Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 14-01-19 in alle secties tonen

 1. 2 punten
  Rinspeed

  gedrag op Skyblock

  Ik zou het erg prettig vinden als speler op Skyblock rekening willen houden met de leeftijd van andere spelers op de server. Niet alle onderwerpen zijn geschikt om in de openbare chat te gebruiken, de volgende topics zijn volgens mij een "niet doen": Sex drank (alcoholische) drugs (ook gewoon roken) schelden op (school, spelers, politiek, etc.) wapens (in het echt) Wil je hier toch over praten, doe dat dan privé en installeer "Chatter"
 2. 1 punt
  Estrulta

  hallo iedereen

  Welkom op Torchcraft, Aaron. Ik heb je zojuist al even op skyblock gezien. Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je bij me terecht. Veel speelplezier!
 3. 1 punt
  Fluenzy

  Offline staff???

  Laat ik maar gelijk beginnen. Ik zef alvast dat ik misschien er niet mee bemoeien want ik weet niet wat er gaande is bij andere mensen. Maar ik zie dat bepaalde staff members al maanden afwezig zijn?? Daar zou misschien wel een reden achter zitten bij sommige maar bij sommige ook niet, als mensen die gewoon kunnen spelen maar daar simpelweg geen zin in hebben nogsteeds helper/mod zijn, wat heb je daar dan aan? Er wordt van je verwacht als staff dat je vaak online bent om mensen te helpen als helper (GOH!) edit: ik ben zelf ook helper geweest. Maar als je dan vervolgens 1 maand afwezig bent, ik noem geen namen Dan kan ik mij zelf zo geen reden verzinnen om die speler nog helper te houden, zo kunnen mensen die wèl vaak online zijn ook soliciteren voor helper omdat er dan plekken vrij zijn als de staff die er toch nooit is wordt 'ontslagen' dit is eigenlijk wat ik wou zeggen Als er nog vragen zijn ofzo dan hoor ik het wel lol Wat vinden jullie hier zelf van? De groeten joejoe
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×