen dus heet ik vanaf nu UberCuteKippetje ik ben ondertussen 21j en ik hou voral van bouwen en survivalen ik zie jullie snel in survival! ik hou van dieren en hou van tekenen en game voornamelijk ook verschillende games! groetjes danya/UberCuteKippetje ( als jullie mijn vorige bericht nog herhinnerde ) ik ga minecraft voledig opnieuw ondekken! ik heb er zin in!
  2 punten
 4. 111age

  Topvoters is terug!

  Hey allemaal, We hebben geregeld het verzoek gehad om topvoters terug te brengen. Hierbij is het dus terug! Oudere spelers zullen het vast nog wel kennen maar voor de wat nieuwere mensjes (Al snappen die het waarschijnlijk ook wel): Topvoters is eigenlijk gewoon heel simpel, elke maand zal elke keer dat je stemt op de server via torchcraft.nl/vote zullen we deze tellen. De spelers die aan het eind van de maand de meeste votes hebben zullen dan prijzen kunnen claimen via een ticket. De prijzen zullen niet elke maand hetzelfde zijn. Voor Maart zijn de volgende prijzen te verdienen: Een coupon van 20 euro, supporter voor 1 maand, topvoter tag + topvoter skull. Supporter voor 1 maand, skullpakket naar keuze, topvoter tag + topvoter skull. Supporter voor 1 maand, topvoter tag + topvoter skull. Vriendelijke groet, Het staffteam.
  2 punten
 5. 111age

  Topvoters is terug! (nieuws)

  In dit topic kan je discussiëren over het nieuwsitem: Topvoters is terug!. Hey allemaal, We hebben geregeld het verzoek gehad om topvoters terug te brengen. Hierbij is het dus terug! Oudere spelers zullen het vast nog wel kennen maar voor de wat nieuwere mensjes (Al snappen die het waarschijnlijk ook wel): Topvoters is eigenlijk gewoon heel simpel, elke maand zal elke keer dat je stemt op de server via torchcraft.nl/vote zullen we deze tellen. De spelers die aan het eind van de maand de meeste votes hebben zullen dan prijzen kunnen claimen via een ticket. De prijzen zullen niet elke maand hetzelfde zijn. Voor Maart zijn de volgende prijzen te verdienen: Een coupon van 20 euro, supporter voor 1 maand, topvoter tag + topvoter skull. Supporter voor 1 maand, skullpakket naar keuze, topvoter tag + topvoter skull. Supporter voor 1 maand, topvoter tag + topvoter skull. Vriendelijke groet, Het staffteam.
  1 punt
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...