Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Tonen van de leukste bijdragen sinds 24-01-18 in alle secties

 1. 7 punten
  jale1

  Winterspelen 2018!

  Hey allemaal, Laatst liet Xoezer in zijn stream al een kleine spoiler zien. En nu is het bijna zo ver! De winterspelen komen eraan. Deze oude traditie van CasBrother willen we graag voortzetten en we hopen ook dat het minstens net zo goed wordt. Het Event-Team heeft de afgelopen daarom heel hard gewerkt! Daarom wil ik voor we aan de planning en inhoud beginnen eerst even @Jeroen123 @111age @Kamiel @Anarchics @SkyJade @compelintje en @SaintSDevastatoR bedanken. Zonder hen was het nooit gelukt. Wat zijn de winterspelen? De winterspelen zijn een legende op Torchcraft. Misschien hebben sommige mensen de vorige edities al wel meegedaan, of misschien gewonnen? Het houdt eigenlijk in dat we een olympische winterspelen nabootsen op de event server. Met dit keer onze eigen versie van Schaatsen, Ijshockey, Curling en als leuke afsluiting: biatlon! Dus wil je al heel je leven eens meedoen met de olympische spelen? Het kan nu! Wanneer? De grote vraag die iedereen heeft is natuurlijk “wanneer?”. De spelen zullen 4 dagen duren. En de vaste tijd zal om 16:30 worden. Echter zullen er op één dag twee onderdelen plaats vinden. Het tweede event zal 's avonds plaats vinden. Hieronder de planning: 12 februari 2018 om 16:30: Schaatsen. 13 februari 2018 om 16:30: Ijshockey (PvP) 14 februari 2018 om 16:30: Spleef en om 19:30 SlapStick aka curling. 15 februari 2018 om 16:30: Biatlon. Hierna is de prijs uitreiking. Hoe kun je winnen? Gezien de winterspelen uit meerdere onderdelen bestaan zullen we werken met een punten systeem. Je hoort voor een event begint hoeveel punten je hiervoor kunt krijgen. Wel zullen we ook de mogelijkheid bieden om wat bonus-punten te verzamelen door bijvoorbeeld het parkour op de winterspelen spawn. Ook zullen er misschien raadsels of zoektochten zijn. Houd hiervoor het forum, de stream en de chat goed in de gaten. Het klassement zal in deze topic verschijnen en geupdate worden. Wat kun je winnen? De prijzen zijn dit jaar weer super leuk! 1e prijs: 16 euro coupon 2e prijs: 8 euro coupon 3e prijs: 4 euro coupon Hoe kun je de spelen volgen? Het volledige evenement zal gestreamd worden door het TorchCraft twitch channel, ook zal CasBrother wat streamen. Ben je dus meer van kijken? Volg deze dan vooral. Hier zullen ook zoals al eerder gezegd misschien wel de mogelijkheden voordoen om extra punten te verdienen dus het is zeker de moeite waard. Linkjes: https://www.twitch.tv/torchcraft Maandag 12 februari 16:30, Woensdag 14 februari 19:30 https://www.twitch.tv/casbrother Dinsdag 13 februari 16:30, Woensdag 14 februari 16:30, Donderdag 15 februari 16:30 Neem zeker een kijkje! Dus ben jij de nieuwe Sven Kramer of Ireen Wüst. Of kan je net zo goed juichen als onze Koning Willy? Dan zien we je graag tijdens de spelen. Moge de beste winnen! Groetjes, Het Event-Team.
 2. 5 punten
  Stro_O

  Project Cobra

  Omdat het al maanden geleden is dat ik hier iets gepost heb wil ik mijn nieuw project voorstellen, Na een lange tijd inactief te zijn heb ik mijn zin in bouwen tijdelijk teruggekregen en had ik het domme idee om een cobra te bouwen op torchcraft. Ik was ermee begonnen in creative omdat ik dacht dat dit me nooit zou lukken. Met grote verbazing lijkt het toch nog op een cobra. Ik ben nog van plan dit project een stuk groter te maken! Alleen weet ik nog niet 100 procent wat ik met de Cobra verder ga doen. Als jullie een leuk idee weten mag je het me altijd laten weten! Hier enkele foto's van de beginfase van dit project. De bedoeling is om hier af en toe in dit topic wat updates te plaatsen. Meer screenshots vind je onder deze link! https://imgur.com/a/1nqcx
 3. 5 punten
  Cees

  Updates

  Vrienden De vriendenlijst wordt nu gesorteerd op online en naam. Het maximaal aantal vrienden is verhoogd naar 100!
 4. 4 punten
  CasBrother

  Winterspelen 2018!

