Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 28-01-21 in alle secties tonen

 1. 6 punten
  Alex.

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Omdat Torchcraft zo een saaie Youtube kanaal banneer heeft (naar mijn mening). Is mijn fan art een banner voor youtube. 🎬
 2. 5 punten
  111age

  Updates

  Prison Meerdere spelfouten uit plugins gehaald. Extra deathmessages toegevoegd (Komen er nog meer bij na de wedstrijd). Fly in tokensshop werkt weer. Squidfarm regio staat weer goed. Regio van de xpfarm kon gesloopt worden. Dit is nu opgelost. Alle mines/kits tot en met godlike++ zijn nu gerealesed. Casino aanpassingen gedaan. Plotlimiet voor goldike++ goed gezet. Gangtiers zijn duurder bij de hogere tiers om het moeilijker te maken hoogste tier te worden. Lagere tiers blijven wel goedkoop om kleine gangs sneller te kunnen laten groeien. Challenges toegevoegd en een paar veranderd. De tiers van challenges stonden niet goed. Nu wel. Rent limiet van shops verlaagd naar 1 maand. Rent limiet van cellen naar 1 week zodat hier voornamelijk nieuwe spelers in kunnen. (Ga binnenkort ook spelers die voorbij rank g zijn eruit gooien). /ct kan nu in PvP Problemen met combattimer opgelost. Dubbele combattag opgelost. De wapendamage in de PvP goed gezet (De 1.8 PvP zelf werkt alleen niet echt lekker, ben hiermee bezig) Gefixed dat je niet meer je offhand kon gebruiken op spawn. Extra pig en lama spawner. Konijnen spawner weggehaald. Je kan elkaar niet meer doden op /warp elytra. Gangchat kan nu ook met /gc. Problemen chestshops voor users opgelost. Mine U hologram gefixed. Muren in de mines grotendeels gefixed. De extra gangrole rechterhand is nu toegevoegd, deze zit tussen gangster en meesterbrein in en kan alles wat meesterbrein ook kan behalve de gang delete of van eigenaar veranderen. In de safezones staat keepinv nu aan omdat veel mensen hier al vannuit gingen en dus hun spullen verloren. Nu meer foolproof dus. UltraGods kunnen nu meerdere tools repairen niet alleen pickaxes. UltraGods kunnen ook nu hun toolrepair menuutje open met /rtools en hoeven hiervoor dus niet meer te warpen. De anticheat is opnieuw ingesteld maar nog niet ideaal. Mocht je tegen problemen aanlopen horen we het graag. Warp ores is toegevoegd. Hier kun je zien in welke mine welke blokken zitten. Niet percentages.
 3. 4 punten
  Fiebster

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Hierbij mijn inzending voor de fanart 'The doodled Torch of Torchcraft' volgens de legende brand hij nog steeds... hopelijk geen probleem datt niet digitaal is, als ik win wil ik deze gerust nog even digitaliseren
 4. 4 punten
  Spaghettisliert3

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Bij deze mijn inzending voor het 9-jarig bestaan van TC 🎈 Een tekening en 2 geld β˜€οΈ
 5. 4 punten
  Maleficum

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Hierbij presenteer ik dan ook mijn inzending voor de fanart wedstrijd πŸ˜›
 6. 3 punten
  framber

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  Hey hey tortelduifjes!πŸ’˜ Cupido heeft voor jullie een leuk event in petto! Dit event zal op 14 februari om 19:30 gehouden worden. je kan om 19:20 alvast joinen met /event. We gaan spleef en pvp spelen in geheel valentijns style Oh en trouwens Cupido was benieuwd naar onze TC koppels πŸ˜‰ we hebben daarom een foto wedstrijd tijdens dit Event. Stuur jullie leukste Valentijns koppel (of van jou en je vrienden) foto in. Deze mogen jullie dan tijdens het event hieronder inzenden! Deze foto's moeten wel ingame gemaakt zijn. Wees lekker creatief en misschien win je wel een mooie skull naar een game mode naar keuze. Hopelijk zien we jullie bij het event Groetjes, het Event team
 7. 3 punten
  framber

