Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 10-07-18 in alle secties tonen

 1. 1 punt
  EpicVinnie

  Torchcraft loopt leeg

  Torchcraft heeft een promoter nodig zodat het bekend word denk ik. Al is het wel zo dat MC zelf meer dood gaat en niet TC zelf.
 2. 1 punt
  Raoulh

  Torchcraft loopt leeg

  de prijzen in Tshop aanpassen lijkt me niet zo moeilijk? als je 2 vote sites toevoegd dan heb je 3 vote sites dus kan je 3 tokens per dag krijgen maak je alles 3x duurder? ja het kost tijd op het aantepassen maarja het is een investering lijk me zo
 3. 1 punt
  zSoundNL

  Torchcraft loopt leeg

  Misschien ook een idee dat er YouTube video's komen zodat TorchCraft wat meer opvalt.
 4. 1 punt
  SaintSDevastatoR

  Updates

  Survival 1 & 2 De tokenshop is vernieuwd, gezien we geen claimblocks meer in de shop kunt kopen zijn de aantallen aangepast in de tokenshop! Claimblocks zijn nu dus gratis in grote getallen te verkrijgen! Veel claim plezier!
 5. 1 punt
  zSoundNL

  Torchcraft loopt leeg

  Volgens mij omdat vroeger Survival veel drukker was waardoor er minder ruimte was voor nieuwe spelers om een plekje te claimen.
 6. 1 punt
  zSoundNL

  Torchcraft loopt leeg

  Mijn idee is: Maak Survival eén gamemode door de wereld van Survival 2 in Survival 1. Daardoor kan de scheiding van Survival 1 en 2 gestopt worden en komen er waarschijnlijk ook meer spelers.
 7. 1 punt
  Dwergkip

  Koning Dwergkip de Eerste

  One Piece, Black Clover, Naruto etc. Dat soort anime. Maar ook de kortere zoals ElfenLied, Death Note, Btooom en nog een hoop meer
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×