Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 02-07-16 in alle secties tonen

 1. 2 punten
  Crash35

  Stiekem paardrijden en een bezoek aan de vuurtoren!

  Er gebeuren soms wel eens stiekem dingen in Prison, maar ik heb het gevoel dat we nu echt iets hebben gedaan waar de bewakers niet blij mee zijn. Hoewel er een groot hek bij de paarden staat, zijn wij (Ik en DaphnePonyforce) naar binnen gesneaked en hebben even op de paarden gereden. Buiten de /warp shops staat een mooie vuurtoren. Hier ligt ook een boot. Na een klein stukje zwemmen kwamen we hier aan. Dit was in de stuurhut. Tot slot nog een mooi overzicht over de shops en het (afgesloten) voetbalveld. Op mijn profiel staan nog een paar kiekjes van een eerder ontsnapping uit deze warp. Hopelijk kom ik er met een lichte straf van af door dit eerlijk te bekennen. Groeten van jullie mede-gevangene Crash35
 2. 2 punten
  Crash35

  Stiekem paardrijden en een bezoek aan de vuurtoren!

  Gister vroeg je nog hoe het moest
 3. 1 punt
  SaintSDevastatoR

  Stiekem paardrijden en een bezoek aan de vuurtoren!

  =O Ik zal mijn medewerkers extra laten beveiligen! Een beetje op mijn prive jacht chillen. Pffff een dag in de isoleer! Dat lijkt mij meer dan gepast. En nu hup de mine in! Die ores komen niet vanzelf bij ons.... PS. Wel netjes dat jullie niet zijn weg gevaren.... scheelt ons weer een boel opsporingswerk en vooral papierwerk!
 4. 1 punt
  eviepevie

  Stiekem paardrijden en een bezoek aan de vuurtoren!

  Kijk @faatimaatje, we hebben opvolgers! Vet gedaan
 5. 1 punt
  HandtasDealerTzyc

  Koptelefoon?

  De Razer Kraken is zeker een aanrader. Heb hem nu al meer dan 1 jaar en nooit last gehad van problemen. Simpele installatie, geweldig geluid en de microfoon werkt top. Hij is wel 80 euro maar je kan naar mij mening beter 1 keer een goede headset kopen dan om de zoveel tijd 20 euro te betalen voor een goedkope troep headset.
 6. 1 punt
  Nehir

  Koptelefoon?

  Ik gebruik zelf ook een koptelefoon met mic! Echt super fijn, deze microfoon zorgt ervoor dat je meer games wint doordat je je tegenstanders al van verre hoort aankomen! Bedank me later maar https://www.bol.com/nl/p/coloud-headphone-hello-kitty-pink-rubber/9000000012210575/?bltg=itm_event=click&mmt_id=70a10fe35d71472a&pg_nm=pdp&slt_id=prd_reco&slt_nm=product_recommendations&slt_pos=C1&slt_owner=ccs&itm_type=product&itm_lp=0&itm_id=9000000012210575&itm_role=in ps. gratis verzending
 7. 1 punt
  Monk_NL

  Liefde hangt in de lucht

  Nice, dan hoef ik haar kattenbak niet meer te verschonen! Ze krijgt als huwelijkscadeau een opwindbare speelgoedmuis en een grootverpakking kattenbrokken <3 ps. Chris; even goed omscheppen elke 12 uur, anders is ze niet meer te houden en slaat ze met haar pootjes alles de bak uit.
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...