  pickle rick

  nou hier de vraag
 8. 3 punten
  ChimpGamer

  Updates

  SkyBlock Je kan nu met je end portal pickaxe nu ook de portal zelf weghalen en niet alleen de frame blokken. /sellhand messages zijn nu ietsje netter, duidelijker en bevatten meer detail. (Vanaf morgen) Survival Je kan nu in de hopper op claims als je trust hebt. Warps opgeruimd (bedankt @Tobjas) Warp prijs verhoogd naar 10k per warp Admin warps overzichtelijker gemaakt en beschrijvingen toegevoegd Probleem met de anti-grief plugin gefixed Tobjas in de roze jail gestopt >:$ Prison /sellhand, /sellall en de autosell messages zijn nu ietsje netter, duidelijker en bevatten meer detail. (Vanaf morgen) Grassspread werkt weer op plots Blokcoin nu echt echt gefixed Bug gefixed dat elk blok fortune gaf Fly uitgezet op de spawnwereld (Kon ineens weer) 1.8 PvP werkt eindelijk Tablijst plugin veranderd (Hopelijk nu meer orde) ❀️ HP staat weer onder naam Je kunt de vloer van je shop in warp shops nu aanpassen. Anti afk gefixed, je wordt nu weer naar de lobby gestuurd na 20 minuten afk tijd Nog meer fortune problemen opgelost (Vanaf morgen) In de Tokenshop, emerald item toont nu het aantal tokens dat je hebt in plaats van je coins. (Vanaf morgen)
 9. 3 punten
  SaintSDevastatoR

  Endstone mine

  Hey allemaal! Zoals de meesten van jullie zullen weten hebben we een poosje geleden aangekaart dat we graag endstone in de game willen brengen door middel van een mine! Aan de hand van jullie pol hebben we een leuk vervangend item gemaakt! Dit item zal de huidige waarde als Endstone nu heeft bewaren. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar hoe je aan dit item kunt komen..... en alle andere informatie daar om heen. Ik zal het voor jullie opsommen: - Je kunt het item krijgen door /endstone te typen! Er zal ook een NPC op spawn komen waar je deze kunt inruilen. - We geven jullie 2 weken om dit te doen! Daarna is ONMOGELIJK om nog aan dit item te komen! Vertel het dus vooral aan de spelers waarvan jij weet dat ze endstone hebben! Er is na deze weken GEEN mogelijkheid om nog te controleren of je een endstone van voor of na de mine hebt! Maar.... wat is het item! Hier een screenshot! We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden en we kijken uit naar de end stone mine! Groetjes!
 10. 3 punten
  zkruizinga

  Snerf_Steenwijk

  Al een tijdje aanwezig op Torchcraft, maar nooit voorgesteld. Mijn naam is Snerf_Steenwijk en woon in Steenwijk. Een rustige stad boven Zwolle. Mijn hobby's zijn (naast mijn gezin) oude auto's, gamen en ben ik lid van een commissie van een oud kerkgebouw. De laatste twee heb ik geprobeerd te combineren en heb ik een schaalmodel gemaakt van de Kleine Kerk in Steenwijk op deze server. Het is gemaakt zonder vliegen en dat soort voordelen, gewoon als user. Helaas kan ik niet zo gaaf bouwen als sommigen op deze server, maar toch wil ik het graag even delen Vriendelijke groeten uit het gezellige Steenwijk
 11. 3 punten
  __Sandie__

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Dit is mijn inzending voor de fan art wedstrijd! hopelijk vinden jullie het mooi. groetjes Toast_Malone__ ( ps bedankt tc voor alle mooie momenten!! )
 12. 3 punten
  Tibo

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Wanneer kunnen we torchcraft volgen op tiktok 😜
 13. 2 punten
  SaintSDevastatoR

  Build Battle! (nieuws)

