Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 02-03-17 in all areas

 1. 38 likes
  Hulp. Je hebt een probleem of vraag op TorchCraft: misschien word je uitgescholden, heb je een rank probleem of snap je iets niet. Dan staan wij voor je klaar om je zo goed mogelijk ermee te helpen. Hieronder staat een uitleg hoe dat werkt. Waar kunnen we je mee helpen? Ik heb een vraag: lees vanaf stap 1. Ik heb een klacht: lees vanaf stap 3. Ik wil iemand aangeven: lees vanaf stap 3. Ik heb een probleem met mijn betaling: lees vanaf stap 3. Stap 1: Bekijk of je je vraag kan vinden op de wiki. Op deze twee pagina's staan veel vragen al vragen al beantwoord waardoor je mogelijk je vraag geen eens meer hoeft te stellen. Dat kan je tijd en moeite schelen! Stap 2: Staat je vraag toch niet op de wiki of in de FAQ? Geen probleem! Mogelijk weten andere leden wel een antwoord op je vraag, de leden zijn vaak sneller dan wij met terug mailen. Zie hier. Stel je vraag netjes en geef zoveel mogelijk informatie. Stap 3: Kom je er niet uit met de vorige stappen? Of heb je een klacht/wil je iemand aangeven? Dan kun je ons mailen. Stuur je vraag dan naar: [email protected] We proberen je vraag binnen 24 tot 48 uur te beantwoorden. Let op: Vermeld altijd en elke keer je Minecraft naam! Tips: Meerdere keren mailen heeft geen zin, hierdoor wordt je mail door het systeem automatisch weer beneden in de rij gezet. Niet handig dus. Door in de shoutbox of ingame te vragen wanneer we naar je mail gaan kijken zal hij expres onderaan gezet worden. Andere mensen wachten ook, voordringen in de rij doe je toch ook niet? Met vriendelijke groet, - Het TorchCraft team
 2. 29 likes
  Wat het doet met mensen. Ik wil graag vanavond met jullie ergens over praten, een probleem eigenlijk. Het probleem heeft zoveel impact op mensen en er wordt soms toch wel wat weinig aandacht aan besteed. Het probleem speelt zich overal af, ook op TorchCraft: (internet) pesten. Het (online) pesten van iemand is natuurlijk onwijs leuk: je wordt zelf niet gepest, mensen vinden je grappig en je voelt je misschien wel goed erdoor. Misschien scheld je iemand wel eens uit of heb je wel eens een naar filmpje over iemand gepost. Kan wel toch? Diegene vind het heus niet zo erg. Of toch wel? '' 'Tim liet niks merken' Ook de 20-jarige Tim Ribberink uit Tilligte werd langdurig gepest. Op 1 november 2012 besloot hij uit het leven te stappen. "Ik ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten", schreef hij in een afscheidsbericht. Ook blijkt dat Tim Ribberink ook online werd gepest. '' ''Kinderen en jongeren die gepest worden denken vaker aan zelfmoord dan hun leeftijdgenoten. De relatie tussen gepest worden en een hoger risico op suïcide onder jongeren werd al vermoed, maar is nu dan ook echt aangetoond.'' ''Een triest verhaal uit het Belgische Luik. Daar hing een 14-jarig meisje zich namelijk op in de gang naast de trap. Waarom? Madison Wintgens werd zwaar gepest op school en in haar enigszins ironische afscheidsbrief '' Misschien valt het voor jou wel mee. Maar leef je eens in in een ander: hoe zou jij het vinden? Gelukkig heeft niet elke situatie bovenstaand gevolg, toch kan het voor mensen heel veel pijn doen en gevolgen hebben. En onthoud: wat er in iemand zijn echte leven afspeelt weet je niet. Net jouw filmpje of reactie kan voor iemand de druppel zijn. Bedankt voor het lezen. Pixiio Voel je je naar omdat je gepest wordt? Je kan altijd bellen met de kindertelefoon. Met de kindertelefoon kun je praten over alles wat je dwarszit. Wat je bespreekt met iemand van de kindertelefoon is vertrouwelijk en wordt niet doorverteld. Link hier.
 3. 22 likes
  Hey allemaal! Het lijkt ons leuk om misschien een TorchCraft evenement te organiseren in real life! Een dag waarin we leuke dingen doen, dingen weggeven, elkaar ontmoeten, staff ontmoeten en natuurlijk wat lekkers eten en drinken ondertussen . Iedereen is dan welkom op het evenement, ongeacht je leeftijd. Een goede plek om af te spreken lijkt ons Utrecht aangezien dit erg centraal ligt. Het is allemaal nog een concept maar we horen graag of je het leuk zou vinden om erbij te zijn! Laat het dus even in de reacties weten of je misschien zou willen komen. Je zit natuurlijk nergens aan vast.
 4. 14 likes
  Hey TC Community, De laatste tijd ben ik bezig geweest met een klein projectje op een Singleplayer wereld, en het project heet: The Maze Runner. De mensen die de film wel is gezien hebben, die zullen het waarschijnlijk wel kennen. Je begint in een kleine box, waar ook hulpmiddelen inzitten. Ook zijn er kleine boekjes met het verhaal in de maze te vinden. Uiteindelijk streef je er met zn allen naar om het einde van de maze te bereiken. Maar dit gaat niet zo makkelijk! Want in de nacht krioelt het van de monsters in de maze! Overdags is de poort open, en kan je de maze betreden, maar s'nachts is de poort dicht, en kan je er niet meer in OF uit! Screenshots: Laat me weten wat jullie ervan vinden! Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te bouwen. P.S.: Het zou voor torchcraft ook een hele goede reclame stunt zijn. Want ik heb nog geen enkele server gezien die dit idee heeft uitgevoerd! Ik check jullie in-game! Chief_Thomas117 Ps Ps... Vind je dit een leuk idee? Klik dan even op de like knop! Dan weet ik wie het allemaal een leuk idee vinden :D. (en laat ook een comment achter met je mening, helpt ook heel erg :p)
 5. 13 likes
  Psst! We krijgen zeer binnenkort een nieuwe gamemode op TorchCraft genaamd: ''Zandbak". In de zandbak gamemode spawn je in een wereld waar je alles kan doen wat je maar wil, geen regels. WorldEditten? Sure! Héééél veel TNT? Yes! Of toch alles in de fik steken? Alles mag kapot! De wereld reset namelijke elke 24 uur. Binnenkort online..