  Pft. Noem je me nou een oude doos? Heb net even gespiekt, ziet er enorm gaaf uit. Ben trots op deze mensen dat de traditie wordt voorgezet en dat zo veel mensen enthousiasme tonen! De spelen zijn wel echt een deel van Torchcraft geweest, en ik kan niet wachten om jullie reacties te zien. Complimenten aan de bouwers, ik zal er bij zijn. - Craisze / Casbrother (Oud EventManager, of Helper Event, dat heette vroeger zo)
 5. 4 punten
  compelintje

  Wisseling van de wacht

  Ik ben een vrouw he kan multitasken
 6. 3 punten
  ReznoV_Vazileski

  Instagram Account TorchCraft

  Leuk initiatief inderdaad maar met "het instagram account van torchcraft" impliceer je dus dat wij dat account bezitten en dus de verantwoordelijkheid erover dragen Zoals Maniac al zei graag wat duidelijker aangeven dat dit om een onafhankelijk/fan account gaat Verder wel goede media voor tc dus ga ik niet over klagen :')
 7. 3 punten
  extremewessel30

  Ik verlaat TorchCraft...

  Het was leuk geweest, maar helaas ga ik jullie verlaten. Veel meegemaakt. Veel leuke dingen, maar ook wat slechtere dingen. Hierbij sluit ik mijn avontuur af. Mogen die van jullie lekker lang blijven bestaan. Het was leuk jullie gekend te hebben. Misschien kom ik weer terug, misschien ook niet. Ga er maar van uit dat ik niet meer terug kom. Wel kunnen jullie met mij contact houden op discord: extremewessel30#3201 Ik wil speciaal bedankt zeggen tegen: @xRobert010. Eén van de beste staff leden van heel TorchCraft. @Skycrypt en @xR0B omdat ik hun al zo lang ken en goeie vrienden met hun ben geweest. (Zijn we nog steeds hoop ik). Superkiki123 (Heeft geen forum account) ook één van de beste vrienden die ik heb gehad. Heel mijn vrienden lijst en heel TorchCraft. Bedankt, maar dit is het einde. extremewessel30 P.S. Ik ga jullie missen. Daar ben ik zeker van.
 8. 3 punten
  jale1

  Winterspelen 2018!

  De tussenstand van dit moment: Ninodv 5 GamingJob 3 SlamBam140 3 Bamboegamer 2 isk1wi_ 2 kylie0209 2 xRobert010 2 broodje_nl 1 Compuuter 1 De_Heilige_Haan 1 Evifant 1 Fqmke 1 GamendeMonkey 1 Mathias_Plays_MC 1 MrBlueSky 1 Name_For_Me 1 snoespoes 1 Tigerue 1 xRobert_Fangirl 1 Yoni_ 1
 9. 3 punten
  Spaghettisliert3

  Winterspelen 2018!

  Super tof dat jullie het weer doorzetten, al is voor mij 16:00 best vroeg. Ik snap dat jullie het liever niet te laat willen maken, maar om deze tijd ben ik meestal nog niet thuis en ik ben bang dat anderen dat ook niet zijn.
 10. 3 punten
  Saizis

  Dit gaat me echt te ver

  Hey Hoi Peter17 Ik snap je gedachtengang maar ik zal het proberen uit te leggen waarom het woord homo toch in de chatfilter staat. Torchcraft wil graag een fijne en veilige spelomgeving bieden voor alle spelers. Ongeacht Leeftijd, Geslacht, Huidskleur, Geloof, Geaardheid of enig andere vorm. Iedereen mag en moet zichzelf kunnen zijn op de server en daar streven wij ook naar. Het woord homo is opgenomen in de chatfilter omdat zoals _HerobrineYT_ hierboven netjes heeft verwoord, het woord homo nog te vaak op de verkeerde manier gebruikt wordt. In de vorm van schelden of iemand belachelijk maken. Het klinkt voor diegene die het zegt misschien heel onschuldig maar een speler die online is en er mee worstelt of gewoon weet van zichzelf dat hij/zij LGBTQ is kan het pijnlijk overkomen. Daarom is het woord opgenomen in de chatfilter. Om op die manier een stukje bescherming te kunnen bieden. Ik hoop dat het zo een klein beetje duidelijker is geworden voor je? Wel wil ik even zeggen dat ik het fijn vind dat je het aangeeft en ook laat zien dat het voor jou niks uitmaakt. Top! Groeten Saizis
 11. 3 punten
  Xoezer

