Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Tonen van de leukste bijdragen sinds 23-10-17 in alle secties

 1. 13 punten
  Pixiio

  Procedure datalek

  Hi TorchCrafters. Zoals eerder gezegd zouden we vervolg stappen nemen tegen Z. die onze data heeft gelekt aan een groot aantal gebruikers. We willen transparant zijn over deze procedure, vandaar deze post. Hoe de lek heeft weten te gebeuren is al eerder uitgelegd, zie hiervoor de nieuws post. Gemeld aan ouders Als eerst hebben wij contact opgenomen met de familie van Z. om deze zaak aan te kaarten. In eerste instantie hadden wij nog weinig bewijs en heeft Z. zijn ouders wijs gemaakt dat we ze willen oplichten d.m.v. phishing. Zelfs na deze waarschuwing is Z. doorgegaan met het verspreiden van persoonsgegevens. Na de tweede melding (met veel bewijs deze keer) is Z. er waarschijnlijk wel mee gestopt. Autoriteit Persoonsgegevens Ten eerste hebben we de Autoriteit Persoonsgegevens ingelicht over de datalek. De Autoriteit Persoonsgegevens monitort datalekken en noteert deze. Ook de naam van de verspreider van de persoonsgegevens is in deze melding opgenomen. Politie Vandaag ben ik naar het politiebureau gegaan om stappen te ondernemen tegen Z. Tijdens het 1 uur durende gesprek met de politieagente heb ik besloten om er geen aangiften van de doen maar een melding. Beide was mogelijk volgens de agente aangezien het bezit (handig om te weten voor andere) & verspreiding een strafbare daad is. Aangezien de gevolgen voor Z. onwijs groot kunnen zijn heb ik in verband met zijn leeftijd besloten dit niet te doen. Al had ik wel een grote twijfel. Een melding houdt in dat al ons bewijs (wat vrij veel was, dank voor de melders) is toegevoegd aan het landelijk profiel van Z. Indien Z. doorgaat met het verspreiden van data (of ons blijft lastig vallen op een andere manier) zal deze melding worden omgezet in een aangiften. Ook kan de melding worden gebruikt tegen Z. bij zaken in de toekomst van andere partijen. Geen leuk grapje dus. Note foto: aantal gegevens heeft de agente verwijderd en ik zelf een aantal. We ontvangen graag melding indien je het idee hebt dat Z. hiermee door gaat. Verder verwijzen we jullie graag voor vragen en opmerkingen naar ons e-mail adres: [email protected] Hopelijk is het voor Z. duidelijk dat je zo niet kan omgaan met andere mensen. Bedankt voor jullie aandacht.
 2. 6 punten
  Xoezer

  Welkom Sinterklaas!

  Na een lange overtocht is het gelukkig toch nog goed gekomen. Het leek er even op dat de wegwijspiet het stoomschip de verkeerde kant op stuurde. Gelukkig wist Skyblockpiet precies waar ze moesten zijn. Sinterklaas is aangekomen met zijn luchtschip en pieten. Het spawngebouw is omgetoverd tot grote pietenhuis. @xRobert010 en @SmexyCover hebben mij verteld dat in het ruim allemaal cadeutjes klaar liggen. Hopelijk zijn het er genoeg voor alle skyblockers... Maar daar komen we op 5 december achter!
 3. 5 punten
  ChimpGamer

  SkullHunt

  Hey allemaal, Vandaag hebben we iets nieuws uitgebracht op Games genaamd skullhunt. Je zou het kunnen zien als een nieuwe game maar tijdelijk. Nou even over de game zelf. Het doel van de game is dat je opzoek gaat naar halloween skulls die versprijd zijn over de games lobby, de normale creative spawn en de creative godlike spawn. Als je 10 skulls hebt gevonden wordt je beloond met 10 coins, bij 20 skulls 20 coins en bij 25 skulls krijg je 2 keys. Met die 2 keys kun je een crate openen. Als je 25 skulls hebt gevonden heb je alle skulls gevonden! De Game zal waarschijnlijk eindigen op 1 November. Je krijgt 2 tips. 1ste Tip alle skulls hebben een halloween skin. 2de Tip als er particles van een skull afkomt zie je dat je die an hebt gevonden. LET OP! Als je die keys niet krijgt of er zijn problemen mee. Meld het dan even! Veel skullhunt plezier! De skullhunt is afgelopen! Gefeliciteerd aan iedereen die alle skulls wist te vinden!
 4. 4 punten
  Pixiio