 6. 13 likes
  Opgelet Alleen voor Windows Computers! Hallo mensjes, Zoals jullie wel hebben gemerkt zijn er af en toe wat hackers op Torchcraft. Dit kan op Kit-PvP zijn maar ook op Prison. Doordat er niet altijd een staflid op een bepaalde gamemode is, is het soms moeilijk om een hacker te bannen. Meestal gaan spelers in andere gamemodes aan helpers van die gamemode vragen om eens te komen kijken. Een helper van Prison kan niet veel doen tegen hackers op Kit-PvP wij kunnen eigenlijk evenveel doen als jullie spelers. Wat wij meestal doen als helper zijn hackers recorden en die opsturen naar een moderator of een andere stafflid. Doordat helpers soms druk zijn op hun eigen gamemode hebben wij dus niet altijd de tijd om hackers te recorden (op te nemen) op andere gamemodes. Dus daarom maak ik een korte uitleg over hoe jullie een hacker kunnen recorden! Stap 1: Om je Minecraft op te nemen hebben we natuurlijk een apart programma nodig. Hiervoor gaan we Bandicam gebruiken dit is het simpel op neem programma. (Pro's kunnen OBS gebruiken dit is wat moeilijker) Download dus Bandicam van de officiele site: https://www.bandicam.com/downloads/. Druk op downloaden en er zal automatisch een bdcamsetup.exe file worden gedownload. Stap 2: Dubbel klik op bdcamsetup.exe. Windows zal vragen voor toestemming om Bandicam te installeren. Druk op Ok en ga verder. Selecteer je taal (nederlands in ons geval) en dan kom je op de installatiewizard. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden daarna druk je constant op volgende. Op het einde druk je op Installeren dit zal even duren. Druk daarna op voltooien. Stap 3: Normaal gezien zal Bandicam automatisch opstarten als dit niet het geval is kan je in Windows zelf zoeken naar Bandicam. Als het eenmaal opgestart is kan je beginnen met opnemen. Je klikt dus nu op je Minecraft eenmaal je terug bent in Minecraft en dan terug gaat naar Bandicam kan je zien dat de Rec knop rood is. Druk op deze knop en je zal beginnen met opnemen. Door terug op de knop te drukken stop je de opname. Opgepast! Je kan maar Max. 10 minuten recorden met de gratis versie! Stap 4: Je kan je video's vinden door op het mapje (de groene pijl) die naast de Rec knop staat te drukken. Eenmaal je je videos hebt gevonden kan je ze opsturen naar [email protected] dit kan je doen door ze als bijlage toe te voegen aan je email of als je Gmail gebruikt kan je de video er in slepen. Het uploaden van je video duurt wel enkele minuten. Ik hoop dat dit voor jullie hulpzaam is :). En hoe meer mensen het doen hoe minder hackers!
 7. 11 likes
 8. 10 likes
  Hey Torchcrafters! Vandaag nieuws over iets waar de meeste van jullie al lang naar uitkijken! De nieuwe gamemode "Games"! Samen met @ChimpGameren de rest van het staffteam zijn we druk bezig geweest om games voor jullie op te bouwen! We zijn inmiddels een heel eind en we kunnen in elk geval gaan verklappen welke "games" op de nieuwe Games gamemode komen! Dus bereid je voor, ga er goed voor zitten, neem een bak popcorn! De games zullen zijn: Skywars Kitpvp Parkour Prophunt Wij werken hard aan de laatste loodjes en de planning is om begin april online te gaan! (wijzigingen voorbehouden). We hopen dat jullie er net zo naar uitkijken als wij en om jullie nog nieuwsgieriger te maken. Hier een paar screenshots!
 9. 9 likes
  Hey TorchCrafters, Het is weer lente! En dat betekend de tijd van de bloementjes en de bijtjes. Daarom hebben we leuk nieuws voor jullie. Onze oud moderator ShoozNL is de trotse vader geworden van een prachtige zoon. We wensen Shooz en zijn vriendin al het geluk van de wereld toe! Wellicht is het leuk om hem te feliciteren op zijn profiel pagina: Klik hier! Daarnaast mag ik bekend maken dat twee van onze helpers promoveren naar moderator! Afgelopen jaar hebben beide heren laten zien dat ze klaar zijn voor de moderator tag. We zijn enorm blij dat ze ons team willen komen versterken Hete_Panda (skyblock) en SUP3RK3V1N103 (creative). Namens het hele team wensen we beide heren heel veel succes! Lente kriebelende groeten, - Het TorchCraft Team
 10. 9 likes
 11. 9 likes
  hallow torchcrafters mijn naam is Raoulh ik bouw nu al een paar maand een dorpje het is na een klein jaar al behoorlijk groot geworden. hier onder staan screenshots van het dorp er zijn nu 10 update screenshot-lijstjes je kan de vorderingen dus goed zien. Ik wil iedereen bedanken die me op 1 of andere manier geholpen heeft met dit project. 1. screenshots http://imgur.com/a/W1cxf De haven 2. creenshots http://imgur.com/a/tFT91 Het begin van de straat 3. screenshots http://imgur.com/a/FdH8E Het einde van de straat 4. screenshots http://imgur.com/a/tfffT het stadshuis 5. screenshots http://imgur.com/a/WKuef het station 6. screenshots http://imgur.com/a/NaFCI wheat farm+muur+parkje 7. screenshots http://imgur.com/a/BtCs0 wheat farm klaar met dank aan: @jale1 en @ghostwarrior1104 8. screenshots http://imgur.com/a/nzsB4 Boven kant van de muur/berg wat ik al heb gebouwd 9. screenshots http://imgur.com/a/AHykW de wortel farm + boederij 10. screenshots de gerenoveerde haven/nieuwe fabriek
 12. 9 likes