  Wisseling van de wacht

  Vandaag is de dag dat TorchCraft jarig is, voor mij een mooi moment om ook terug te blikken. De afgelopen jaren (3) heb ik mij met 120% ingezet voor de helpers. Een taak die ik leuk vond, maar enorm veel tijd koste. Daarom heb ik besloten dat ik mijn taken als HoofdHelper neer leg. Het is tijd dat iemand anders deze leuke uitdaging krijgt om met alle helpers in contact te mogen komen. Gesprekken te voeren en helpers te "helpen". Helaas heb ik niet meer voldoende tijd om dit goed uit te voeren. @compelintje neemt mijn taken over, we zullen deze week de overdracht doen. Ik zal de komende tijd nog wel aanblijven als admin en compelintje helpen waar nodig. Bedankt allemaal! En nog een hele fijne verjaardag!
 12. 2 punten
  Xoezer

  Updates

  Skyblock Je kunt weer items veilen! Gebruik /auction om naar het menu te gaan, en /auction start om een veiling te starten. (Veilingen start je vanaf Godlike++!) De custom End staat online! Met dank aan de bouwers: @Hete_Panda, @xRobert010 en @SmexyCover Door de komst van de custom end zijn er weer Shulkers te sparen. Succes ;)
 13. 2 punten
  Spaghettisliert3

  Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Hierbij mijn foto voor de wedstrijd. Toelichting: Dit is glashard bewijs dat Maxima vandaag is vreemdgegaan met Gigakoos. De twee stonden te smakken terwijl arme Willem toekeek. Binnenkort ook te zien in tijdschrift Privé.
 14. 2 punten
  CasBrother

  Winterspelen 2018!

  Hoi! Vandaag speelden we IJshockey, oftewel PvP, en oh wat was het spannend! We keken naar de mensen met de meeste kills, en laten we kijken hoe de medaillespiegel er nu uitziet. Naam Dag 1 Dag 2 Totaal SlamBam140 3 4 7 Ninodv 5 5 GamingJob 3 1 4 troes1 4 4 BamboeGamer 2 1 3 Mike0403 3 3 DontBeMadPLS 3 3 Evifant 1 1 2 GamendeMonkey 1 1 2 isk1wi_ 2 2 kylie0209 2 2 xRobert010 2 2 Yoni_ 1 1 2 spaghettisliert3 2 2 broodje_nl 1 1 Compuuter 1 1 De_Heilige_Haan 1 1 Fqmke 1 1 Mathias_Plays_MC 1 1 MrBlueSky 1 1 Name_For_Me 1 1 snoespoes 1 1 Tigerue 1 1 xRobert_Fangirl 1 1 Dinoooo_ 1 1 Draisze 1 1 Tot morgen!
 15. 2 punten
  skyjade

  ''Progress in het Dorp''