  UltraGod++ release!

  Hey TorchCrafters! Vandaag is eindelijk de dag dat UltraGod++ uitkomt We hebben er hard ons best op gedaan en hopen dat jullie de functies leuk vinden. Dus... de functies! Je bent toegang tot het /afk commando waarmee je kan laten zien dat je weg bent van je computer. Als je weer beweegt zal de afk laten zien dat je weer terug bent. Je kan /hat gebruiken om een blok op je hoofd zetten, bijvoorbeeld glas of hout! Je krijgt toegang tot de unieke UltraGod++ kit met daarin: -> Diamond sword met sharpness 3 -> Diamond helmet met protection 3 -> Diamond chestplate met protection 3 -> Diamond leggings met protection 3 -> Diamond boots met protection 3 -> Bow met power 2 en punch 2 en infinity. Je hebt toegang tot het meeste aantal plots van alle ranks: 8. Je hebt de mogelijkheid om een shop te maken. Maak je eigen shop op je plot, handel met andere en word rijk! Je kan 50 shops maken. Ook hier heb je de meeste aantal shops van alle ranks. Je hebt toegang tot de unieke ''shop display'' functie. Je kan op signs alle kleuren van de regenboog gebruiken! Zie hier alle kleuren: http://ess.khhq.net/mc/ Je kan het /sit commando gebruiken om te gaan zitten. Je hebt toegang tot nieuwe /dis monsters! Je kan vanaf nu verkleden als Llama (dubbel l), Polar Bear, Vindicator, Illusioner en Evoker. Je hebt natuurlijk toegang tot de allertofste mine: de UltraGod++ mine. (/warp is het commando) Je hebt toegang tot autoblock, hierdoor worden alle ingots automatisch omgezet naar blokken. Bovenstaande functies komen bovenop je huidige pre-order functies. We wensen jullie veel plezier
 5. 4 punten
  Monk_NL

  Het mysterie van Anubis

  Ik bedacht me net iets... Is "Anubis" Yoda taal voor "A is nub"? Dat is toch een belediging voor rank A spelers?
 6. 4 punten
  Monk_NL

  Het mysterie van Anubis

  Yes! Anubis is eindelijk wakker geworden! Nu kan ik ons potje schaken eindelijk afmaken waar we 2000 jaar geleden mee begonnen waren.
 7. 3 punten
  compelintje

  Nieuwe shop plugin!

  Dag Beste Prison spelers, Misschien hebben sommige van jullie het al gezien maar het menu van koekiemonster is veranderd !!!!!! Dit komt omdat we een nieuwe plugin voor koekie hebben geïnstalleerd. We hebben besloten dit te doen omdat de oude plugin vaak de boosdoener was van de crashes op prison. Het nieuwe menu werkt verder bijna hetzelfde als het oude menu. De items zijn hetzelfde ingedeeld alleen het verkoop onderdeel is iets aangepast. - items verkopen in stapels van 1, 8 en 64 stuks - alle items van 1 soort, in 1 keer verkopen - gebruikt voor de stapels van 1, 8 en 64 de rode knoppen - gebruik voor alle items in 1 keer de emmer. - de prijzen zijn gewoon hetzelfde gebleven Houdt deze nieuwe plugin nu in dat ik mijn eigen shops moet aanpassen? Nee. De speler shops werken via een andere plugin dan de koekie shop. Het is echt alleen koekie die van uiterlijk veranderd is. Je hoeft aan je eigen shops niets te veranderen of te doen
 8. 3 punten
  Monk_NL

  Vertrouw X. Niet!