  Skyblock, Prison, Survival 1 en Survival 2 Gloednieuwe anti-afk toegevoegd! Houd jij van afk staan bij xp-farms, om zo uren te kunnen farmen? Goed nieuws! Je krijgt na 30 minuten een fancy schermpje in beeld waar je op moet klikken! Doe je dit niet, dan wordt je automatisch naar de spawn geteleporteerd. Zo kunnen Minechatters gezellig blijven kletsen, want je wordt niet naar de Lobby gekickt :) Diverse core-instellingen aangepast waardoor de lagg en crashes voorkomen zouden moeten worden. Shop [winkel] plugin geupdate, waardoor de shops beter opgeslagen worden en nog iets geheims... :O
 13. 8 likes
 14. 8 likes
  Hallo boeven, De gangs zijn nog maar net gereset en sommige onder ons vragen zich af hoeveel de gang levels in totaal kosten en welke kleur ze hebben. In deze topic kan je informatie vinden over de gang levels en hun kleur. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. De kleuren voorbeelden worden later toegevoegd. Level 1: Prijs: 10.000$ Kleur: User Donkerblauw Voorbeeld: Level 2: Prijs: 25.000$ Kleur: Vip Paars Voorbeeld: Level 3: Prijs: 50.000$ Kleur: Vip++ Oranje Voorbeeld: Level 4: Prijs: 100.000$ Kleur: Godlike Groen Voorbeeld: Level 5: Prijs: 250.000$ Kleur: Godlike++ Blauw Voorbeeld: Level 6: Prijs: 500.000$ Kleur: Ultragod Geel Voorbeeld: Level 7: Prijs: 1.000.000$ Kleur: Helper Groen Voorbeeld: Level 8: Prijs: 2.500.000 Kleur: Moderator Blauw Voorbeeld: Level 9: Prijs: 5.000.000$ Kleur: Bouwer Roze Voorbeeld: Level 10: Prijs: 10.000.000$ Kleur: Admin Rood Voorbeeld:
 15. 8 likes
  Beste survivalers! (1 en 2) De afgelopen tijd zijn we druk bezig met survival updaten. Vaak werd er aan ons gevraagd of we wat aan de economie kunnen doen. Na lang nadenken hebben we besloten om met een aantal richtprijzen te komen. Deze zullen hier en op de wiki komen te staan! Let op, het zijn RICHTPRIJZEN. Het is dus NIET verplicht om je aan deze prijzen te houden (op diamond na). Wel wordt geadviseerd door ons als staff om de items rond deze prijs te verkopen. Dit om als eerste de prijs van de items redelijk hoog te houden (je maakt hier zelf ook winst van) en als tweede het zo voor iedereen duidelijk te maken hoeveel een item ongeveer waard is. We hebben niet voor alle items een richtprijs. Feedback zien we graag in de reacties! Met vriendelijke groet, Het survival team Blocks Loggs : 8 per stack Sand: 1 per stack Wool: 8 per stack Quartz: 45 per stack Red sand: 30 per stack Glowstone: 20 per stack Sponge: 250 per stuk Bookshelf: 100 per stack Bricks (block): 30 per stack Prismarine Bricks: 35 per stack Prismarine Blocks: 20 per stack Sea Laterns: 40 per stack Obsidian: 30 Per stack Items Leather: 3 per stuk XP bottles: 30 per stack Iron ingots: 15 per stack Gold ingots: 25 per stack Redstone: 5 per stack Emerald: 5 per stuk Diamond: 6 (MINIMUM) Saddle: 20 per stuk Coal: 5 per stack Beacon: 1000 coins per stuk Witherskeleton skull: 300 per stuk End rod: 250 per stuk Shulkerbox: 3000 per stuk Elytra: 12000 per stuk Spawners: Zombie spawner: 100 Cave spider spawner: 100 Spider spawner: 100 Skeleton spawner: 250 Blaze spawner: 175 Overig: Guardian chunk: 7000 per chunk Guardian farm: 15000 per farm
 16. 8 likes
  hallo, recentelijk kwam ik op het idee voor een admin waarderingsweek en het lijkd me leuk om dat ooit te houden, hieronder leg ik het verder uit en geef ik mogelijke dingen die in die week kunnen worden gedaan. admin waarderings week is bedoeld om onze waardering voor de admins (@Pixiio @Monk_NL @Cees @Xoezer @SaintSDevastator) te tonen. hieronder staat een voorbeeld over hoe die week er mogelijk uit kan zien ik wil graag de meningen van andere en/of suggesties horen dus twijfel niet om een reactie achter te laten ;3 PS: dit is niet gegarandeerd te gebeuren maar het is gewoon een idee additionele ideeën: - theatervoorstelling - escape room race voor de admins
 17. 8 likes
  Vind je die 150 euro rank al niet duur genoeg dan? Hmmz... 500 euro voor een Admin rank? Maar dan niet tegen @Pixiiozeggen hoor. Dat schuiven we onder tafel natuurlijk >:D
 18. 8 likes
  Ik heb keihard gewerkt!! Dus bij deze mijn inzending! #bestekunstwerkooit
 19. 7 likes
  Hey Prison spelers! Zoals velen weten houd ik heel veel van Pvpen alleen nu zoeken we op prison een nieuwe vijand die durft te pvpen want de vijanden die we nu hebben durven niet echt te pvpen! Ben jij nou een goede pvper? Een speler die van een uitdaging houd? Schrijf dan nu in de comments hoe je heet in game en hoe je eventuele gang heet! Dan word jij onze nieuwe vijand! Wat krijg je als je een vijand word van UltraKRYM? Als vijand van UltraKRYM heb je de kans om UltraKRYM spelers in de /warp pvp te killen! (item drops staan aan) Een leuke competitie tussen de gangs wie het sterkste is! Af en toe leuke gevechten met gelijk aantal spelers tegen elkaar dat het een eerlijk gevecht is! Groepsgevechten Gang vs Gang! Alleen voor de mensen die in de item drop arena durven te pvpen!
 20. 7 likes
  Ik mag geen bed van Pixiio, ik moet op een kleedje slapen op de grond in een hoekje.
 21. 7 likes
  Nee, mijn BMW is nog niet dik genoeg. Hier met je doekoes @HandtasDealerTzyc>:D p.s. Niet doorvertellen dat de staf hier op vrijwilligers basis helpt, want anders gaan ze ons aardige mensen noemen die voor anderen klaar staan enzo. We willen onze reputatie als egoïstische geldwolven natuurlijk niet besmetten...