  In dit topic kan je discussiΓ«ren over het nieuwsitem: Build Battle!. Hey Torchcrafters! Vandaag een update voor niets minder dan, Creative! Na lang sleutelen en bouwen achter de schermen kunnen we zeggen dat er een nieuw onderdeel komt op Creative. Er is namelijk hard gewerkt aan een Build Battle! Voor de mensen die het niet kennen: Build Battle is een spel waarbij je een thema krijgt en in dat thema in een korte tijd een bouwwerk moet maken, als de tijd voorbij is beoordeelt iedereen elkaars bouwwerk. De persoon met de beste beoordeling wint het spel. Hoe doe ik mee aan Build Battle? Op de spawn van Creative kun je bordjes vinden om mee te doen aan een spel. Klik rechter muisknop op zo’n bordje om mee te doen aan dat spel! Je kan deelnemen aan een spel met 4 plaatsen, 8 plaatsen, of een met 4 teams, in die laatste bouw je dus niet in je eentje maar bijvoorbeeld met een vriend! Verandert er hierdoor iets aan Creative zoals dat nu is? Nee, Creative blijft zoals het nu is, Build Battle is slechts een toevoeging, er gaat dus niks weg! Mensen die meedoen aan Build Battle kunnen niet de chat lezen van de β€œnormale” Creative spelers en vice versa, houdt hier dus wel rekening mee. πŸ˜‰ Wanneer komt Build Battle online? Volgende week zullen we Build Battle releasen, de exacte datum zal later in dit bericht komen te staan en in onze Discord! (zorg dus dat je daar lid van bent πŸ˜‰) De mensen met supporter rank kunnen vanaf donderdag 18-02-2021 al mee doen aan de Beta! We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als ons! Met vriendelijke groet, Het Creative team!
 14. 2 punten
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival Aantalhopper bugs gefixed Kelp werkt nu ook als brandstof in ovens via hoppers Enkele optimalisaties uitgevoerd m.b.t. de hoppers Diverse plugins geupdate voor betere stabiliteit Enkele performance tweaks Minimumprijs van Endportal frames van 25.000 naar 17.500 coins veranderd. Check ook /prijzen voor een actueel beeld van de richt- en minimumprijzen! We zijn druk bezig het met fixen van de quests Er wordt gewerkt aan een verbeterde versie van de woolportal plugin! Prison Fishingrods bug dat je elkaar kon duwen opgelost. Cellen geunrent van mensen die ontsnapt zijn Er zit nu kassabon bij sellall Limiet killen tegen het boosten doormiddel van alts Regels aangepast (Lees deze dus even goed door) Shields fixed in PvP Quests werken weer Challenge tiers staan nu goed Extra challenges en aanpassingen aan bestaande Skyblock Anti afk gefixed Lobby Oranje pilaren uit de moderator grot weg gehaald.
 15. 2 punten
  Cees

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

 16. 2 punten
  Tibo

  Het heeft lang geduurd maar daar is hij dan eindelijk! De nieuwe video over 25 belang

  Het heeft lang geduurd maar daar is hij dan eindelijk! De nieuwe video over 25 belangrijke plekjes in de nieuwe Torchcraft prison:
 17. 2 punten
  Spaghettisliert3

  Warp Warps!

  Heel leuk initiatief @Maleficum @Tibo @jorg_033 @Nosaa en Ghoas_T! 🌟 Zo blijft de warplijst kort en kunnen mensen zonder 10k ook relatief makkelijk mensen naar hun plek krijgen
 18. 2 punten
  Draecke

  Draecke's Oude project van 2 miljoen CB

  Voor iedereen hiero heb wat foto's van me oude project. Hoop dat jullie het wat vinden, praat er vaak over maar kon jullie toen niks laten zien!. https://imgur.com/a/IJOEK9U
 19. 2 punten
  Mat_321

  EVENT!

  HEYHOI! 06-02-2021 om 19u organiseer ik een event. Als je erbij wil zijn doen dan /w M-Shop en ga dan door de wool portal die daar staat. Het event wordt een giveaway event. Er zijn 5 kisten over een terein verspreid en die gaan jullie moeten zoeken. als je 1 van die 5 shop kisten vind koop dan het (gratis) item en msg mij. Dan mag jij 1 van de 5 kisten kiezen die in de event grot staan. er zit in elke kist andere loot met waarde rond de 2k. Meer informatie volgt morgen om 19u. TOT DAN!
 20. 2 punten
  Tibo

  Pumpkincitynieuws januari!