  Ooh geniaal! De boef die dit gedaan heeft is echt heel gemeen! GG >:D
 9. 3 punten
  Reszs

  Voorstellen

  We hebben dezelfde telefoon
 10. 3 punten
  Monk_NL

  Updates

  Survival 2 Er heeft groot onderhoud plaatsgevonden. Mochten er bugs ontdekt worden, dan graag direct melden bij een staflid en/of via een email naar [email protected] De nieuwe huisdieren zijn nu ook hier toegevoegd! Gebruik hiervoor het commando "/pet". Vehicles kunnen weer normaal bestuurd worden! Lekker rondkarren in je tank! Diverse verbeteringen voor "/furniture". Per ongeluk je inventory wissen met "/clear" gaat niet meer, je moet het command vanaf nu 2x intypen. Wij hopen dat met het groot onderhoud de lagg-problemen van de afgelopen dagen hiermee opgelost of in ieder geval flink verminderd zijn. Bij succes zal Survival 1 zal kort hierna ook volgen.
 11. 3 punten
  Gigakoos

  verkoop

  Nooit te snel oordelen als je nog niet alles hebt ontdekt
 12. 3 punten
  Monk_NL

  Updates

  Prison Het sand op de bovenste laag is weggehaald bij mine Z (was bij de UltraGod mine al gebeurd), en vervangen voor diorite. Het percentage van Clay in de VIP mine is verhoogt van 0.1% naar 1% vanwege de nieuwe terracotta blokken Zoals jullie zien, zijn er de laatste tijd een aantal updates voor Prison geweest. Dit is ter voorbereiding voor UltraGod++ waar veel spelers naar uitkijken! De UltraGod++ mine ingesteld! Deze blokken zullen erin te vinden zijn: Netherrack, Nether Brick, Hardened Clay, Red Nether Brick, Nether Quartz Ore, Purpur Block, Magma.
 13. 3 punten
  Kamiel

  Procedure datalek

  Raoul, gebruik alsjeblieft nou eens leestekens, dit is zo onduidelijk...
 14. 3 punten
  Raoulh

  Procedure datalek

  vind het mooi dat je ons op de hoogte houd maar persoonlijk had ik gewoon aangifte gedaan als ie denkt een grote jonge te zijn door het te verspreiden moet ie niet gaan janken als een kleine jongen voor de gevolgen
 15. 3 punten
  SaintSDevastator

  Updates

  Games Vernieuwd Creative menu Elytra effects vanaf Godlike ++ Voxel Sniper vanaf Godlike Armor stand tools vanaf vip++ Maak armor stands met armen en positioneer hun armen en benen! Banner maker Nieuwe kitpvp kit! TnT Run draait goed dus deze game zal blijven op Torchcraft!
 16. 2 punten
  compelintje

  Sintwedstrijd Prison 2017

  O kom er eens kijken! wat Juffrouw in haar schoentje vind Een briefje gekregen van de goede Sint! Beste Prison spelers Dageraad breekt aan en de boefjes ontwaken. En vonden op prison reuze cadeautjes om zich mee te vermaken. Prison leek wel een miniatuur wereld geworden. Zo anders dat zelfs de varkens hun verbazing knorden. En wat bleek er aan de hand te zijn. Een SintWedstrijd! dat is pas fijn! Een uitdaging voor ieder die meedoet. Proberen om te rijmen tussen al dat suikergoed. Over heel de stad verspreid. Staan de woorden van de SintWedstrijd! Zoek zo veel mogelijk woorden op en maak hiermee een gedicht Schrijf het in een boekje! let op! het is niet verplicht! Bij /warp cellen lever je de gedichten in, in de hoppers gooi hem er tussenin. De drie mooiste gedichten winnen en staan bovenaan. Er is ook een beloning voor een ieder die serieus heeft meegedaan. Dus rijm maar door en rijm maar na. Misschien ga je dit rijmpje wel achterna! Groetjes Sint en Piet!
 17. 2 punten
  Graseter (troes1)

  Vertrouw X. Niet!