 22. 6 likes
  Hallo Torchcrafters, Goedemiddag, Hierbij de uitslag van de giveaway, er zijn maarliefst 171 reacties achtergelaten door 48 verschillende mensen, en 3 mensen die geen reacties achter konden laten, die via een andere weg mij bereikt hebben, hebben meegedaan aan deze giveaway. Er zijn ruim 320 items weggegeven, en de uitslag staat hieronder. Je kan de items bij mij komen ophalen, als ik online ben. Groetjes, Ska21 Uitslag Chief_Thomas117 Cavespiderspawner Beacon Netherstar Build_it_now 2x Varkenspawnegg 2x Witherskull Diamond sword 64x Diamond block Blazespawner 2x Cavespiderspawner Jale1 2x Ocelotspawnegg 2x Cowspawnegg 3x Witherskull Enchanted boek Cavespiderspawner Jeroen123 Notchapple Enchanted boek 64x Diamond ore 3x Blazespawner Witherskull 2x Cavespiderspawner SirRohan 149x Iron block 64x Diamond block Blazespawner 2x Cavespiderspawner Witherskull xRobert010 2x Blazespawner 2x Cavespiderspawner 2x Kippenspawnegg 1 Horsespawnegg/1 Cow spawnegg Burgerskull Witherskull Netherstar 64x Goldblock Fight_or_die_007 Cavespiderspawner Nametagg Villager egg Tobjas Endrod Blazespawner 2x Schaapspawnegg 1 Horsespawnegg/1 Cow spawnegg Endermanskull 3x Witherskull 64x Diamond block Netherstar Olivinex 3x CowSpawnnegg Spaghettisliert 64x Diamondblock 3x Blazespawner 3x Cavespiderspawner SaintSDevastator 2x Blazespawner 3x Cavespiderspawner Nametagg Beacon Diamond helm 64 Enchanted bottles Wiksxo 64x Iron block 6x Cavespiderspawner 2x Varkenspawnegg 2x Cowspawnegg Netherstar Amiraa 2x Witherskull Netherstar 2x Beacon Diamond Sword 64 Enchanted bottles 64x Goldblock Cavespiderspawner MrsSarcasm Beacon Elytra Enchanted boek 64 Enchanted bottles 128x diamond block Blazespawner Cavespiderspawner Nametagg Witherskull pontis 64x Diamond block Nametagg GamerLittleKing Blazespawner 3x Cavespiderspawner Arrowskull Down 2x Witherskull Netherstar Pickaxe 64 Enchanted bottles Raoulh 2x Blazespawner Cavespiderspawner Spiderskull Beacon Unknown_Coco Popcornskull Silktouchboek Slave2McNuggets 64 Enchanted bottles 2x Blazespawner Cavespiderspawner 1 Horsespawnegg/1 Cow spawnegg Nametagg Dinnerbone Magmacubeskull Witherskull Netherstar Pokagirlx 64x Diamond ore 2x Cavespiderspawner 4x Kippenspawnegg 2x Schaapspawnegg Nametagg 2x Witherskull Netherstar Beacon Diamond broek Villager egg Wesley885 Cavespiderspawner Blazespawner Leroy2211 Cavespiderspawner Beacon 64x Iron block 64x Goldblock 3x Blazespawner Troes1 128 Enchanted bottles 64x Iron block Blazespawner 3x Cavespiderspawner dirk2001 64 Enchanted bottles 2x Blazespawner 3x Cavespiderspawner Sybyy 2x Blazespawner Cavespiderspawner 4x Cowspawnegg Arrowskull Right Netherstar bert_POWER 2x Ocelotspawnegg 4x Cowspawnegg Zombieskull 3x Witherskull 2x Beacon 2x Blazespawner DaanHeerw Creeperskull 2x Witherskull Beacon 128x Goldblock 64x Diamond block 64x Diamond ore Blazespawner Cavespiderspawner Monk_NL Blazespawner 2x Cowspawnegg MKVGJAIII Witherskull Cavespiderspawner 2x Schaapspawnegg Snipes4ever Blazespawner 1 Horsespawnegg/1 Cow spawnegg UltraPunMaster 4x Cavespiderspawner 2x Witherskull 128x Diamond ore werken23 Arrowskull up Tv skull Beacon 64x Diamond block 64x Diamond ore 3x Cavespiderspawner Age111 Witherskull Blazespawner 4x Cavespiderspawner Ringo1978 Beacon Silktouchboek 2x Blazespawner 3x Cavespiderspawner 4x Cowspawnegg Arrowskull Left Witherskull Coolemous 64 Enchanted bottles 64x Diamond block 32x Emerald block 2x Cavespiderspawner 2x Witherskull Beacon matthiasgamer5 Blazespawner 1 Horsespawnegg/1 Cow spawnegg 4x Cowspawnegg AwesomePVPKiller Witherskull Beacon Skeletonspawner Spookyninja0 Bow Endportalblock 32x Emerald block 3x Blazespawner Cavespiderspawner 2x Witherskull Beacon Marcaronitjuh Enchanted boek 64x Goldblock 2x Blazespawner Zombiespawner 2x Cowspawnegg Witherskull Netherstar Ruben1237 64 Enchanted bottles 2x Blazespawner 2x Cavespiderspawner Zombespawner Nutellaskull Witherskull IDerpyLuna 64x Diamond ore Blazespawner 3x Cavespiderspawner 3x Kippenspawnegg Patatskull Witherskull verdan2002 2x Blazespawner Cavespiderspawner 2x Varkenspawnegg 2x Witherskull Diamond boots 2x Enchanted boek 64x Diamond ore Juhn888 3x Cavespiderspawner Endstoneblock Silktouchboek 64x Goldblock 64x Emerald block Blazespawner xwennyx Cavespiderspawner 1 Horsespawnegg/1 Cow spawnegg 2x Ocelotspawnegg Broodskull 2x Witherskull Diamond chestplate Pickaxe 64 Enchanted bottles 64x Diamond block 2x Blazespawner jasondg Enchanted boek 64x Goldblock 3x Blazespawner Looting III boek Cavespiderspawner Helaas zijn 2 personen gediskwalificeerd wegens teveel reacties achter laten. Dit zijn: - Kamiel - Smileyman03 Originele bericht Ik heb weer een leuke Giveaway voor jullie op Survival1! Omdat ik zo goed als gestopt ben met het spelen op Torchcraft wil ik graag mijn spullen aan anderen geven. Ik heb in de tijd dat ik speelde, zon 3.5 jaar acties, en het laatste half jaar wat minder, veel spullen verzameld. Ook een heel aantal bijzondere items, in deze giveaway ga ik een groot aantal van die bijzondere items weggeven. Hoe werkt deze Giveaway? De Giveaway werkt als volgt. In het plaatje onderaan dit topic is te zien welke items er worden weggegeven, en bij welke hoeveelheid reacties. Je mag per persoon maximaal 5 reacties achterlaten, laat je meer reacties achter, dan word je gediskwalificeerd! Als je een probleem hebt met inloggen, stuur mij op survival1 een mail met /mail send Ska21, met iets erin dat t niet lukt. Die namen schrijf ik op en krijgen dan aan t eind van de giveaway een nummer van mij. Hoe worden de items verdeeld? De items worden als volgt verdeeld, aan het einde van de giveaway bekijk ik het aantal reacties op dit topic. Daarbij wordt meteen duidelijk welke items allemaal aan de giveaway meedoen. Het aantal reacties zet ik dan in Random.Org. En zo geef ik elk item een nummer, wanneer jou reactie hetzelfde nummer heeft als een item, krijg jij dit item. Tot wanneer loopt deze Giveaway? Deze Giveaway duurt 1 week. In die week heeft iedereen dus tijd om zijn of haar reacties achter te laten. Aankomend weekend (11 of 12 Maart) maak ik de uitslag bekend. De Items: Groetjes, Ska21 Mensen met inlogproblemen die nog 5 nummers krijgen: - Juhn888 - xwennyx - jasondg Letop, nog tot 00.00 vannacht kan je reacties achterlaten. Morgen ga ik alle items verdelen onder de reacties die tot dan toe zijn neergezet.