  Hey! Het heeft even geduurd maar het Pumpkincitynieuws is er! De eerste maand van het jaar is weer voorbijgegaan. Er zijn veel dingen gebeurd op Torchcraft en in Pumpkincity. Dus laten we beginnen! Prison opening Na heel wat werk door veel mensen is na het lange wachten de nieuwe prison eindelijk open. Er is ontzettend veel anders tegenover de oude prison! Er is een zeer grote stad, heleboel toffe mines en zo veel meer. Zelf heb ik nog niet veel vooruitgang gemaakt maar wel al de volledige stad gezien zover ik weet πŸ˜…. Survival 1.16 Midden deze maand hebben we ook een grote update op survival gehad. We hebben een geheel nieuwe nether door 1.16 en nog wat andere leuke functies en verbeteringen. Er was niet zo veel om een video over te maken dus daarom is er geen video over. Voor wie wilt kan altijd nog de video van de 1.15 update kijken als je dat leuk vindt. 9 jaar event Alsof dat allemaal niet genoeg was hadden we ook een super tof 9 jaar event. Je kon een parkour afleggen door verschillende dingen uit het verleden van torchcraft zoals de zomerspelen 2019, oude survival Spawn, survival 2, games, terra, kitpvp en meer. Ik heb zelf heel wat screenshots gemaakt en het event opgenomen dus als ik eens extra tijd heb zal ik nog een fotoalbum maken πŸ˜‰. ; Pumpkincity: Kerstboom weg Tja, kerst is voorbij dus moest de kerstboom van Pumpkincity worden weggehaald. De hele kerstboom is opgeruimd alleen is hij nog niet opgehaald op het plein. Binnenkort zal hij worden opgehaald en opgeslagen voor het einde van het jaar. Ziekenhuis Koos1 Stel je breekt opeens je been in de stad (je zou het maar voorhebben πŸ˜‚), waar moet je dan heen? Sinds kort wordt er gewerkt aan een ziekenhuis door @Gigakoos waar je terecht kan. Gevel gebouw Het gebouw naast het event gebouw heeft nu een mooie gevel gekregen. Binnenkort wordt het afgemaakt met vloeren, muren etc. Zodat het daarna kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een andere speler. Nieuw gebouw πŸ˜‚ Natuurlijk wou Tibo weer eens aan een nieuw gebouw werken in de plaats van andere af te werken πŸ˜†. Deze keer wordt het waarschijnlijk een shopgebouw waar iemand wat zou kunnen verkopen. Nieuwe straat Ook is er een nieuwe straat waardoor er meer variatie is in straten. Langs de straatkant is er ook nog plek voor andere gebouwen. Gebouw Nathan Nathan_03 heeft nu ook een gebouw in de stad. In het gebouw komt een SPA. De eerste verdieping is al af. Dit was het Pumpkincitynieuws van januari, binnenkort komt er nog een video over de hele prison map online en misschien meer πŸ˜‰.
 21. 2 punten
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Algemeen Tijdelijk de pakketten van 3, 6 en 12 maanden supporter rank uitgezet ivm mogelijke complicaties bij verlengen van het pakket wanneer je nog supporter bent Survival AntiAFK gefixed, je wordt weer naar de lobby gekicked Shop tp locaties (/as tp shop-[shopnummer]) goed gezet zodat je niet meer vast komt te zitten SkyBlock Challenges toegevoegd: Het gouden paard Netherite Prison Je kan weer bouwen in je shop Je kunt niet meer ontsnappen uit de mines Je kan als UltraGod je plots weer mergen Het mergen van plots werkt ook weer als je dit los gekocht hebt in de shop Performance updates, laat ons weten of het beter is. Nightvision werkt weer De regio van de boerderij geoptimaliseerd want in sommige hoekjes kon je geen dieren vermoorden Enkele blocks verplaatst waardoor mobs (als het goed is) niet meer kunnen uitsnappen uit de boerderij Adminshops gefixed op spawn Sugercane in de verborgen winkel toegevoegd Rankup glitch I naar J opgelost Night vision in ranked mines gefixed Gefixed dat je niet meer naar mines kan gaan waar je niet hoorde te zijn (boefjes!) Join MOTD gefixed Deuren bij de cellen gefixed Regio bij de xp farm klopt weer Je kan niet meer in disguise in warp pvp Omweggetjes bij escape gedicht Gefixed dat je in de mines bomen kon hakken Gefixed dat je andere mensen kon teleporteren /gift is werkt weer correct Op populair verzoek kunnen gangleaders nu hun gangprefix aanpassen Lobby "Je hebt nog niet gevote" melding gelijk getrokken met de andere gamemodes
 22. 2 punten
  TheOfficialSheep