  Deze post is niet erg jonges, Hij valt niet direct een persoon aan en noemt hij/haar gewoon een scammer. Zoals ik al veel eerder heb verteld op prison: Scammen mag, maar als je te veel scamt of de foute persoon scamt kan het zijn dat je reputatie op prison verslechterd. Dat is dan zijn eigen schuld. Als hij/zij onschuldig blijk te zijn zal hij/zij dit moeten aan tonen aan de spelers waar hij/zij later mee wilt handelen :). Zoals ik al zei moest het netjes gehouden worden en zoals ik deze post nu lees vind ik dat het netjes is dus mag hij blijven staan van mij.
 18. 2 punten
  alwaysrobin

  Welkom Sinterklaas!

  welkom sinterklaas en zwarte piet met jullie luchtschip
 19. 2 punten
  BelgEric

  verkoop

  Hoi Jullie zijn vriendelijke mensen en staff. Maar er is iets wat jullie niet hebben en andere Prison servers waar ik op speelt wel hebben. Uw inkoop stand voor alles in te kopen hebben jullie niet verkoop onder spelers is alleen maar tijd verlies indereen wilt toch de laagste prijs. Want nu zit ik met kisten ore waar ik het niet kan verkopen als er geen mensen online zijn. Jullie moeten ook in zien dat er nederlandse mensen komen die op zo een server gespeelt hebben met een betere pickaxe waar je 3 blokken hakt in plaats hier van 1 blokje en dan nog traag schrikt mensen af. In de dagen dat ik gespeelt heb komen er mensen spelen hakken een paar blokken en zijn terug weg omdat ze beter zijn gewend. Ik ga ook terug naar mijn Prison server waar ik altijd heb gespeelt want jullie bieden mij niet het zelfde aan dan daar 1.sneller pickaxe 2.ik kan er alles verkopen 24 uur rond. Ik zeg het maar als je me niet gelooft ga dan zelf een kijkje nemen. Staf en andere mensen die bij jullie spelen zijn zeer vriendelijk dat is zeer goed. Als jullie het aanpassen dan laat het mij weten kom ik graag terug. Gr BelgEric
 20. 2 punten
  age111

  MineCon Earth 2017

  Kun je misschien niet beter een bericht plaatsen en die steeds bewerken? Dan hoef je niet het hele forum onder te spammen.
 21. 2 punten
  Jeffreyyy

  Welkom Sinterklaas!

  haha, welkom in Skyblock Sinterklaas!
 22. 2 punten
  xRobert010

  Welkom Sinterklaas!

  Hmm ik hoop dat we genoeg cadeautjes hebben hoor
 23. 2 punten
  extremewessel30

  Welkom Sinterklaas!

  Leuk idee
 24. 2 punten
  Monk_NL

  hoelang speel je al op torchcraft ?

  Hallo, ik ben Monk en ik speel ongeveer 2 maanden op deze server. Ik vind het heel leuk, en de spelers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik denk dat ik hier nog wel een paar keer terug kom om te spelen.
 25. 2 punten
  TheIdiotManiac

  Een nieuw idee voor prison

  Ideëen lenen dan
 26. 2 punten
  UltimateSpiro_02

  Een nieuw idee voor prison

  Overlaatst zag ik op het forum een post en ik dacht. dat is wel een leuk ideetje met wat aanpassingen. Omdat er zo weinig pvpers op prison zijn zou ik een /warp botpvp maken. Dat is een pvp waarin 10 bots rondlopen die je allemaal kan doden. Het mogen npc's zijn van staff maar je hebt ook mijn toestemming om mijn npc te gebruiken. Zo zou ik het leuker vinden om online te zijn als je alleen bent. Laat me jullie mening weten in de reacties! UltimateSpiro_02
 27. 2 punten
  Saizis