 23. 6 likes
  Ok, dan gaan we het zo doen: Aanstaande zondag (05-03) is het niet meer mogelijk om gangs aan te maken, invites te sturen, te levelen en coins op de gang-rekening te storten. Deze commands werken dan nog wel: /g demote /g disband /g friendlyfire /g help /g info /g kick /g leave /g list /g promote /g withdraw Volgende week vrijdag- (10-03) op zaterdagnacht (11-03) worden alle gangs gereset. Gang-leiders zijn zelf verantwoordelijk om een lijst van hun leden bij te houden om ze opnieuw uit te nodigen. En de gang-leiders zorgen ervoor dat ze al hun coins van de gang-rekening afgehaald hebben voor de reset. Wij verwachten van de gang-leiders dat ze vanaf maandag (06-03) in deze topic een screenshot zetten met daarin hun gang-info. In deze screenshot moet duidelijk te zien is wie de leider is, en welk level de gang heeft. Dit om je gang-naam te claimen, en zodat wij de juiste aantal coins kunnen teruggeven voor het gang-level. Om het proces te versoepelen adviseer ik alle gang-leiders om na het plaatsen van de screenshot, hun gang-rekening leeg te halen en de gang te disbanden. Wij maken een backup om de in-actieve leiders na de reset (deels) een vergoeding te geven voor hun gang-level en overgebleven coins op de gang-rekening.
 24. 6 likes
  Beste TorchCrafters, We zijn altijd opzoek naar spelers die ons willen helpen om TorchCraft nog leuker, gezelliger en mooier te maken. We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Als Helper ben je de gastheer / gastvrouw van de server. Je verwelkomt nieuwe spelers en helpt leden met vragen. Je bent voor spelers het eerste aanspreek punt met problemen, vragen en-of opmerkingen. Hieronder staat wat we jou bieden als helper, en wat we van een helper verwachten. Wat bieden we jou? Een coole helper prefix ingame op de gamemode waar je helper bent. Nauwe samenwerking met het staff team. Een gezellige sfeer. Warn, mute en jail rechten om de gamemode waar je helper bent. Evaluatie en coachingsgesprekken om je skills te verbeteren. Wat verwachten wij? Je staat klaar voor andere, en wilt spelers graag helpen. Ruime online time (aanwezig op de drukke tijden 16.00 - 20.00). Je wordt niet snel boos en kan omgaan met lastige situaties. Je staat niet in de banlijst. Je bent 15 jaar of ouder. Je bent actief in de TorchCraft community. (Ook op het forum) Je maakt vooral plezier! Direct solliciteren De sollicitatie gaat via het forum. Niet via [email protected] Sollicitaties naar dit e-mail adres worden niet in behandeling genomen. Je kunt solliciteren als je meer dan 25 forum berichten geplaatst hebt.
 25. 6 likes
  Survival 1 & 2 Vote rewards lijstje van /vote geupdate, de streaks kloppen nu. Beetroot reward bij 40 votes vervangen voor een ijsbeer spawnegg(!!) Let op! Geef hem een nametagg! Mocht de ijsbeer despawnen wegens teveel dieren bij elkaar, dan worden de spawneggs niet gerefund. Houd je ijsbeer op je claim. Let op: Itemdrops in de PvP arena's staan aan! Dit vanwege duplicatie bug. NPC's geupdate (Thnx @Monk_NL). Mis je ergens een NPC? Trek dan @SaintSDevastatoreven aan zn oor =p (niet te hard hoor!)
 26. 5 likes
  He Hallo allemaal! Dit bericht is geplaatst voor beginners, zodat ze hun taak, en hun doel kunnen begrijpen! Heb dit met plezier geschreven. Wat is het doel van Prison Waar het vooral om draait, ligt het meest aan jou. Er zijn 3 soorten types. Rijke mensen, Sterke mensen, Goede bouwers. Rijke mensen mine veel, en beschikken vaak de hoogste rank. Sterke mensen vechten super vaak, maar mine ook wel eens hoor! Goede bouwers, je hoort het al aan de naam, zij kunnen geweldig bouwen! Prison Informatie Laten we eens huidig beginnen.. Er zijn veel ranks in het spel, waar het erg lang kan duren om ze te krijgen! Elke rank word duurder, maar.. elke rank word ook steeds beter! Elke rank heeft een eigen mine, om je grondstoffen te pakken, en te verkopen. Je krijgt ook een 'Plot' bij rank G, een plot is je eigen bouwgebied. Hoe kom ik aan geld? Begin met mine, in (/warp a). Je zult erg weinig grondstoffen zien, maar daar komt verandering aan! Elke rank word beter, maar hoe kom je aan geld voor je volgende rank? Als je genoeg hebt gemined, typ je weer (/warp a), en loop je naar links. Je ziet een robotspeler met de naam (KoekjesMonster). Je klikt erop en krijgt een menu te zien, ga naar je grondstof, en maak winst! Je hebt je eerste stap onderzet om een echte prison speler te worden! Heb je genoeg voor je rank? typ: (/rankup) Volgende rank mines Dat duurde lang.. Volgende rank zijn! Nu ben je natuurlijk erg blij, maar hoe ga je naar je nieuwe mine? Daar is een erg handige commando voor.. (/warp b). Maar ben je rank C? gebruik (/warp c). Je zult merken, dat je verschil ziet! Ranks binnen Prison Er zijn 5 ranks, (VIP), (VIP++), (GODLIKE), (GODLIKE++), (ULTRAGOD) Veel mensen willen natuurlijk diamanten hebben, Maar het is niet de bedoeling dat je iedereen gaat vragen natuurlijk ;) Vanaf rank GODLIKE++ , kun je Diamant gaan hakken. En Lapiz lazuli natuurlijk. meer info Klik hier. Belangrijke regels Er zijn een aantal belangrijke regels, Een regel die vaak overtreed word is, PvP Taal. Wat is PvP Taal? bijvoorbeeld: (Rekt),(Ez),(Easy),(EzPz),(Noob). Scammen van betaalde items is ook niet toegestaan. Bijvoorbeeld: (Elytra, en nog veel meer!) meer info? Klik hier Shoppen Je zit in een gevangenis.. Maar shoppen is ook mogelijk hoor! Hiervoor is er een speciale commando genaamd (/warp shops). Deze shops worden vaak goed bijgehouden, maar er is nog veel meer te doen! Er is een trampoline, en nog veel meer! Hoop dat dit erg duidelijk was! Vriendelijke Groet, EmeraldSwordNL
 27. 5 likes
  Prison Koekiemonster heeft zo'n enorme trek gekregen, dat hij nog meer kan inkopen en nu ook zelfs verkopen! Er komen bij de mines Winkeliers waar je de items kan verkopen die in de nabije mine te vinden zijn. De overige NPC's verwijderd ter voorbereiding van de pre-release van de Update 2.0! Extra boom gepland in de non-drops PvP-Arena! Nog meer zuurstof voor een gezondere wereld <3
 28. 5 likes