  Hey allemaal! Zoals jullie wel weten heb ik een groot dorp op survival2 gemaakt, hiervan heb ik zowat mijn levenswerk gemaakt. Toch ben ik sinds de laatste update over de grote boom (mijn huis) niet gestopt met bouwen. En daarom vind ik het leuk om met jullie te delen wat er tot nu toe nog meer bijgekomen is. Als je eventueel nog meer ideeen hebt, vertel ze me en wellicht komen ze ook in het dorp te staan! 1. De huizen die bij mij altijd in het dorp stonden, waren altijd heel simpel woll, hout en cobblestone. Om de sfeer een beetje te verbeteren had ik dat woll dus verplaatst met Spruce wood. Het zorgde voor een cozy effect, het was zeker een hoop werk, maar het is het waard! 2. De muur is eindelijk afgewerkt! Met de hulp van de bekende mod Reznov_Vazileski, hebben we de muur afgemaakt en gedecoreerd, deze muur is geheel te vinden om het dorp heen, Ook de haven staat aan de linkerkant, 2 boten zijn hier een part van. De vliegende eilanden zijn nog ietsje verder gedecoreerd en afgewerkt. (Dit ziet er allemaal een stuk beter uit met shaders!) 3. Noem mij maar levenloos, ik sta het toe, Deze boom die je hier ziet is niet de zelfde als mijn grotere boom. Dit is een klein boompje, kleiner dan de gene waar ik in leef. Ik had namelijk een idee nodig om in het dorp te plaatsen, iets wat er bij paste maar geen huis was. Dus ik kwam er op om nog een boom te maken. Waarschijnlijk komt er in de toekomst nog een derde, de plaatsing daarvan is nog onbekend! 4. Natuurlijk! Meer huizen! Ongeveer zijn er totaal nu 15 huizen bijgebouwt, dat betekend dat er nu ongeveer 75 huizen in het dorp staan. Natuurlijk lijken ze allemaal een beetje op elkaar, maar aan ieder huis is er wel 1 dingetje anders! Sommige hebben farms, sommige niet, buitenkant of binnekant is anders ingericht etc! Gelukkig maar, als alles zo recht en het zelfde was zou het niet beter zijn! 5. Ik had altijd al het idee dat ik het dorp ging schikken in 3 kanten, 1 kant de arme, 2e kant een rijke buurt, en 3e kant een marktplaats. Deze hier is van de rijke buurt, dit zijn 2 villahuizen met 2/3 verdiepingen, een eigen enchanting tafel en ondergronds zwembad. Aan de linkerkant een mooie smithoven voor de sier. Ik ben zelf erg trots op deze huizen, ik had namelijk ook nooit verwacht dat ze zo mooi zouden worden. 6. Eindelijk! ik heb de grote cathedraal ingericht, en dat is nog niet het enige, het is een shop! Boven en onder staan kisten waarbij je spulletjes kan kopen, lang niet alles qua items staat erin, maar de grootste en belangrijkste items wel! Als er nog iets ontbreekt kun je me altijd een mail sturen door /mail send Skyjade (Bericht) Natuurlijk wel op s2 ;) Voor de mensen die het intressant vinden kan je /warp vliegsteen doen om hier te komen! 7. Zoals je dus kunt zien is dit nu de gehele map van mijn dorp. Het is nog lang niet helemaal volgebouwd, en er komt een dag dat het wel vol zit. Maar eerst lekker genieten van deze mooie uitzichten! Gelukkig staat mijn ''monk-camera'' er naast om de boel goed te bewaken! 8. Dit was het dan! Hopelijk hebben jullie genoten van deze post, en nogmaals als je ideeen of tips/opmerkingen hebt, ik hoor ze graag! die zijn alleen maar handig zodat ik het dorp kan verbeteren voor iedereen! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag! Tot het volgende bericht! Gr. Skyjade
 16. 2 punten
  compelintje