  Procedure datalek

  De manier waarop het nu aangepakt is geeft hem nog een kans om er iets aan te doen. Gaat hij weer de fout in dan is het zijn eigen schuld dat er een aangifte van komt en kan hij alleen zichzelf op de kop geven mocht dit hem achtervolgen en hij geen toekomstperspectief meer hebben.
 28. 2 punten
  Fearsum88

  Procedure datalek

  Hoop dat dit een wijze les is voor iedereen die denkt dat hij onschendbaar is achter zijn computer.
 29. 2 punten
  ChimpGamer

  Banner zoektocht

  Het is prison wat verwacht je. Sws heeft Monk al jaren ervaring in de bak dus dat zal voor hem een kipnugget van eigen kip zijn
 30. 2 punten
  Pixiio

  Updates

  Algemeen Voten werkt weer! Thanks @ChimpGamer
 31. 2 punten
  Monk_NL

  Updates

  Prison De huisdieren werken! Gebruik hiervoor het nieuwe menu "/pet", geen gedoe meer met commando's! Elk huisdier heeft zijn eigen plekje in de inventory, dus zodra je eenmaal weet waar hij staat hoef je nooit meer te zoeken [Fix] De gangnamen staan weer keurig aangegeven in de chat.
 32. 1 punt
  Gigakoos

  Vertrouw X. Niet!

  X. is een ongelofelijke scammer. Ik weet dat je mag scammen op prison, maar dit gaat heel ver. Hij wilde een project doen met mij, we zouden een dierentuin gaan maken op mijn plot. Ik gaf hem na een tijdje trust want hij zou verder bouwen. Toen ik de volgende ochtend op mijn plot kwam, waren mijn 27 dia blocks weg. Mijn bordje van @compelintje als eigenaar was ook verdwenen, net als mijn bordje van @Monk_NL, het bordje van @Isastyle het bordje van @Saizis. In plaats van het bordje van Monk staat er nu een bordje met een erge tekst erop die ik nu niet hier ga posten. (Je kan het bordje bekijken op mijn plot, er zit aan de linkerkant van mijn huis een ingang zonder deur.) Hij heeft ook mijn gokautomaat concept leeggehaald, hij heeft mijn loterij prijzen kist weggehaald, hij heeft al mijn gesmolten ingots weggehaald en (dit is wel het ergste) het bordje van @Pixiio weggehaald inclusief zijn taart... Ik weet dat scammen en plots leegroven mag op prison, maar het is natuurlijk altijd vervelend als het bij jou gebeurt. Dit bericht heb ik hier neergezet om duidelijk te maken dat niemand meer iets met X. gaat doen omdat er dan een grote kans is dat hij je hele plot leegrooft. https://imgur.com/gallery/LQjzc
 33. 1 punt
  cubefish00

  MineCon Earth 2017

  Dit is een forum over nieuws van MineCon EARTH 2017! ga de discussie aan een wees op de hoogte van al het MineCon update nieuws!
 34. 1 punt
  alwaysrobin

  decemer texture pack

  bedankt
 35. 1 punt
  cubefish00

  MineCon Earth 2017

  juist bert! daar ko ik zo op.
 36. 1 punt
  Tendonsie

  Updates

  Donaties We zijn overgestapt van Paymentwall naar Mollie in BuyCraft Mollie is een Nederlands bedrijf die donaties éénvoudiger maakt. Coupon code Om dit te vieren, tot middernacht 17 november: 10% korting op alle ranks. COUPON CODE: WELCOME-MOLLIE
 37. 1 punt
  SaintSDevastator