  Hey allemaal, Zoals jullie misschien wel weten had Saint laatst een banner ontwerp wedstrijd. Ik deed daaraan mee en kwam erachter dat ik het eigenlijk wel leuk vond om te doen. Daarom heb ik besloten om deze topic te maken. Ik zou namelijk graag nog wat banners willen maken en misschien hebben jullie daar ook wel iets aan! Als je een banner wilt hebben voor je handtekening. Hoef je alleen maar hieronder te reageren met: -Je minecraft naam. -Eventuele ideeën voor erin. (Denk aan een slogan, een bepaalde tekst of een achtergrond.) -Wil je je skin erop? -Minecraft naam erin? Andere vragen/toevoegingen hoor ik natuurlijk ook graag. Gemaakte banners: Groet, Age
 29. 5 likes
  Hey ik ben Claudia_TFV, Laats ik ff wat dingen over mijzelf vertellen. Ik ben 12 jaar er speel sinds 3 januari 2017 op Tc. Ik ben vaak te vinden op s2 maar ook wel eens op andere gamemodes. Tc heeft mijn leven veranderd omdat het mij liet zien dat als iedereen elkaar met respect behandeld je een hele fijne sweer krijgt. Maar goed, Ik heb op s2 een moeilijk maar niet onmogelijk doel, ik wil alle items die erzijn 1x hebben zonder echt geld aan tc te besteden omdat dat niet mag van mijn ouders. Maar toen bedacht ik me dan moet ik eigenlijk ook alle banners hebben. Maar om alleen banners te hebben lijkt me saai dus heb ik bedacht een banner shop te maken. Helaas ben ik niet hoog genoeg om een warp neer te zetten, volgende week verwacht ik dat mijn shop open is. Zie ik je daar?? xxx Claudje
 30. 5 likes
 31. 5 likes
  tl;dr Ik ben Jeremy, 23 jaar en speel ongeveer 4 jaar op torchcraft. Ik hou van redstone en gigantische projecten ^_^ Hallo allemaal, Ik dacht ik kom me toch maar eens voorstellen op het forum Ik ben Jeremy, op survival 2 beter bekend als ReznoV_Vazileski, en ik ben 23 jaar. Ik studeer Technische Natuurkunde aan de Haagse Hogeschool te Delft en ben na drie jaar nog altijd gigantisch enthousiast over het vak dus vragen/gesprekken over natuur en wiskunde kunnen altijd bij mij terrecht Naast Natuurkunde heb ik ook een voorliefde voor programmeren en zal dan tijdens mijn opleiding binnenkort ook een extra vak Object Oriënted Programming with C++ hierin volgen van de ICT opleiding in het schoolgebouw. Tot dusver me persoonlijke leven, nu iets over mijn TC carrière. Ik ben ongeveer 4 jaar geleden op TC begonnen en heb hierbij een paar lange periodes van inactiviteit gehad. Mensen die mij nog kennen weten vast dat ik dol ben op redstone en belachelijk grote projecten. Op survival 1 begon ik mijn avontuur op de server met een huis met een dak van 2 dubs redstone blocks en een van de (zo niet de) eerste user met een beacon die ik daar met een IRL vriend Angry_Flan heb gekocht. Kort na deze beacon kon ik even niet meer bedenken wat ik verder wilde in het spel en ben ik een aantal maanden weggeweest. Bij mijn terugkeer was mijn claim verwijdert en dus begon ik aan een nieuw project, de bouw van 72 automatische sugarcane farms. Ik had in de tussen tijd mijn VIP++ en ik geloof ook al me godlike rank gekocht dus mijn projecten werden wat grootschaliger want stilzitten hou ik niet van Na de bouw van deze sugarcane farms was ik begonnen aan een verzameling van beacons waarop survival 2 uitkwam. Verrek nieuwe server nieuwe kansen. Een schoon doek en het feit dat veel van mijn inmiddels ingame gemaakte vrienden naar s2 waren verhuist besloot ik de koffers te pakken naar s2. Eenmaal op s2 dus weer opnieuw beginnen. Mijn volgende project was destijds de servers grootste goldfarm, Angry_Flan had de servers grootste ironfarm en vormde wij hierdoor de coaliantie Iro'NGold. In deze periode kocht ik mijn G++ rank en vlak hierna de pre-order van UG. Ook hier begon ik weer sugarcane farms te maken en had intussen een aantal ironfarms voor mezelf ontworpen waarmee ik nietmeer afhankelijk was van de productie van Angry_Flan voor mijn onverzadigbare honger naar hoppersystemen (ik wilde een gigantische treefarm bouwen volledig op hoppers geplaatst zodat ik niets meer zelf hoefde te collecteren). Hier ging er in mijn persoonlijke leven het nodige mis en raakte ik na veel ellende en tijdsgebrek mijn motivatie kwijt om minecraft te spelen voor ongeveer een half jaar. De goldfarm is inmiddels gerenoveerd en in beheer van Josken dus wie deze nog wil bezichtigen, dat kan nog! Nu met mijn derde come-back ben ik weer groots aan het denken. Ik wil een schapenfarm met 20 schapen per chunk 16 chunks groot zodat ik de servers nummer 1 woolshop wordt Misschien niet het allermooiste bouwmateriaal maar wel bepaalde kleuren die je nergens anders mee kunt nabootsen. Ook is dit voor de pixelartists onder ons (ik weet dat jullie daar zitten te schuilen tot er een mega woolshop komt ;D) een goede kans om eindelijk in te slaan. Naast dit project ben ik bezig met mijn claim van ca. 130 chunks tot het bedrock uit te hakken. Hierin komt vervolgens een glazen koepel die ik ga droogleggen zodat ik hier van kwarts, obsidian, gold, emerald, diamond en allerlei dure blokken mijn interpetatie van het wonderlijke atlantis kan bouwen. Atlantis gaat voorzien worden van wegen met poorten (momenteel op mijn claim gedemonstreerd) futuristische huizen met zo veel redstone snufjes als ik kan bedenken/realiseren en een groot modern stadhuis. Het wordt de bedoeling dat ik deze claim ga subdividen in kleine stukjes voor de huizen zodat ik spelers onder bepaalde voorwaarden hier trust kan geven om te wonen. De exacte voorwaarden hiervan wil ik nog opstellen maar gezien ik dit een warp wil maken is een strenge voorwaarde dat de huizen zelf niet aangepast mogen worden. Kisten plaatsen en interieur is uiteraard toegestaan maar niet een nieuw huis neerzetten of even dat hoekje bijwerken bijv. Als er iets aangepast moet worden hoor ik het van je en dan kan ik dat op grote schaal meteen controleren en corrigeren als dat nodig is Omdat ik het wonen in atlantis graag gratis wil maken (zo diep onder de zee weten ze toch helemaal niet wat geld is? ;) ) heb ik plannen voor een donatiekist 'Poseidon's kist' genaamd. Deze kist neemt items in, geeft een bedenkmogelijkheid en zodra hij gesloten is spoelen de items door naar de opslagplek. Ofwel, Poseidon heeft zijn offer geaccepteerd en laat de zeeën rond atlantis weer even met rust ^^ Graag wil ik iedereen die het einde van dit verhaal heeft bereikt zonder in slaap te vallen bedanken voor de aandacht, indien er nog vragen, suggesties of opmerkingen zijn hoor ik het graag in de reacties. Ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren.