  AFK vis regeling

  Er zou tot 10 februari een trial lopen betreffende de aangepaste regel voor het afk vissen. Nu is echter het volgende voorgekomen. In de afgelopen 2 dagen ben ik Meerdere gevallen van misbruik tegen gekomen. het gaat hier om spelers die zich niet aan die gemaakte afspraak hielden en dus of meerdere chesten aangesloten hadden, met meer dan 1 alt account online waren e.d. Ook heeft de aangepaste regel nogal wat ophef server wijd veroorzaakt en bleek het voor ons als staf niet mogelijk om onderscheid te maken tussen spelers die afk stonden met behulp van iets op hun muis te leggen. of afk stonden door middel van de f11 bug, of het gebruik van Autoclick. In geen van de gevallen willen wij als staff het gebruik van hacks, of bugs op wat voor manier dan ook goed keuren. Hierdoor hebben we besloten deze aangepaste regel terug te draaien en aan te passen. De grootste aanpassing zal zijn het afk gedeelte. Waarom ik nu dit bericht verstuur is omdat ik in twee dagen tijd al zo veel misbruik, en verwarring ben tegen gekomen. dat ik dit niet langer meer wil laten lopen. Vanaf heden geld de regel dus als volgt: Het is toegestaan een visfarm op je plot te hebben. het is echter niet meer toegestaan bij deze visfarm afk te staan. Wanneer een speler langer dan 10 sec niet zal reageren wordt hij/zij gekickt van de gamemode. Gebeurd het bij deze speler vaker dan zal de speler een warn/ban (afhankelijk van de situatie) ontvangen en word de inhoud van de visfarm verwijderd. Dit is zo besloten om het voor alle spelers server breed eerlijk en oprecht te houden. Ter verduidelijking voor een aantal spelers die het niet helemaal begrepen, De regel is terug gedraaid omdat spelers er misbruik van maakte doormiddel van het gebruik van Autoclick, of bug abuse door de f11 functie. Zware overtredingen Overtreed je een van deze regels? Dan ligt een ban meestal tussen de 1 en 3 maanden. - Mods of resource packs gebruiken die je een voordeel opleveren ten opzichte van andere spelers. Dus geen gebruik maken van bijvoorbeeld hack clients, diamond compass of x-ray (mod/resource pack). Zeer zware overtredingen Overtreed je een van deze regels? Dan krijg je geen unban meer. - Het misbruiken van bugs Wanneer je met een Alt account aan het vissen bent en daarnaast met een ander account speelt weten wij al dat je gebruik maakt van de f11 bug. Dit valt dus onder bug abuse, Zie regel hierboven. Het feit dat ik dus nu binnen 24 na aanpassing van regel nogmaals moet benoemen kan het volgende tot gevolg hebben. Blijven spelers hiervan dus misbruik maken. (en zoals je ziet komen wij hier snel genoeg achter) Dan zullen de Visfarms helemaal verboden worden op prison. We komen spelers graag een beetje tegemoet. maar jullie kunnen het voor een ander verpesten. Weer even kort en duidelijk: - Afk vissen --> kick - Afk blijven vissen --> warn +verwijdering chest - Nogmaals afk vissen --> Ban - Bug abuse/autoclick --> Directe ban van 1 maand
 17. 2 punten
  Xoezer

  Updates

  Skyblock [Bug] Probleem met spawners is opgelost! Bedankt Monk [Nieuw] Extra mobs toegevoegd aan de spawner changes functie voor UG spelers [Bug] Probleem met de shops op UG eiland opgelost. [Nieuw] Warp XP toegevoegd aan de server warps Bedankt voor het bouwen Smexycover en xRubbert010! [Nieuw] Mobshop toegevoegd aan de warpxp [Update] De scheikunde challenges is geüpdatet met een nieuwe reward. [Update] De sneeuw is gesmolten op spawn en er is een nieuwe marktkoopman neergestreken met andere items.
 18. 2 punten
  Build_it_now

  Nieuwe ideeën

  nog een dringende tip: Haal de cooldown van commands weer weg, of zet ze op 1 seconde. Heb erge last van de "wacht 1/2 seconden voor je een volgende command uitvoerd" melding. dit vooral bij: snel /backpack en /enderchest snel /back /warp /home /spawn snel /wb /furnace etc. Bij deze commands moet die cooldown weg. Terrible Ik heb hier alleen last van op Survival2 of dit ook op andere servers speelt weet ik niet.
 19. 2 punten
  PapaTheBoss

  [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  He hallo. Zo te lezen gaat het hier om de terug keer van de oude pvp. Ik persoonlijk vind deze (prison)map leuker. Er valt veel meer te zien en te ontdekken en volgens mij word dat alleen maar meer. Persoonlijk ben ik wel van verandering. Soms kan je niet om verandering heen en zul je moeten vernieuwen. Vind wel dat oud en nieuw gecombineert kunnen worden. Leuk voor de oude en nieuwe spelers.
 20. 2 punten
  OnbekendeSpeler

  ''Progress in het Dorp''

  tip: maak het minder mooi, dan voel ik me niet een noob in bouwen
 21. 2 punten
  Stro_O

  Project Cobra

  Update 1: Na een hele week zitten te vloeken, hakken en bouwen staat de kop van mijn cobra er niet meer alleen op. Hier enkele Screenshot's: onder deze link vind je meer screenshots. https://imgur.com/a/mn6Ed Bedankt @Ringo1978 voor de screenshots!
 22. 2 punten
  _HerobrineYT_

  Wisseling van de wacht

  ik weet 300% zeker dat jij het 200% ermee eens bent dat monk zij dat hij er 120% mee eens was
 23. 2 punten
  Pixiio

  Wisseling van de wacht

  Hier ben ik 200% mee eens! Je merkte dat je het altijd vol passie deed om het beste uit iedereen te krijgen en iedereen zo goed mogelijk te helpen Thnx Xoez!
 24. 2 punten
  Monk_NL