  Updates

  Survival 1 & 2 Vehicles kunnen weer sturen! Toet-Tooeeeeet! Wool portals werken weer Diverse updates achter de schermen voor een nog betere survival ervaring! Bedankt @Monk_NL Binnenkort zullen de pets weer werken op survival!
 38. 1 punt
  compelintje

  verkoop

  Dag BelgEric, Op onze prison server zijn we juist op deze manier aan het werk omdat we zo juist een opvallende prison zijn. Het gaat in het begin inderdaad misschien wat trager dan de verschillende Prison servers waarbij je meteen bij het begin een OP pickaxe krijgt en je vrij snel kan ranken. Wij hebben bewust gekozen om het minen iets trager te laten verlopen op deze prison. Ik begrijp niet helemaal de vraag dat je niets kan verkopen als er geen andere spelers online zijn. Ik denk dat je bedoeld dat als een spelershop vol is dat je dan niets meer kan verkopen en geen geld meer kan verdienen? Je kan bijna alle blokken ten aller tijden verkopen bij /warp winkel door met je rechtermuisknop op koekiemonster te klikken. Koekiemonster is onze verkoop shop voor spelers. Hij heeft voor alle blokken de richtprijzen waar de andere spelers meestal hun inkoop prijzen op baseren. groetjes, compelintje
 39. 1 punt
  Raoulh

  Het mysterie van Anubis

  na dat komt omdat de speler nub is en geen silk touch heeft
 40. 1 punt
  DitIsPlaneetje

  Banner zoektocht

  @Monk_NL is geboren in de bak
 41. 1 punt
  UltimateSpiro_02

  Niets

  Geef mij maar vissticks
 42. 1 punt
  compelintje

  Nieuwe lobby recensie!

  @Gigakoos Als je goed gekeken had had je gezien dat we al een grote torch hebben staan, de mod grot al terug is, en dat we nu huisjes verhuren in de lobby via de torchcraft winkel. Het logo is in aanmaak en is onderweg
 43. 1 punt
  compelintje

  Banner zoektocht

  De records waren inderdaad erg leuk in het museum, Helaas is het probleem dat de plugin die voor de leaderheads zorg op één of andere manier bij grote aantallen ervoor zorgt dat prison crasht. We hebben tot nu toe nog niet echt een oplossing daarvoor kunnen vinden. Daarom hebben we tot die tijd wisselende exposities in het museum
 44. 1 punt
  Happy Birthday to you, Happy Birthday to you! ♪ Happy Birthday dir King_Rotzooi... ♪ Happy Birthday to you ♪ Ey! Van harte
 45. 1 punt
  TheIdiotManiac

  Hoe ik Monk altijd zie.

  Hoe ik Monk altijd zie.. Poeh heb vannacht nog een droom gehad dat ie me de nickname "MonksKipnugget" gegeven had.. Zie ik hem niet in-game dan haunt ie me nog na in m'n dromen ook.. Liever zie ik hem helemaal niet meer.. psst, niet monk vertellen hoor!
 46. 1 punt
  Yoshi_Gaming_NL

  Hoe een hacker rapporten

  en hoe pak je een scammer aan dan???
 47. 1 punt
  ReznoV_Vazileski

  Iets wat ik kwijt wil.