  Chatgames in Survival

  Hey allemaal, Is het misschien leuk om chatgames in de survival server toe te voegen? Met kleine vragen over minecraft en torchcraft? Als je er dan eentje goed hebt krijg je een heel klein beetje coins als beloning? Zo blijft de chat ook lekker levendig. Ik hoor graag jullie mening!
 23. 2 punten
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Lobby Dankzij @Drber en @creeperbaltus is de lobby nog gezelliger geworden en is hij helemaal in feeststemming voor ons 9 jarig bestaan! Bedankt! Algemeen Tijdelijke 9 jaar TorchCraft skull toegevoegd aan de winkel Admin skull pakketten op alle gamemodes gelijk getrokken en geupdate Nieuwe supporter rank toegevoegd aan de winkel in pakketten van 1, 3, 6 en 12 maanden (eenmalige betaling) en met de volgende functies: Speciale "Supporter" tag (dus VOOR je normale rank!) Supporter rank in de Discord Supporter chat in de Discord samen met alle staff Alle lobby gadgets /Lobbymenu in de lobby met Jumpboost, Speedboost, Dubblejump toggle en Fly(!) /beezoeka (explosieve bijen alarm!) /whowas (zie iemands naamgeschiedenis) Fox pet Skywars kit "Held" Skywars Cage "Supporter" Survival Vervelende duplicate bug opgelost (bedankt voor het melden allemaal!) Het behouden van je inventory wanneer je dood gaat weer uitgezet! Dit is zoals het altijd is geweest. Het tijdelijk aanstaan hiervan was onbewust en onbedoeld! Diverse performance tweaks en plugin updates Unieke 9 jaar torchcraft banner op spawn te koop gezet! Bedankt @klaproos! @Tobjasin de roze jail gestopt
 24. 1 punt
  Spaghettisliert3

  Build Battle! (nieuws)

  Dit is precies wat creative nodig had πŸ’š Ik weet zeker dat veel mensen hier veel plezier aan gaan beleven. Ik ben heel benieuwd naar de release! πŸ™ˆ
 25. 1 punt
  Tibo

  Build Battle! (nieuws)

  Wow! Supertoffe update. Ik ga dit zeker heel wat spelen want ik ben natuurlijk MEGA goed in bouwen *kuch*
 26. 1 punt
  Cubefish00

  Build Battle! (nieuws)

  Blij te zien dat Creative weer wat liefde krijgt toebedeeld!
 27. 1 punt
  DanceGirlAmbie

  Cupido komt binnenvliegen! (Event)

  Kijk hoe leukkkk <3333
 28. 1 punt
  Maleficum

  Warp Warps!

  Vanaf vandaag, 11-02-2021, is /warp warps open op Survival! Wat houd /warp waprs in? Simpel, in deze warp kan je een woolportal naar jouw winkel, build etc neerzetten. Dit doe je door bijvoorbeeld Jorg_033, TiboDP, Nosaa, Ghoas_T of Maleficum een mailtje of een /msg te sturen ingame!
 29. 1 punt
  Tibo

  pickle rick

  Alles πŸ€”
 30. 1 punt
  Rick310

  pickle rick

  Gigakoos hoe durf je tegen te stemmen
 31. 1 punt
  Tibo

  Warp update survival

  Langs de ene kant vind ik het jammer dat de prijs omhoog gaat naar 10k maar langs de andere kant begrijp ik het wel dat warps eigenlijk niet echt "speelgoed" zijn. Persoonlijk vind ik 10k erg veel voor mij (33k heb ik) maar, er zijn ook wel spelers waarbij 10k hetzelfde neerkomt als vroeger bij mij 2.5k. Alsnog vind ik dit wel een goede beslissing om de warps op te ruimen en de prijs te verhogen. Zelf ga ik daarom alleen mijn warp Pumpkincity terugzetten en ergens gewoon een wool portal naar Userdorp πŸ˜‰. TiboDP
 32. 1 punt
  SaintSDevastatoR