  Selfies met AFK King troes1

  troes1 kijkt wel heel hongerige blik naar je schaap papa...
 25. 2 punten
  Monk_NL

  Wisseling van de wacht

  Er komt heel wat bij kijken, en @Xoezerheeft in mijn mening zich meer dan 120% hiervoor ingezet! Bedankt voor alle moeite en passie die je als Hoofd Helper erin gestopt had. Er zijn een aantal situaties geweest waar ik zelf ook nog het een-en-ander van je kon leren. Gelukkig blijf je als Admin nog gezellig in het team, en kunnen we altijd nog terugvallen op je wijsheid en creativiteit
 26. 2 punten
  Evi

  HAHA

  Op games is er een nieuwe trend gestart... de trend gaat zoiets als: HAHA HAHA HAHA ja dat dus met dank aan ~Pickle_king (hij heeft helaas geen forum acc ) Dus zet allemaal hier onder ff HAHA en maak een wereld wijde trend ervan! Toegevoegd door Monk_NL: 1 reactie per speler met HAHA is voldoende. Meerdere gelijksoortige reacties worden gezien als spam, en zal worden verwijderd!
 27. 2 punten
  TheIdiotManiac

  HAHA

  #IkZalTrendsNooittBegrijpen
 28. 1 punt
  Monk_NL

  Prison armor stands

  Als er teveel armor stands bij elkaar staan (ca. 50 in een en om de chunk), dan bestaat er een kans dat er enkele automatisch verwijderd worden. Deze beperking is noodzakelijk, omdat er grappenmakers zijn die +2000 armor stands neerzetten, waardoor spelers hun Minecraft crasht.
 29. 1 punt
  Draisze

  Instagram Account TorchCraft

  Mijn forum account is van 5 september 2017 ik begon 3 weekjes daarvoor met TorchCraft, Niet super lang
 30. 1 punt
  _HerobrineYT_

  Verjaardagsfeestje

  Hallo torchcrafters, ik ben binnenkort jarig en ik ga ook iets doen op prison daarvoor. op prison kan je komen meevieren op 17 februari 2018 vanaf 4 uur! Er gaat vanalles gebeuren, je mag parkouren op een moeilijk parkour zonder inkom te betalen. je kan met zen allen in een achtbaan of met boten schaatsen op het ijs. op het einde zal er een skinbattle zijn. de winnaar ontvangt dan 5k coins. Ik zoek nog een moderator/admin die mee zouden willen beoordelen voor de skinbattle en het zal heel leuk worden! Opgepast, ik ga ook nog wat anders weggeven. ik ga een volledig gratis automatische visfarm giveaway doen! daarvoor moet je heel het feestje online zijn en De skinbattle winnen. doe maar je beste skin aan en ik heb graag veel details en tekeningen. gedownloade skins kunnen winnen maar er is minder kans. als je het echt wilt. maak ook tekeningen op de achterkant en zijkanten. dat zijn de details waarvan ik houd :). Hopelijk tot dan, _herobrineYT_
 31. 1 punt
  Draisze

  Winterspelen (Foto-Wedstrijd)

  Een foto'tje met knappe Willie en Maxima Ingame Naam: Draisze
 32. 1 punt
  bert_POWER

  Minecraft account hacked

  stuur ticket dan zorgt staff er waarschijnlijk wel voor dat je die shop houdt of dat je alle spullen kunt houden
 33. 1 punt
  jale1

  Woordslang

  indische olifant
 34. 1 punt
  Evi

  Winterspelen 2018!

  NEEEEE, ik kan slapstick en snowball niet mee doen #Sad gelukkig de rest wel..
 35. 1 punt
  Gigakoos

  Dit gaat me echt te ver

  @Peter17 ik ben het met jou eens, maar zoals @_HerobrineYT_ zei en @Saizis ook: het wordt nog te vaak verkeerd gebruikt
 36. 1 punt
  Draisze

  Winterspelen 2018!