 32. 5 likes
  Hey TorchCrafters! We hebben twee nieuwe items toegevoegd in de TorchCraft winkel, ook zijn een aantal dingen weggehaald. De volgende items zijn toegevoegd: Elytra Effecten. Woosh!Vlieg als een baas door de server heen! Je krijgt door dit pakket te kopen 45 Elytra Effecten die achter je aan zweven als je vliegt (te vinden onder "rechten"), Een admin skull pakket. Alle skulls van alle admins. Zet ze op je hoofd of geef ze een leuk plekje in je huis (te vinden onder ''Items''), Beide items zijn beschikbaar voor Survival, Prison en Skyblock. Te vinden in de winkel. Veel plezier! - TorchCraft team
 33. 4 likes
  Wanneer gaan we eens een keer zo'n gezellig etentje houden met heel skyblock? :x
 34. 4 likes
  Hallo beste TorchCrafters, Na een lange tijd heb ik besloten mezelf weer even opnieuw voor te stellen aan de community. Hieronder de informatie. Introductie Hallo, ik ben Exciting_Sound en ik speel Minecraft sinds 25 mei 2013. Mijn favoriete server is natuurlijk TorchCraft omdat ik daar veel vrienden heb en het er altijd gezellig is. Over mij Ik ben 15 jaar oud en vind het leuk om met vrienden te callen via Discord, maar soms is het moeilijk omdat ik extreem verlegen ben. Op school zit ik in de derde klas en daarom heb ik soms weinig tijd om online te komen op TorchCraft, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk online te komen. Ik zit in drie Discord groepen genaamd RIR-Kanaal, Spectify en UltraKRYM. Ook spreek ik op school veel met vrienden en let ik weinig op in de lessen Op TorchCraft Als ik op TorchCraft zit, zit ik meestal op Prison of Survival 2 omdat dat mijn favoriete gamemodes zijn. Ik heb 12 vrienden in mijn vriendenlijst waar ik meestal wel mee praat en bezoek om even gezellig te kletsen en een beetje te derpen rond de map. Mijn vrienden en mijn bijnamen Ik praat het meeste met PhineLove, kaana3817, Ryancrafter, josken_15, compelintje, Monk_NL, Ska21 en Saizis. Mijn bijnamen zijn Blobje (bedacht door Saizis), klein geel visje (bedacht door compelintje), soundje (bedacht door LaCaptainFluffy) en Blobske (bedacht door Ryancrafter). Dit is zowat alles over mij een beetje. Als jullie nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje
 35. 4 likes
  Prison Afgelopen zaterdag was de gang-reset. Alle actieve leden hebben hun coins teruggekregen. Een aantal spelers die langer dan een jaar niet online zijn geweest, kunnen hun coins bij mij terugvragen via een ticket zodra ze weer online komen. Er is een tweede PvP-Arena bijgekomen waar item-drops aanstaan. Deze is te bereiken via "/warp pvp" en alleen vanaf rank G of VIP (thanks @Graseter (troes1) en @Saizis voor het bouwen van de arena). [Fix] UltraGods konden vliegen in de nieuwe PvP. [Fix] Golden Apples konden gebruikt worden in de nieuwe PvP. [Fix] De commands "/g list" en "/g top" gaven een foutmelding (thanks superheld @Cees).
 36. 4 likes
  Hoi allemaal! Ik begrijp dat sommige mensen niet echt helemaal weten hoe ze moeten voten. stap1 Ga naar de website van TorchCraft en klik dan op voten. stap2 Klik dan op het plaatje of op 'vote link 1' stap3 Vul in het balkje je gebruikersnaam in. LET OP: het is hoofdletter gevoelig stap4 Schuif dan dat blauwe blokje in het schuifbalkje erboven naar rechts om te activeren. stap5 Klik dan op de blauwe button waarop staat: verstuur uw vote. stap6 Wees blij..... je hebt gestemd. ----------------------------------------------------------------------------------------- Als je hebt gestemd (gevote) krijg je een token waarmee je wat kan krijgen bij TorchCraft. Ga dan naar torchcraft tiep dan in: /tokens Als het goed is staat er nu dat je 1token hebt. Tiep dan in: /tshop Daar kun je wat kopen met je token!!!!! suc6 groetjes Olivinex --------------------------------------- ps: Je mag op elke leeftijd stemmen je hoeft dus niet 18+ te zijn!
 37. 4 likes
  Hey wondelijke spelers van Torchcraft Ik ben Spookyninja0 (PoesjeIsLife ingame) , ik heb sinds een paar maanden opnieuw minecraft gekocht nadat een paar jaar terug mijn account werd gehackt. Ik speelde vroeger namelijk ook al op tc maar dan onder de naam ninjaboy_1 , ik wou altijd al een rank hebben toen maar ik was skeer en heb die nooit kunnen kopen. Dus sinds ik terug minecraft heb, ben ik terug non-stop torchcraft gaan spelen. Ik was ongeveer een weekje user en heb dan ultragod gekocht. Sinds die dag heb ik al een aantal mooie dingen kunnen maken en ik hoop dat ik nog veel grotere en mooiere projecten zal hebben in de toekomst! Greetz Spooky.
 38. 4 likes
  Ik vergeet iets te vaak om dit topic te gebruiken Lobby Mini lobby PvP arena toegevoegd!
 39. 4 likes
  Ik begin helemaal te blozen Wat wij altijd leuk vinden, is om leuke momenten te delen die je hebt meegemaakt met stafleden. Bijvoorbeeld: Kwam er een Mod die je plotseling in een roze jail stopte? Was er een Helper die onvermoeid de ene na de andere speler alles ging uitleggen in alle drukte? Stond er ineens een Admin voor je neus die je naam in Billenkoek veranderde?