  Warp update survival

  Beste Survivallers, Zoals sommigen onder jullie al opmerkten en door hadden is het warp overzicht weer behoorlijk gegroeid. We zien dat er een groot aantal warps momenteel niet gebruikt worden of van inactieve spelers zijn. Om het warps overzicht weer even up to date te maken hebben we dan ook besloten om ALLE warps (op enkele grote, bekende, projecten van oud spelers na) te verwijderen. Maar wat gebeurd er dan met mijn geld? Dat krijg je terug! Alle warps worden gerefund aan de actuele eigenaar van de warp. Na dat alle warps verwijderd zijn (dit kan even duren want dit doen we handmatig) kunnen jullie gewoon weer opnieuw een warp zetten! Echter doen we wel iets om de drempel tot het zetten van een warp te verhogen. We verhogen namelijk de prijs van een warp naar 10.000 coins. Waarom doen we dit? Omdat we zien dat bij de huidige prijs de warps eigenlijk meer als speelgoed gebruikt worden dan voor speciale projecten. Als staff hebben we de warps altijd als iets gezien voor speciale projecten of voor spelers die echt een grote shop willen bouwen die niet op spawn past. Mocht het zo zijn dat door de verhoging er een grotere vraag naar shops op warp shops komt dan zullen we hier als staff aandacht aan besteden! Daarnaast hebben we een nieuwe regel toegevoegd aan de specifieke survival regels. Het is niet langer toegestaan om meerdere warps op dezelfde locatie te zetten. Wil je toch twee of meer warps (bijvoorbeeld voor verschillende secties van je shop die ver uit elkaar liggen) vraag dan even een moderator of admin of hiervoor een uitzondering gemaakt mag worden. We hopen dat alles duidelijk is, mocht je vragen hebben dan kun je deze ingame stellen of als reactie op dit topic achterlaten. Met vriendelijke groet, Het survival-team
 33. 1 punt
  WendyWeird

  Ranks

  Hoi, Bedankt! Die informatie zocht ik inderdaad. 😊 Groetjes, Wendy
 34. 1 punt
  TheOfficialSheep

  Ik ben weer terug

  Hi allemaal, Ik ben weer terug. Ik heb een hele tijd geleden TorchCraft survival gespeeld met het account QuartzBlokje misschien dat jullie die nog kennen? misschien ook niet. Ik heb eindelijk weer een beetje tijd en motivatie gevonden om weer te komen spelen op TorchCraft en ben blij weer terug te zijn. Ik zal me dan voor de mensen die me nog niet kennen even kort voorstellen: Ik ben TheOfficialSheep aka Dennis, Ik speel graag videogames en speel graag op TorchCraft. Survival is mijn favoriete gamemode dus daar zal ik bijna altijd te vinden zijn πŸ˜‰ Ik ben erg behulpzaam en studeer HBO - Verpleegkunde. Ik hou ervan om mensen te helpen dus stel gerust je vragen aan mij! Voor de rest heb ik niet zo veel te melden! Wie weet zien wij elkaar op de TorchCraft survival
 35. 1 punt
  Jeroen123