  Leuk! Ik weet zeker dat het tof gaat worden. Al ben ik er zelf nooit bij geweest xD. Ik hoop dat het een leuke prijs wordt
 37. 1 punt
  skyjade

  AFK vis regeling

  Deze regel is maar al te sterk, afk machines of enige van deze modpacks etc, zijn ook verboden op andere gamemodes, ik snapte al niet waarom het hier wel kon. Prima regeltje
 38. 1 punt
  _HerobrineYT_

  Project Cobra

  ik wil wel komen kijken maar geef mij armor en een potion of invissible. je weet nooit zeker met zo'n groot beest...
 39. 1 punt
  skyjade

  ''Progress in het Dorp''

  Sommige zijn zeker ingericht, maar een aantal staan ook nog leeg
 40. 1 punt
  bert_POWER

  [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  @Fearsum88 misschien kunnen jullie anders van die map een download link maken?
 41. 1 punt
  SikandaTheOnlyOne

  [OUDE PRISON SPELERS] Oude map terug?

  IK vind ook dat de oude map terug moet komen, al is het maar tijdelijk. Ik zelf speel een tijdje al niet meer tc meder door de nieuwe updates, ik denk dat het goed is als een oud geleedte terug komt. IK denk dat meer spelers terug kunnen komen inclusief mijzelf. Ik zelf speel al langer dan 5 jaar tc en vooral prison en zou t heel leuk vinden als wat van die amateur map terug komt in plaats van de professionele map nu. Gegroet U allen, Sikanda
 42. 1 punt
  Fqmke

  lekker afk zitten met justhusky

  Dat klopt, je krijgt haar niet meer van iemand af als ze nou eenmaal een Knufsky wilt geven
 43. 1 punt
  MonsterHighDVD

  Ik verlaat TorchCraft...

  Sorry maar ik heb echt geen idee wie je bent
 44. 1 punt
  _HerobrineYT_

  TorchCraft verlaten? Ja of nee

  Jij moet het kiezen, als je het niet leuk vind leave je, anders blijf je
 45. 1 punt
  Fearsum88

  HAHA

  #gaapgaap
 46. 1 punt
  Roufar

  Claims verwijderen/ Chunk regenerator

  Zelf heb ik destijds voor zo'n 200 euro protectie blokjes gekocht en een jaar lang van alles gebouwd. Vervolgens ongeveer een jaar niet meer gespeeld omdat ik even uitgekeken was op minecraft. Dan kom je terug en is alles geunclaimed en gegriefd. Het is voor mij niet meer leuk om hier te spelen en het motiveert me ook niet om nog 1 euro te investeren. Het is ook best lastig om een plekje te vinden wat nog niet is kaal gekloven. Ik vind het geen wijze manier van omgaan met mensen die serieus in de server investeren (zowel tijd als geld) en vind dat hierboven een belangrijk punt aangesneden wordt. Verder erg leuke server en leuke community!
 47. 1 punt
  compelintje

  Hall of Fame

  Gamemode: Event Wedstrijd: Kerstevent 2017 1e plek: Onbekendespeler 2e plek: Laurensje2004 3e plek: JustHusky
 48. 1 punt
  xItsMeBlue

  Dood gaan

  Hallo TorchCraft! Er is iets heel raars gaande op Survival vind ik. Ik was namelijk een dag of 3 offline ofz en toen ik online kwam was ik dood! Daardoor waren ook al mijn spullen verloren gegaan inclusief elytra. Zou iemand dit willen fixen want dit is al de 2e keer dat ik een elytra kwijtraak door dood gaan! Groetjes IK
 49. 1 punt
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival 1 en 2 / Games / Prison Pets werken weer! Bedankt: Chimp, Monk en ik :P)
 50. 1 punt
  compelintje

  Het mysterie van Anubis

  Beste spelers, Al tijden zijn er in de hoek van de prison map opgravingen bezig. Bij de eerste opgravingen werden een deserttemple en het hoofd van Anubis onder het zand vandaan gehaald. Gisteravond laat begon de grond te beven en het beeld te spreken 'Beste spelers! Ik heb u waardig bevonden om het heilige sand uit deze woestijn op te graven. Ik geef u een plek waar sand onbeperkt terug zal keren. en u zoveel sand als u maar wilt kunt halen. Om u extra te belonen zult u op deze plek ook gravel tegen komen. waarmee u in staat zal zijn nieuwe blokken te creëren!' Gisteren is er wat gebeurd op prison mensen. Plotseling hebben we een plek gekregen waar we gratis ons sand vandaan kunnen halen. Zoek snel rond en ontdek ook het geheim van het zwevende zand van Anubis. groetjes, Comp.
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×