 40. 4 likes
  @Fearsum88is altijd mijn Kitpvp held geweest, en zal het hopelijk nog voor vele jaren blijven! <3
 41. 4 likes
  And the winner is...... @age111!! GG! Ik neem contact met je op De andere, super bedankt dat jullie mee deden ik heb leuke creaties gezien Groetjes, SaintSDevastastatoR Admin
 42. 4 likes
  Ik denk persoonlijk dat dit niet iets is voor de TC prison. Ik vindt de sfeer die er hangt altijd wel leuk en als factionspeler weet ik best goed dat door dingen als "eZ" al vaak kleine discussie's/ruzie's ontstaan die de sfeer verpesten. Ik zou het gewoon zo laten als het is. Bovendien is de gemiddelde leeftijd van prison natuurlijk vrij laag, denk dat je prison aantrekkelijk moet maken voor de jongere spelers. Niet de spelers die waarschijnlijk bijna gaan stoppen met minecraft of al deels gestopt zijn. Groet, Age
 43. 4 likes
  Man o man. probeer je een foto te maken van @Monk_NL in z'n prachtige AFK stand. Wordt ie net wakker D: Toch maar snel gehaast 1tje gemaakt alleen natuurlijk vergeten F1 te doen. Verpest het weer een beetje. Maar shh, tis m'n eerste foto met Monk_NL en word vergezeld door de heren @xRobert010, @SouperCover, @Xoryox en Geheimzinnige_N. En een "lief klein konijntje" die dus blijkbaar niet zo lief is, @werken23 >:D
 44. 4 likes
  WhoopWhoop! Het was vandaag weer Super Vrijdag! Met de eerste speciale editie "Race" hebben we 3 ongelofelijk spannende races gedaan. Maar goed, jullie komen hier niet om mij te horen praten, maar de winnaars te horen! Dit zijn ze van deze week; DesertRun - Was heel lang spannend tussen dirk2001 en spaghettisliert3, maar uiteindelijk werd spaghettisliert3 het! Race - Op het allerlaatste moment door FantaBlikje! Mario Kart - Na alle traps te hebben overleefd, was Tobias_TM de eerste bij de finish! Side note over Mario Kart; Excuses voor de village die er in was geplakt. Dat was een WE-Fout van mij, het is nu al fixed VOLGENDE WEEK: Iets met paarden en magie, spelen met speelgoed en SlapStick v.4! Tot dan! CasBrother | CassisBlikje
 45. 4 likes
  Hallo mensjes en tata's, bij dit topic wil ik iets duidelijk maken namelijk: Vip++ op survival is echt cool. Zoals survival-spelers weten heb ik vip++, maar wat sommigen niet weten is wat je er allemaal mee kunt doen, daar zijn de volgende manieren op gevonden: vragen, of kijken naar deze testimonial. Vip++ is echt een aanrader, je hebt er meer rechten mee. Je kan veiliger spelen op survival door /dis aan te zetten. Ook is spa erg handig een berg is binnen een halfuur weg als je hard doorwerkt. Je krijgt een gele naam, dat ben je beter zichtbaar in de chat als je bijvoorbeeld een deal wil sluiten met iemand. Tussen allemaal users in ben je niet zichtbaar zonder rank, dus ben je beter zichtbaar. Mensen kijken ook tegen je op en dan vooral users, ze vragen je allemaal dingen alsof je een mod bent. Dat geeft ook een teken van macht. Ook kan je je rijkdom uitstralen door iets op je hoofd te hebben of op je rug met het command /hat onder deze tekst zet ik nog de commands die je kan gebruiken. Of je gaat naar www.torchcraft.nl/handboek. Zodra deze gefixt is. Ook kan je vliegen, dat is erg handig, met /fly aan krijg je geen falldamage en kan je dus makkelijker naar beneden komen. Vliegen blijft dezelfde snelheid hebben of je nou op land bent op of zee. Dus ik zeg DOEN, koop Vip++ het maakt torchcraft zoveel makkelijker en door die donatie die jij, ja jij geeft, kan torchcraft nog langer blijven bestaan. Zoals gezegd hier de commands: */fly: dit is dat je kan vliegen. */hat: zet een blok op je hoofd of op je rug. */dis: verander in een dier of mob, zo word je niet aangevallen door echte mobs. */spa: neem een pickaxe in je handen en typ /spa, dit hakt sneller dan creative. */tpa <naam>: ga naar iemand toe, degene naar wie je toe wilt moet wel toestemming geven. door dit command: /tpaccept of: /tpyes /tpahere <naam>: laat iemand naar jou toekomen, degene waarvan jij wilt dat ie naar jou toe moet komen moet ook hier toestemming geven met het command: /tpaccept of: /tpyes. Dat was het, dus koop Vip++ en survival en ongetwijfeld andere gamemodes gaan ej een stuk gemakkelijker af.
 46. 3 likes
  Prison is een speciale server. Scammen is er (op enkele items uitgezonderd) toegestaan. Prison is namelijk een gevangenis dus een beetje stelen hoort erbij. een paar items vallen hier buiten -Items die gekocht zijn via de server winkel zoals: Elytra's, Skulls - Items die gezien worden als illegale items (deze mag je in bezit hebben, maar niet mee scammen) Bijv: Enderpearls, Music disk, Enchantment tables, End portals, Obsidian enz. De illegale items zijn items die niet meer legaal te krijgen zijn in het spel. die zijn ooit in een ver prison verleden in het spel gekomen en daar altijd gebleven. zoals er boven al staat mag je deze items gewoon in bezit hebben. maar je mag er niet mee scammen. je kan de aparte prison regels nog eens nalezen op: http://help.torchcraft.nl/algemeen/regels
 47. 3 likes
  Hey allemaal! Ik ben wel eens benieuwd waar jullie op stemmen, of op zouden stemmen als je nog -18 bent. Je kan niet van elkaar zien wie op wat stemt, alleen welke partij het hoogst staat. Admins kunnen technisch gezien wel zien waar je op stemt maar we zullen dat niet doen
 48. 3 likes
  Hey TorchCraft spelers! Vandaag hadden we een heel speciaal evenement op Survival1! We gingen namelijk de Enderdragon verslaan! Met een grote groep streden we om de experience, de dragon's breath en natuurlijk de achievement. Achteraf hebben we nog een paar leuke foto's gemaakt! - https://gyazo.com/67589092464c8dfe2c359eb7a9bdf121 Groet, Wiksxo
 49. 3 likes
  Gefeliciteerd Sir @Giliam, bij deze heb je de onofficiële niet bestaande YouTube rank gekregen! Veel plezier ermee
 50. 3 likes
  Een betrouwbare peiling denk ik!