  Ik ben weer terug

  welkom terug!!
 36. 1 punt
  TheOfficialSheep

  [VERNIEUWD] UG++

  Heeyy allemaal, Ik ben UltraGod++ op survival voor al een hele lange tijd. En ik moet zeggen dat het opzich het geld wel waard is. Er zitten wel leuke commands in zoals de /furniture die je net wat meer geven dan normaal. Ook is de prefix natuurlijk best mooi en is de /shout functie wel handig om te gebruiken! Ik raad hem wel aan als je grote projecten wilt of graag met details bouwt met furniture. Voor de rest heb ik er weinig over te zeggen. Leuke rank, leuke toevoeging. Ook de nieuwe Supporter rank is wel geinig. Zo kan ik toch wat extra steun geven maar ook daar krijg je leuke dingetjes voor terug! Het discord kanaal met staff is hier een goed voorbeeld van! Super leuk Dit was hem weer. Groetjes, Ut schaap
 37. 1 punt
  Hey! Normaalgezien hadden jullie dit weekend een Pumpkincitynieuws kunnen verwachten. Maar door een aantal problemen zoals gebrek aan tijd lukt dat niet πŸ˜₯. Ik probeer zo snel mogelijk te zorgen voor het Pumpkincitynieuws! Sinds vandaag is de nieuwe prison er, ik heb al even kunnen spelen heb een bezoekje gebracht in de IKEA. Toen kreeg ik wel wat honger dus ging ik naar het restaurant om wat te eten, maar wat? Wat zouden jullie nemen in het IKEA restaurant πŸ€”
 38. 1 punt
  DanceGirlAmbie

  Uitslag Torchcraft 9 jaar event

  Hallo! Het is zover, het event is weer afgelopen. De winnaars zijn bekend! De winnaars van de eerste dag zijn...... 1. @Skycrypt 2. @Rick310 3. @rexkel Deze spelers winnen een TC 9 jaar skull en krijgen een tijdelijke NPC in de lobby. De winnaars van de tweede dag zijn...... 1. @Rick310 2. Teddydoo 3. @creeperbaltus Deze spelers winnen: e prijs: 30% kortingscoupon + in-game event winnaars tag + pet pakket 2e prijs: 20% kortingscoupon + gratis lobby gadgets 3e prijs: 10% kortingscoupon Dan was er nog de prijsvraag waarbij iemand een TC 9 jaar skull kon winnen! De winnaar hiervan is geworden...... @klaproos Gefeliciteerd allemaal!! De prijzen kan je innen door een ticket te maken. Hopelijk hebben jullie plezier gehad tijdens de event dagen. Tot het volgende event! Groetjes, Event Team
 39. 1 punt
  SaintSDevastatoR

  TorchCraft bestaat 9 jaar! (nieuws)

  In dit topic kan je discussiΓ«ren over het nieuwsitem: TorchCraft bestaat 9 jaar!. Hey TorchCrafters! Het is zo ver, vandaag bestaat TorchCraft al weer negen jaar! Wat gaat de tijd ontzettend snel! Ik wil dit berichtje dan ook beginnen met een dikke shout-out naar jullie allemaal! Spelers, zonder jullie hadden we natuurlijk nooit zo'n gezellige server! Bouwers, wat maken we de laatste tijd vette updates voor de server! En natuurlijk, staff ook jullie ontzettend bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren (Sommige echt al heel lang!!). Wij als TorchCraft team gaan ons inzetten voor nog een top jaar en we kijken nu al uit naar ons 10 jarig jubileum! 35% korting in de TorchCraft winkel! Natuurlijk vieren we onze verjaardag ook met een leuke korting voor de TorchCraft winkel! En uiteraard hebben we nieuwe dingen toegevoegd! Namelijk: De nieuwe Supporter rank! Voor de echte diehard supporters van TorchCraft onder ons hebben we wat nieuws, de supporter rank! Voor 5 euro per maand (beschikbaar in verschillende pakketten) help je TorchCraft om nog meer gave dingen te doen. En daarvoor krijg je natuurlijk wat leuke in-game dingen terug! Voor alle informatie over de supporter rank. Check hem hier! Unieke 9 jaar TorchCraft skull! Deze skull is alleen vandaag, 28 januari, te verkrijgen in de TorchCraft winkel en als prijs te krijgen bij de events rondom de verjaardag! Scoor hem snel voor het te laat is! Admin pakket geupdate Met de komst van @age111in het Admin team moesten we natuurlijk ook het Admin skull pakket updaten! Om 19:30 event op de /event server! Ook vandaag zullen we weer een super leuk event doen! Georganiseerd door onze eventmanagers en natuurlijk al hun bouwers! Ben jij er ook bij? Het event is om 19:30 en zal plaats vinden op de /event server! Maak kans op toffe prijzen! Prison update! Zoals jullie allemaal weten beginnen we ons nieuwe TorchCraft jaar goed met de grote prison updaten! We zien jullie graag op 31 januari om 15:00! Zorg dat je er bij bent! Met feestelijke groeten, Het TorchCraft team!
 40. 1 punt
  Drber

  TorchCraft op Insta! (nieuws)

  Mijn inzending voor de tc fan art, geen tijd voor een tekening maar wel een fotosoepje!
 41. 1 punt
  Cees

  Torchcraft 9 jaar prijsvraag!

