Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 07-12-19 in alle secties tonen

 1. 2 punten
  Cees

  SkyBlock kerstbeloning

  Hallo SkyBlocker! Op SkyBlock kan je vanaf vandaag elke dag een KerstTorch verdienen door online te komen en je dagelijkse beloning te pakken! De normale dagelijkse beloningen zijn tijdelijk vervangen voor deze speciale KerstTorch. Deze actie loopt tot en met 5 januari 2020. Daarna kun je in een speciale shop je kersttorches inruilen de kerstman voor leuke prijzen! Veel plezier!
 2. 1 punt
  age111

  Updates

  Prison: Crates toegevoegd. (Basis, Zeldzaam en Legendarisch) Sleutels voor deze crates zitten nu in advent, tokensshop en in de dailyrewards. Disguises toegevoegd. (Zie hulp kopje prison ranks voor welke precies) Vex pet is terug (Bedankt Chimp) Winter sfeer op spawn toegevoegd (Bedankt Jeroen123 en zdog05) Adventboom staat er (https://torchcraft.nl/forums/topic/6995-prison-advent/)
 3. 1 punt
  Tendonsie

  Sinterklaas is op de server! (nieuws)

  In dit topic kan je discussiƫren over het nieuwsitem: Sinterklaas is op de server!. Beste lieve Torchcrafters Zwarte piet en Sinterklaas zijn aangekomen op onze server! Dit vieren we met 20% KORTING op ALLES in onze Sinterklaasshop! Actie loopt van 5 t.e.m. 10 december en is automatisch toegepast. Open snel onze webshop & steun de server. PS: kijk zeker eens naar onze ranks!
 4. 1 punt
  ChimpGamer

  Updates

  Creative: 1.14.4 update! yeey! Nieuwe blokken en nieuwe items. (Je kunt natuurlijk nog altijd met oudere clients verbinden maar dat wordt niet aanbevolen!) Nieuwe PvP plugin en verbeteringen bij /warp pvp. Helaas moeten we afscheid nemen van VoxelSniper maar wees niet getreurd! Die komt zeer binnenkort weer terug Ook is de DynMap voor een tijdje niet beschikbaar. Deze komt ook zeer binnenkort weer terug.
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...