  Ben zelf vroeger zowel de pester als de gepestte geweest. Ik kan uit ervaring vertellen dat gepest worden gigantisch zwaar op iemand ligt tot op het punt dat iemand niet meer naar school wil of zijn huis nietmeer uit durft. Of in het ergste geval, zoals hierboven mooi weergegeven, zelfmoord. Als pester voelde ik me sterk en ik had mensen achter me die maar al te graag stonden te lachen als ik weer eens iets uithaalde bij die persoon. Voelde het daadwerkelijk goed? Nee, eigenlijk niet. Het enige wat ik van die persoon kreeg was angst, de angst die ik zelf als kind nog zo sterk gevoeld had en de angst die mij liet denken dat ik moest pesten om niet gepest te worden. Tot ik me dit inzag en besloot dat het klaar was. Ik was de persoon die pestte en daarmee meer pestkoppen zou maken die weer andere mensen tot dezelfde waanzin dreef. Mijn advies tegen pesters is: -Blijf ALTIJD trouw aan jezelf en wie jij bent, jij bent de enige persoon zoals jij en dat kan niemand jou afnemen. -Zoek mensen die je respecteren zoals jij bent en waar jij je sterk bij kan voelen, zo voorkom je dat je dezelfde fout begaat als ik wie de kracht probeerde te halen uit het zelf pesten van mensen, want zo houdt het uiteraard nooit op. -Zelfmoord is NOOIT de beste optie, spreek hierover met een volwassene of een persoon waar jij je veilig bij voelt. Wees niet bang om te huilen of zelfs even boos te zijn wat er gebeurd is want ik beloof je, er lopen mensen rond die je begrijpen en je willen helpen hier doorheen te komen. En uiteraard als jij ziet dat er iemand gepest wordt, bedenk dan dat jij voor die persoon dezelfde rol kan spelen. Een docent van mij heeft ooit een jongen geholpen die gepest werd in zijn jeugd. Later kreeg hij een bedankje van deze jongen en zijn ouders met het verhaal dat de jongen die dag zelfmoord wilden plegen. Mijn docent heeft die dag die jongens leven gered door voor hem op te staan met een klein gebaar, een klopje op de schouder en het helpen met zijn rugzak weer in te pakken. Een klein en gratis gebaar wat op het eerste gezicht niets leek, kan voor een ander dus een enorme verandering betekenen.
 48. 1 punt
  TheIdiotManiac

  Hoe een hacker rapporten

  Je moet wel eerst je video uploaden op YouTube, wegens veiligheids redenen downloaden ze via de e-mail de video's niet. Dus dan weten jullie dat stapje ook weer!
 49. 1 punt
  Xoezer

  Helper worden?

  Beste TorchCrafters, We zijn altijd opzoek naar spelers die ons willen helpen om TorchCraft nog leuker, gezelliger en mooier te maken. We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Als Helper ben je de gastheer / gastvrouw van de server. Je verwelkomt nieuwe spelers en helpt leden met vragen. Je bent voor spelers het eerste aanspreek punt met problemen, vragen en-of opmerkingen. Hieronder staat wat we jou bieden als helper, en wat we van een helper verwachten. Wat bieden we jou? Een coole helper prefix ingame op de gamemode waar je helper bent. Nauwe samenwerking met het staff team. Een gezellige sfeer. Warn, mute en jail rechten om de gamemode waar je helper bent. Evaluatie en coachingsgesprekken om je skills te verbeteren. Wat verwachten wij? Je staat klaar voor andere, en wilt spelers graag helpen. Ruime online time (aanwezig op de drukke tijden 16.00 - 20.00). Je wordt niet snel boos en kan omgaan met lastige situaties. Je staat niet in de banlijst. Je bent 15 jaar of ouder. Je bent actief in de TorchCraft community. (Ook op het forum) Je maakt vooral plezier! Direct solliciteren De sollicitatie gaat via het forum. Niet via [email protected] Sollicitaties naar dit e-mail adres worden niet in behandeling genomen. Je kunt solliciteren als je meer dan 25 forum berichten geplaatst hebt.
 50. 1 punt
  Pixiio

  Jouw ervaring! (lees eerst)

  Jouw ervaring Wat is dit forum deel? In dit forumdeel kan je jouw ervaring delen over je gekochte rank met andere spelers. Vind je het bijvoorbeeld onwijs gaaf? Laat een leuke tekst achter voor andere spelers. We waarderen dit erg! Een voorbeeld Titel: Pixiio (Godlike) Ik ben Pixiio en ik ben sinds een half jaar Godlike en ik vind het helemaal geweldig. Het leukste vind ik dat ik shops kan maken en dat ik niet dood kan gaan. Ook het gebruik maken van liften en gates is erg handig! Ik raad het iedereen aan! Alvast bedankt voor jouw ervaring!
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×