 42. 1 punt
  TheOfficialSheep

  Friet of patat?

  Neeeeeeee, Het is en blijft FRIET. #TEAMFRIET FOR THE WIN
 43. 1 punt
  111age

  Veranderingen prison update 2021

  In dit bericht staan alle updates kort samengevat: Nieuwe enorme map die ruimte bied voor verkenning en ook ruimte bied voor kleine interactie in het kader van shops, bussen en veerboten (Waarmee je ook echt kunt reizen), xp-farms, een casino, eastereggs en in de toekomst ook quests. Nieuwe mines en percentages. De mines van A tot Z+ zijn gelijk beschikbaar en hebben allemaal ook allemaal nieuwe percentages. Dit houd ook in nieuwe blokken. Sommige van deze mines zijn nu ook beter dan de ranked mines waardoor je ook als speler met een rank nog wat hebt om naartoe te werken. Ook draaien de mines nu op een nieuwe plugin. Er is een verhaallijn gekomen voor de escape met quests. Er zullen nog meer quests bijkomen maar je kunt nu in elk geval ontsnappen. Lukt het jou? Ook kun je hiermee wat extra geld verdienen voor je rankups! Er zijn dagelijkse en wekelijkse challenges gekomen die je kunt voltooien om toe te werken naar beloningen. De PvP is helemaal opnieuw benaderd met costom kb, costom hitregistratie en een nieuwe betere plugin voor 1.8 PvP. Ook is er een nieuwe PvP arena. Ook zal buiten de safezones in de normale map PVP aanstaan MET drops. De PvP arena zelf is nog zonder. Er zijn ook bounties toegevoegd, accepteer of plaats nu bounties met /bounties om geld te vangen of geven voor iemands hoofd! Nieuwe auction plugin die de chat niet meer onderspamt Er is een overzichtelijk menu gekomen op spawn waar je bijna al je prisonzaken kunt regelen. De verdeling tussen usershops en shops is herzien waardoor ook usershops nu hopelijk meer aandacht krijgen. Ook de godlike shops staan nu hopelijk overzichtelijker. Grotere plots zijn er nu zodat er grotere bouwprojecten kunnen komen, vorige plots waren vrij klein. /bouwblokken is toegevoegd met ook speciale munten en gewoon geld om zeldzame blokken wat beschikbaarder te maken voor iedereen maar deze blokken ook enige waarde te laten behouden. Er zijn huizen/villas toegevoegd die je als gang gezamenlijk kunt kopen bij de makelaar. Check het bij /warp makelaar De chat heeft een nieuwe formaat die hopelijk wat rustiger is. Health en gang zullen nu zichtbaar zijn bij de nametag van een speler. Tokenshop is herzien Nieuwe originele deathmessages (Gestolen door skyblock voor de verandering) De crates zijn herzien (En er is ook een nieuwe crate toegevoegd.) Rankfuncties zijn herzien. Voor de nieuwe functies kijk op: http://help.torchcraft.nl/ De prijzen van rankup en de verkoop prijzen zijn veranderd. Er zijn nieuwe stastieken toegevoegd en oude weggehaald, ook hangt er nu HD van baltop op spawn met meerdere paginas (Je kan doorklikken) om wat meer nadruk op baltop te leggen. Er zijn repairtokens toegevoegd waarmee je items kunt repairen. Netherite is beschikbaar gesteld maar heel beperkt zodat het waarde blijft hebben en zal heel gecontroleerd in-game blijven. Verder nog veel meer en ik hoop dat ik alles heb benoemd maar je moet zeker ff online komen om te kijken!
 44. 0 punten
  Drber

  Friet of patat?

  #teampatat
 45. 0 punten
  SaintSDevastatoR

  Friet of patat?

  Ik sluit mij hier bij aan! #teampatat
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...